Ledenaanbiedingen

Profiteer als lid van speciale acties

Rondleiding tentoonstelling Desirée Dolron - volgeboekt

Van 18 januari t/m 14 mei 2017 is er in museum Singer in Laren een tentoonstelling van de fotografe Desirée Dolron. Dolron is één van de meest succesvolle hedendaagse fotografen van Nederland. Als lid van Rabobank krijgt u op 2 en 9 april de kans om een rondleiding van Dolron door haar eigen tentoonstelling te krijgen.

Meld u aan (volgeboekt)

Voor deze rondleiding zijn slechts 20 plekken per dag beschikbaar. Meld u dus snel aan voor deze bijzondere ervaring, want het aantal plekken is beperkt. De rondleiding start op beide dagen om 14.00 uur.

Korting op het boek

Met de bon in het ledenmagazine Dichterbij krijgt u 10% korting op het boek dat Dolron heeft gemaakt ter gelegenheid van deze tentoonstelling. U kunt het boek tegen inlevering van deze bon verkrijgen. Knip de bon uit en neem hem mee tijdens uw bezoek aan het museum.

Aanmelden via e-mail

3 afbeeldingen van het werk van Desirée Dolron

Met korting naar het EK Hockey

Van 18 tot en met 27 augustus 2017 vinden de Rabo EuroHockey Championships plaats in het Wagener Stadion in Amsterdam. Rabobank is trotse hoofdsponsor van het EK Hockey. Als lid van de Rabobank krijgt u 15% korting op toegangskaarten voor de poulewedstrijden. Deze aanbieding geldt tot 30 april.

Tijdens de Rabo EuroHockey Championships strijden acht herenteams en acht damesteams om de winst. De Nederlandse dames trappen op vrijdag 18 augustus het toernooi af tegen Spanje. Voorafgaand aan deze wedstrijd wordt het vernieuwde Wagener Stadion officieel geopend. Mis het niet en bestel kaarten voor het EK Hockey.

Voorwaarden:

  • maximaal 10 kaarten per persoon
  • korting geldig op de pouledagen van 18 t/m 23 augustus
  • 15% korting geldt op basis van beschikbaarheid en geldt niet voor de hoofdtribuneplaatsen
  • op reeds gekochte kaarten kan geen restitutie plaatsvinden

Voor vragen kunt u contact opnemen met 0900-1353 (€0,45 p/m) of kijk op eventim.nl

Bestel hier uw toegangskaarten met korting

Meer informatie over het toernooi

Nederlands Hockeyteam, juichend na een doelpunt

Ontvang cadeau bij bestelling webshop Mooi door mij

Mooi door mij, onderdeel van Stichting ZOdIEZiJN, staat voor eigentijdse designartikelen van duurzame materialen. Bijzonder is dat deze gemaakt worden door mensen met een (verstandelijke) beperking die hierbij gebruik maken van ambachtelijke technieken. Het eigen karakter van ieder artikel laat u ervaren dat er met hart en ziel aan gewerkt is.

Bij een bestelling in de webshop van Mooi door mij krijgen leden van de Rabobank een gratis papieren zak cadeau. Vermeld bij de bestelling de code RABO2017 en het cadeau wordt met uw bestelling mee verzonden.

Stichting ZOdIEZiJN

Stichting ZOdIEZiJN is een landelijke onafhankelijke organisatie die design en commercie koppelt aan dagbesteding voor mensen met een beperking. Ieder mens heeft waarde voor de maatschappij. Waardering krijgen voor geleverd werk laat een mens groeien. Zinvolle producten maken is daarvoor de basis. Daar is het label Mooi door mij voor ontwikkeld. Originele en inspirerende hebbedingen met een A-merkstatus.

Kijk in de webshop van Mooi door mij

Papieren opbergzakken: De pinguïn is gemaakt door Yvonne van Kasteel. De cijfer-afbeelding is gemaakt door Sarah

Korting in webshop i-did_slow_fashion_movement

Van textielafval naar design: i-did_slow_fashion_movement staat voor het hergebruiken van textiel en kapotte kleding. In plaats van onnodig weggooien geeft i-did textielafval een tweede leven. Als lid van de Rabobank ontvangt u 15% korting bij een bestelling in de webshop, onder vermelding van de code RB2017.

Mens en milieu

i-did heeft een tweeledig doel waarbij mens en milieu centraal staan. Het doel is iedereen bij de samenleving te betrekken en bewustwording van de waarde van textiele grondstoffen en hergebruik te vergroten. Zij realiseren dit door:

  • samenwerking met bedrijven en modelabels die ook geloven in een sociale en circulaire samenleving
  • personen met een afstand tot de arbeidsmarkt educatie, empowerment en werk te bieden
  • met liefde van textielafval mooie designproducten te maken.

Kijk in de webshop voor het totale assortiment

moderne schoudertas en etui van stof

Foto: Vera Claessen

Contact

Rabobank