Vrienden op de fiets

Ledenaanbiedingen

In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten. 

Overzichtsfoto Avalon

Rabobank Klantendag Toverland

Op zaterdag 20 juni zou de Rabobank Klantendag in Toverland plaatsvinden. Een speciale dag waarop jij als klant van Rabobank met korting een bezoek aan Toverland had kunnen brengen. De verkoop van de toegangskaarten zou 1 mei starten. Helaas zijn we door de maatregelen rondom het coronavirus genoodzaakt deze dag te annuleren. Uiteraard vinden we dit heel jammer en hopen in 2021 alsnog een Klantendag te organiseren in Toverland.

 

Matthäus Passion – J.S. Bach

In de nieuwste Rabo&Co verwijzen wij naar de voorstellingen van Matthäus Passion. Naar aanleiding van de verscherpte maatregelen rondom het coronavirus gaan deze helaas niet door.

Klassieke meesterwerken
Een klassiek concert

Klassieke meesterwerken

Beleef de prachtige muziek van o.a. Bach, Mozart en Händel in schitterende kerken en concertzalen door het hele land. En profiteer als lid van Rabobank van een mooie actie. Naast een korting van ruim 50% ontvang je ook een gratis cd én programmablad.

 

Ruim 120 concerten om uit te kiezen door heel Nederland 

Beleef dynamische klassieke concerten, uitgevoerd door the Bach Choir & Orchestra of the Netherlands. Dit gezelschap is met jaarlijks 120 concerten door heel Nederland te beluisteren. Bezoek een uitvoering in Het Concertgebouw Amsterdam of een van de prachtige kerken en kathedralen door heel Nederland. Er is altijd wel een locatie bij jou in de buurt. 

Wat kun je onder andere verwachten?

 • De Classical Christmas met pianist Jan Vayne en groot orkest
 • Händels Messiah door the Bach Choir & Orchestra of the Netherlands
 • Mozart's Requiem (bekend van de film Amadeus)
 • De Matthäus Passion van Bach o.l.v. dirigent Pieter Jan Leusink
 • Uitvoeringen van de Russiche top-sopraan Olga Zinovieva.

 

Zo werkt het

Speciaal voor leden hebben we een mooie actie. Je ontvangt op alle concerten per ticket ruim 50% korting. Daarnaast ontvang je gratis:

 • Het programmablad
 • Een CD van the Bach Choir & Orchestra
 • Een meet and greet met solisten
 • Gratis garderobe
 • In Het Concertgebouw Amsterdam: gratis ontvangst en pauze consumpties

Meer informatie & bestellen kan online via beleefklassiek.nl/rabo of telefonisch 0900-8191. Tickets bestellen? Gebruik de actiecode RABO19


Actievoorwaarden

 • Niet geldig i.c.m. andere acties of op reeds gekochte tickets.
 • Servicekosten bedragen €6,95 per volledige bestelling.
 • Door heel Nederland
 • Geldig t/m eind 2020
  SeniorWeb
  SeniorWeb

  Computerhulp van SeniorWeb

  De digitale wereld maakt het leven leuker en makkelijker. SeniorWeb helpt je je weg te vinden in de snel veranderende digitale wereld met tips en stap-voor-stapuitleg. Word nu voor slechts € 16,50- lid van SeniorWeb: Rabobankleden ontvangen het boek Veilig en vertrouwd online én een SeniorWeb Pasbeschermer cadeau.

  Word lid van SeniorWeb

  Wil je graag meer zelf online doen, zoals een vakantie boeken of je bankzaken regelen? SeniorWeb helpt je op weg in de digitale wereld. Zo bieden zij onder andere stap voor stap (online) computercursussen aan, maar ondersteunen ze je ook bij computerproblemen. Zowel op afstand als aan huis. Daarnaast staat de website vol met handige computertips en krijg je ieder kwartaal het tijdschrift Enter thuisgestuurd.

  Speciale aanbieding

  Rabobankleden betalen in 2020 slechts € 16,50- en ontvangen het boek Veilig en vertrouwd online en een SeniorWeb pasbeschermer en styluspen cadeau. Interesse? Ga naar seniorweb.nl/rabobank of bel 030 – 276 99 65.

  Actievoorwaarden

  Waar: Door heel Nederland

  Geldig: t/m eind 2020

  Naar SeniorWeb