Ledenaanbiedingen

Profiteer als lid van speciale acties

Kruip in het hoofd van de meester

Benieuwd wat er speelde in het hoofd van de beroemde componist Igor Stravinsky? U komt het te weten op 7 mei, tijdens Meesterwerk in Concert in TivoliVredenburg.

De show

Op 7 mei ontrafelt dirigent Jules van Hessen, met live-ondersteuning van het Gelders Orkest, de geheimen van de beroemde Vuurvogel van Igor Stravinksy. Van Hessen kruipt in het hoofd van de componist, doorgrondt de muziek en vertelt het verhaal achter het beroemde meesterwerk. Het orkest speelt daarbij cruciale fragmenten, bijzondere solo’s en spannende overgangen.

Bestel kaarten

Als Rabobanklid betaalt u slechts € 15 voor de show van 7 mei, in plaats van € 18. Koop op vertoon van de aanbieding in uw Dichterbij (een foto volstaat ook) maximaal vier kaarten aan de kassa van TivoliVredenburg in Utrecht. Dit kan op de vooravond van het concert, maar ook meteen na het verschijnen van Dichterbij.

De openingstijden en meer informatie over TivoliVredenburg bekijken op TivoliVredenburg.nl

Restitutie op eerder gemaakte reserveringen is niet mogelijk. De tickets zijn niet inwisselbaar voor contant geld en deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.

Meesterwerk in concert

Rabo Familiedag in Stedelijk Museum (UITVERKOCHT)

Op zondag 19 april vindt de Rabo Familiedag plaats in het Stedelijk Museum Amsterdam. Op deze dag is er een speciaal programma voor jong en oud met workshops, ontdekkingstochten en veel meer. De Rabo Familiedag is gratis, maar vooraf aanmelden op de website van het Stedelijk Museum is wel noodzakelijk.

Stedelijk Museum Amsterdam

Rabobank Amsterdam is hoofdsponsor van het Stedelijk Museum. Zij dragen bij aan grote tentoonstellingen en investeren nadrukkelijk in de educatieve activiteiten van het museum.

Meer lezen over het Stedelijk Museum Amsterdam op Stedelijk.nl

Rabo Familiedag

Leer mountainbiken van een kenner (UITVERKOCHT)

Wilt u graag de fijne kneepjes van het mountainbiken leren? Ex-mountainbiker Jan Weevers en professionele renners van twee Rabobankteams geven op zondag 29 maart een mountainbikeclinic in de omgeving van Apeldoorn. Tijdens de clinic leert u mountainbiketechnieken als klimmen, springen en remmen.

Invulling dag

Het programma duurt van 13.00 tot 17.00 uur. De kosten per persoon zijn € 45, inclusief koffie en vlaai bij aankomst én een pastamaaltijd na afloop van de clinic. Voor € 22,50 huurt u een mountainbike met pedalen die geschikt zijn voor normale sportschoenen.

Mountainbikers in het bos

Aanbiedingen voor studenten

Heb jij een Rabo StudentenPakket? Pak dan je voordeel met Rabo StudentenSpecials. Kies uit vele aanbiedingen in de categorieën shopping, uitgaan, wellness & sports, dagje uit en reizen.

De actuele aanbiedingen van Rabo StudentenSpecials bekijken

Contact

Rabobank