Rabobank Clubkas Campagne

Clubkas

Samen bereik je meer dan alleen. Rabobank versterkt de lokale samenleving op het gebied van sport, cultuur en maatschappij. Dit doen we met kennis, het slim inzetten van ons netwerk, maar ook door een deel van onze winst terug te geven aan onze samenleving. Dit doet Rabobank Weerterland en Cranendonck door de Rabobank Clubkas Campagne.

Rabobank Clubkas Campagne

Verenigingen en/of stichtingen die bij Rabobank Weerterland en Cranendonck bankieren én aan de voorwaarden voldoen, kunnen meedoen aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Leden beslissen

Bij de Rabobank Clubkas Campagne verdelen wij een gedeelte van onze winst onder deelnemende verenigingen en/of stichtingen binnen het werkgebied. De leden van onze bank bepalen hoe dit bedrag wordt verdeeld door hun stem uit te brengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Elk lid van Rabobank Weerterland en Cranendonck kan 5 stemmen verdelen. Hoe meer stemmen er op een vereniging en/of stichting worden uitgebracht, hoe hoger de financiële ondersteuning.

2018

Er hebben zich ruim 470 verenigingen en stichtingen aangemeld voor de Rabobank Clubkas Campagne 2018! Van 8 mei tot en met 23 mei kunnen onze leden stemmen op hun favoriete clubs. Op 14 juni wordt de uitslag bekend gemaakt op de finaleavond in de Poort van Limburg.

Klik op onderstaande link voor meer informatie over de Clubkas Campagne!

Weerterland en Cranendonck, 26-2-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn