kleindochters en oma

Ledenaanbiedingen

Oesterzwammen kweken

Oesterzwammen kweken

Wist je dat paddenstoelen uitstekend groeien op koffiedik? Daarom heeft rotterzwam de rotterzwam Growkit ontwikkeld, zodat jij je eigen koffiedik om kan zetten naar paddenstoelen, oesterzwammen om precies te zijn. Gewoon op je eigen aanrecht. Word jij ook een #aanrecht-agrariër? Ontvang 15% korting op de rotterzwam growkit.

Aanbieding

Ben je enthousiast geworden en wil je er je schouders onder zetten? Met de online e-learning helpen we je stap voor stap om een serieuze oesterzwamkweker aan huis te worden.

Voorwaarden 

• Exclusief voor leden
• Kortingscode: rabo15
• Geldig: t/m 31-10-2021

Ga naar rotterzwam
Pluimers isolatie

Pluimers Isolatie

Wil je je wooncomfort verhogen en energierekening verlagen? Isoleer je spouwmuur, vloer, dak of laat je glas vervangen. Verduurzaam je woning en maak je woning meer waard met besparende en comfort verhogende maatregelen van Pluimers Isolatie. Wist je dat er ook subsidiemogelijkheden zijn? Dit maakt investeren in je woning nog interessanter.

Aanbieding

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en ontvang €150,- korting op de offerte met de code ‘€150rabobank’. Pluimers neemt contact met je op voor het maken van een gratis afspraak op locatie.

Voorwaarden 

• Deze korting geldt enkel wanneer uw aanvraag via onderstaande link is aangevraagd
• De korting is niet stapelbaar met reeds verstrekte kortingen
• Deze korting is niet geldig op openstaande offerten, lopende orders, of reeds gefactureerde maatregelen
• Geldig: t/m 31-10-2021 

Ga naar Pluimers
SeniorWeb

Online wegwijs met SeniorWeb

Wil je graag meer zelf online doen, zoals een vakantie boeken of je bankzaken regelen? Of leren WhatsAppen en Facetimen met je kleinkind? Het leven wordt een stuk leuker als je digitaal fit bent. Wat je maar met je tablet, telefoon of computer wilt doen, SeniorWeb helpt je op weg in de digitale wereld door stap voor stap (online) uitleg en hulp bij computerproblemen te geven. Zo bieden ze onder andere computercursussen aan en geven ze je handige computertips.

Speciale aanbieding

Word nu lid en betaal in 2021 slechts € 17,-! Rabobankleden ontvangen tevens het boek "Veilig en vertrouwd online", een SeniorWeb pasbeschermer en een styluspen cadeau. Daarnaast ontvang je vier keer per jaar het SeniorWeb-leden tijdschrift ‘Enter’. In dit praktische tijdschrift lees je handige tips en praktische instructies. Meer weten? Ga naar seniorweb.nl/rabobank of bel 030 – 276 99 65.

Actievoorwaarden

  • Waar: Door heel Nederland

Ga naar SeniorWeb

Een klassiek concert

Klassieke meesterwerken

Matthaus Passion - Bach

De Matthäus Passion geldt in Nederland als de favoriete compositie in de passietijd en is verankerd in onze cultuur. Het is een groot gemis dat we dit jaar de Matthäus Passion niet live kunnen beleven. Dus kijken we graag vooruit! Verzeker jezelf nu van tickets voor 2022 en ontvang voor deze Pasen nog een Matthäus Passion geschenkpakket. Zo klinkt in jouw huis dit jaar toch het meesterwerk van Bach en je steunt met jouw tickets voor volgend jaar ook nog eens The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands.

Speciale aanbieding

In maart, april en mei slechts €39,- per ticket i.p.v. €80,- & paasgeschenk gratis:

  • 2CD’s met integrale uitvoering Matthaus Passion + Spotify link
  • Waardecheque- gratis tickets voor een volgende bestelling
  • Tekstboek met vertalingen en achtergrondinformatie
  • Podcast

Zo werkt het

Speciaal voor leden hebben we een mooie actie. Je ontvangt 50% korting + gratis Paaspakket. Meer informatie & bestellen kan via de website.

Actievoorwaarden

  • Geldig t/m 30 mei 2021
  • Lees de actievoorwaarden op de site van Beleef Klassiek
Ga naar Beleef Klassiek