kleindochters en oma

Ledenaanbiedingen

Fruitmotor flesjes fruitsap

De Fruitmotor

Proef de lekkere smaken van Betuws fruit en help de wilde bijen! De Fruitmotor legt bloemstroken aan voor wilde bijen in de boomgaard. De coöperatieve Fruitmotor heeft een feestelijk pakket samengesteld speciaal voor leden van Rabobank. Met je aankoop help je de wilde bijen.

Aanbieding

Bestel en ontvang 15% korting op het ‘Fruitmotor Proefpakket Klein’ met daarin 5 flesjes: een Krenkelaar Appelcider, twee Appelsprankel, een Appelsprankel-Framboos en een Appelsprankel-Kers & Bes voor €19.90 (incl. korting en verzending).

Voorwaarden 

• Kortingscode: RABO-15

• Geldig: t/m 31 januari 2021

Ga naar de Fruitmotor
drie personen die appels aan het schillen zijn

Lekker door de brievenbus

De geur en smaak van samenzijn, van gezelligheid of troost. Met de brievenbustaart stuur je meer dan alleen iets lekkers. Kies je voor de ambachtelijke appeltaart, gevuld met Betuwse appels, handgeschild door opa en oma? Of ga je voor een boterkoek?

Aanbieding

Als Rabobank-lid krijg je 10% korting op een brievenbustaart naar keuze. En ja, de taart past echt door de brievenbus.

Voorwaarden 

• Je hebt geen kortingscode nodig. De 10% korting is al verwerkt in de webshopprijs.

• Geldig: 1 t/m 31 januari 2021

Ga naar brievenbustaart
Statue of liberty

Kunstaanbieding: Statue of Liberty

De Spaanse kunstenaar Fernando Sánchez Castillo gaf het wereldberoemde icoon ‘Statue of Liberty’ een update door haar een Afrikaans-Amerikaans uiterlijk te geven. Met zijn werk probeert Sánchez Castillo een dialoog te starten over de rol van publieke iconen in onze hedendaagse samenleving.

Aanbieding

Als Rabo Kunstaanbieding maakte Fernando Sánchez Castillo een kleine houten versie van Lady Liberty (40 cm). Een icoon op woonkamerformaat! De kunstaanbieding kost 395,- (incl. btw, excl. verzendkosten).

Voorwaarden 

• Geldig: t/m 31 januari 2021 (zolang de voorraad strekt)

Ga naar de aanbieding
Rebottled

Rebottled: Van waste tot design

Lege flessen ge-reshaped tot design items: glaswerk, lampen, drinkflessen. Daarmee besparen we 85% van de energie ten opzichte van glasrecycling en zetten we grote stappen richting een circulaire wereld. Rebottled helpt daarnaast mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een veilige werkplek. Duurzaam én sociaal. Steun jij de revolutie van Rebottled?

Aanbieding

Draag bij aan een circulaire wereld en ontvang 20% korting op je aankoop. Gebruik de kortingscode RABO20 op Rebottled.com. 

Voorwaarden 

  • Voor Rabo &Co lezers 
  • Geldig tot 31 December 2020
Ga naar Rebottled
SeniorWeb

Online wegwijs met SeniorWeb

Wil je graag meer zelf online doen, zoals een vakantie boeken of je bankzaken regelen? Of leren WhatsAppen en Facetimen met je kleinkind? Het leven wordt een stuk leuker als je digitaal fit bent. Wat je maar met je tablet, telefoon of computer wilt doen, SeniorWeb helpt je op weg in de digitale wereld door stap voor stap (online) uitleg en hulp bij computerproblemen te geven. Zo bieden ze onder andere computercursussen aan en geven ze je handige computertips.

Speciale aanbieding

Als je nu lid wordt ben je tot eind 2020 gratis lid en betaal je in 2021 € 34. Rabobankleden ontvangen tevens het boek "Veilig en vertrouwd online", een SeniorWeb pasbeschermer en een styluspen cadeau. Daarnaast ontvang je vier keer per jaar het SeniorWeb-leden tijdschrift Enter. In dit praktische tijdschrift lees je handige tips en praktische instructies. Meer weten? Ga naar seniorweb.nl/rabobank of bel 030 – 276 99 65

Actievoorwaarden

  • Waar: Door heel Nederland
  • Geldig t/m eind 2020

Ga naar SeniorWeb

Een klassiek concert

Klassieke meesterwerken

Ruim 120 concerten om uit te kiezen door heel Nederland 

Beleef dynamische klassieke concerten, uitgevoerd door the Bach Choir & Orchestra of the Netherlands. De concerten van dit gezelschap zijn door heel Nederland te beluisteren. Bezoek een uitvoering in Het Concertgebouw Amsterdam of een van de prachtige kerken en kathedralen door heel Nederland. Er is altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Uiteraard zijn alle concerten aangepast binnen de RIVM-richtlijnen. Dit houdt onder meer in dat slechts 30% van de plaatsen beschikbaar is. Je kunt op veilige afstand van een prachtig concert van The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands genieten.  

Zo werkt het

Speciaal voor leden hebben we een mooie actie. Je ontvangt op alle concerten per ticket ruim 50% korting. 

Meer informatie & bestellen kan online via beleefklassiek.nl/rabo of telefonisch 0900-8191. Tickets bestellen? Gebruik de actiecode RABO19.

Actievoorwaarden

Ga naar Beleef Klassiek