Organisatie

Organisatie

Rabobank West-Brabant Noord wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Johan Staes is directeur coöperatieve Rabobank, leefgebied West-Brabant Noord. Johan is verantwoordelijk voor dat onze leden en klanten in deze regio centraal blijven staan.

Johan Staes

Johan Staes

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze raad van commissarissen bestaat uit

Maria van der Heijden, voorzitterCees van den BroekFreddy van PeerMarvin Reuvers

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank West-Brabant Noord denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. De ledenraad bestaat uit 28 leden. Zij praten namens de meer dan 20.000 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in de gemeenten Moerdijk, Etten-Leur en Halderberge en de kern Dinteloord.

Onze ledenraad bestaat uit

Terry Bogers Jody Broeders Inge Dirkx Jeroen van den Heuvel Jasper Houthuijsen Myrthe Megens Hans Muis Vanessa van Lier Wilfred van der Linden Gijs Bastiaanse Melanie Hermes Antoon Koevoets Rob van de Lindeloof Jack Schrauwen Ronny Schwachöfer Herman Slings Gert van Adrichem Victor Cornelissens Korstiaan Dane Dimph Rubbens Kitty Verdaas-Dekker Sanne Wagemakers Pieter van Wensen Carry van Zuilichem Jelmer van Meer Emmelie van de Velde Joost Schouwenaars Margo van de Broek Ivan Smulders Koen van Steen

Lid worden van de ledenraad