Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Zaanstreek. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Zaanstreek vertegenwoordigt de bijna 14.000 leden in de regio. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail uw idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co Zaanstreek. Hierin vind je:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

Pampus

Forteiland Pampus is één van Nederlands UNESCO-werelderfgoederen. Een 125-jarige eigenzinnige culturele instelling. Speciaal voor leden biedt Pampus een pakket bestaande uit een entreeticket inclusief retour met de veerboot, een drankje met taart op het eiland en een flesje écht Pampusbier met Pampusbierglas. Voor het gereduceerde tarief van € 25 i.p.v. € 32,50 (volwassenen) en € 16 i.p.v. € 21,50 (kinderpakket) lig ook jij straks voor Pampus. Aanbieding is geldig t/m 31 december 2020

Ledenaanbieding

Breng een bezoek aan Pampus

De Koffiezaak

Bij de Koffiezaak drink je de heerlijkste cappucino, latte, espresso of ristretto van biologische bonen, maar ook voor een lekkere kop thee kun je hier terecht. Bezoek een van de vijf zaken in Zaandam of Wormerveer en geniet van de koffie- en theespecialiteiten. Tegen inlevering van de voucher uit Rabo &Co ontvang je bij besteding van minimaal twee koffie of thee naar keuze de tweede koffie of thee met 50% korting. Korting geldt op het goedkoopste product.

De Koffiezaak

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven