Ledenaanbiedingen

Profiteer als lid van speciale acties

Met korting logeren in de Efteling

Wakker worden in het Efteling Hotel, genieten van een heerlijk ontbijt én toegang tot het Efteling Park? Speciaal voor Rabobankleden biedt de Efteling een ultiem arrangement aan. Maar er is meer!

Raveleijndiner

Op de tweede avond geniet u van een bijzonder driegangendiner in het Wapen van Raveleijn. 'Eten wat de pot schaft', dat is het motto. Begeef je in de Middeleeuwse sferen van Raveleijn, en geniet samen van dit bourgondische diner. Het diner is inclusief dranken (witte en rode wijn, water, bier van de tap, diverse frisdranken, koffie en thee, Raveleijn-ranja). Aanvang van het diner is 18.00 uur, direct na de parkshow van 17.30 uur.

Het arrangement

Rabobankleden ontvangen meer dan 20% korting per nacht op het arrangement: 

  • 2 overnachtingen in het Efteling Hotel
  • Efteling ontbijt 
  • 3 dagen toegang tot het Efteling Park gedurende het verblijf
  • Raveleijndiner in het Wapen van Raveleijn op de 2e avond

Het Efteling Hotel arrangement is geldig voor aankomsten in de periode van 21 juni tot en met 31 augustus 2015. Reserveren kan tot 25 augustus 2015 via telefoonnummer 0416-537777. Vermeld bij uw reservering dat het om het arrangement uit de Dichterbij gaat.

De tarieven en actievoorwaarden voor het arrangement van het Efteling Hotel bekijken (PDF)

Gezin overnacht in het Efteling Hotel

Zelf rijden in Rabo wielerkleding? - NIET MEER BESCHIKBAAR

Het damesshirt van de RaboLiv wielerploeg is uitgeroepen tot het mooiste shirt van het peloton. Ook u kunt vanaf nu fietsen in het shirt van het Rabo Development Team. Het wielertenue is leverbaar in een dames- en een herenvariant. Het verschil ziet u aan de prints op het tenue. Er zijn helaas geen tenues meer te bestellen.

 

Marianne Vos

Vanaf begin 2015 rijdt de wielerploeg in het Italiaanse kledingmerk GSG. Dit familiebedrijf produceert hoogwaardige wielerkleding voor zowel de toerfietser als de professionele atleet. Zelf rijden in het shirt van de ploeg van Marianne Vos? Bestel dan nu. De prijs van een los shirt is € 32. Voor een broek én een shirt betaalt u € 91, inclusief btw. Als Rabobanklid krijgt u de kleding gratis thuisbezorgd. Gebruik hiervoor de kortingscode: rabobank2015team.

Bestel nu op Gsg-benelux.com

Wielrenshirt van Rabo Wielerkleding

Kom toeren en genieten in de Eifel

Dit jaar wordt voor de vijfde keer de Eifel Cycling Classic georganiseerd. Bent u er dit jaar bij? Als lid van de Rabobank ontvangt u korting op een speciaal weekendarrangement in Center Parcs Park Eifel. Kom toeren en genieten in de Eifel. 

Korting

De Eifel Cycling Classic is een toertocht met tijdregistratie voor zowel de beginnende als de gevorderde wielrenner. U kunt kiezen uit vier afstanden: 50, 100, 150 en 200 kilometer. Er is een speciaal arrangement samengesteld voor fietsers die meedoen aan het evenement dat plaatsvindt van 18 tot en met 21 september. Als lid van de Rabobank ontvangt u 10% korting op de cottageprijs en 20% korting op het cateringarrangement (optioneel).

Het wielerarrangement

Bij het Eifel Cycling Classic arrangement is inbegrepen: 

  • Drie overnachtingen, welkomstpakket, sportontbijt, verzekering tijdens de fietstocht, technische ondersteuning, tijdregistratie, ravitailleringsposten, pastabuffet na afloop én gebruik van alle reguliere parkfaciliteiten van Center Parcs Park Eifel.
  • Uitdagende wielertochten in een prachtige omgeving.
  • Gehele weekend technische ondersteuning inclusief bandenpomp- en wielenwisselservice.
  • Aanwezigheid van wielerprominenten. 

Inschrijven en reserveren

Schrijf u via de website van Center Parcs in voor de Eifel Cycling Classic. De korting wordt automatisch verrekend zodra uw aangeeft lid te zijn van de Rabobank.

Fietsers rijden de Eifel Cycling Classic

Aanbiedingen voor studenten

Heb jij een Rabo StudentenPakket? Pak dan je voordeel met Rabo StudentenSpecials. Kies uit vele aanbiedingen in de categorieën Elektronica, Er op uit, Fit & Mooi, Koken & Tafelen en Mode.

Bekijk de actuele aanbiedingen van Rabo StudentenSpecials

Contact

Rabobank