Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Zaanstreek. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Zaanstreek vertegenwoordigt de bijna 14.000 leden in de regio. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail uw idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Zaanstreek. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Speciale ledenactie van Seniorweb

Wilt u meer zelf doen online, zoals uw bankzaken regelen? SeniorWeb helpt al bijna twintig jaar lang senioren op weg in de digitale wereld, zodat u zelfstandig de dingen kunt doen die u belangrijk vindt. Rabobankleden krijgen nu bij een lidmaatschap van € 29,50 per jaar het boek Veilig en vertrouwd online ter waarde van € 10,50 cadeau.

Meer info

In beweging met Talentwatcher

Ontvang 20% korting op loopbaanbegeleiding, sollicitatiehulp of vaardigheidstrainingen. Ga naar www.talentwatcher.nl voor meer informatie. Gebruik code "Dichterbij2017" bij een offerteaanvraag. Deze actie is geldig tot en met maart 2018.

In beweging met Talentwatcher

www.talentwatcher.nl

Kom met de familie naar de Efteling

Kom op 17 en 18 maart naar de Rabo Klantendagen in de Efteling. Treed binnen in de wereld waar sprookjes tot leven komen en geniet van alle attracties en live entertainment. Als lid van de Rabobank betaalt u slechts € 19,00 per persoon. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis. Tickets zijn beschikbaar vanaf 11 december 2017. Bestellen kan via rabobank.nl/dichterbij

rabobank.nl/dichterbij

Familievriendelijke Kerst Kunstshow

In december staat het Duisenberg auditorium van Rabobank in Utrecht, in het tekn van De Grote Rabo Familievriendelijke Kerst Kunstshow. Daarin spelen tien kuntswerken uit de Rabo Kunstcollectie een hoofdrol, maar het wordt allerminst saai! Voor Lucas de Man zijn de kunstwerken aanleiding om verhalen te vertellen en werelden te openen. Het wordt een spannende show, met visuele effecten en muziek; verrassend en ontroerend. En met ruimte voor inbreng van het publiek! Een feestelijke voorstelling voor de hele familie - kinderen vanaf ongeveer 10 jaar - waarin ook het kerstgevoel niet vergeten wordt. Leden kunnen deze voorstelling gratis bezoeken. Info en reserveren: rabobank.nl/dichterbij

rabobank.nl/dichterbij

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren

Bedrijven