Ledenaanbiedingen

Profiteer als lid van speciale acties

Met korting naar de Olympic Experience

Van 6 augustus tot en met 21 augustus vindt de Olympic Experience plaats op het strand van Scheveningen. Een unieke Olympische beleving in Nederland. Het strand van Scheveningen wordt voor dit evenement tijdelijk omgebouwd tot een sportspektakel. De Olympic Experience is bedoeld voor sportfans, gezinnen, sportclubs en iedereen die vanuit Nederland de Olympische Spelen van Rio de Janeiro optimaal willen beleven. 

Tijdens de Olympic Experience kunt u overdag allerlei sporten beoefenen, onder begeleiding van 28 verschillende sportbonden. In de namiddag en de avond kunnen bezoekers live de Olympische Spelen volgen op grote televisieschermen.

Korting voor Rabobankleden

Als lid van de Rabobank ontvang u 50% korting op toegangskaarten voor de Olympic Experience. De kaarten gelden in de weekenden van 6/7 en 13/14 augustus. U betaalt per kaart € 5 voor volwassenen. Wees er snel bij, want op is op.

Lees de actievoorwaarden (PDF)

Koop nu uw kaartje

Slimme thermostaat Toon® met korting

Met Toon®, de slimme thermostaat van Eneco, krijgt u meer inzicht in uw energieverbruik. En met de adviezen van Toon® kunt u ook besparen.

Toon® bedient u ook op afstand

In de file, de trein of op de fiets naar huis? Via tablet of telefoon kunt u op afstand uw verwarming en verlichting bedienen. U koppelt gemakkelijk apparaten aan Toon®, zoals de lampen van Philips Hue of een rookmelder. Zo creëert u in een handomdraai een slim, veilig en comfortabel huis.

Past Toon® bij uw huis?

  • Toon® werkt in combinatie met elke energieleverancier en kunt u ook zonder energiecontract van Eneco bestellen.
  • Draadloos internet (WIFI) is vereist.
  • Uw huis wordt verwarmd met een cv-ketel.
  • De stroom- en gasmeter bevinden zich in huis.

Exclusieve korting voor Rabobankleden

Rabobankleden krijgen tot 1 juli 2016 korting op de aanschaf van Toon®. U betaalt slechts € 175 in plaats van € 275. Dit is inclusief installatie door een erkend monteur.

Bestel nu Toon met korting

Ulay-Joy, 100 unieke werken

Aan kunstenaars uit de Rabo Kunstcollectie is gevraagd speciaal voor de Rabobank een unieke kunstcollectie te maken. Een bijzondere samenwerking om kunst toegankelijker en te maken. Voor deze editie is fotograaf Ulay gevraagd. De Rabo Kunstcollectie verzamelt zijn werk al sinds eind jaren negentig en heeft inmiddels een bijzondere collectie van hem opgebouwd. Aanvullend op zijn tentoonstelling in het Nederlands Fotomuseum maakte Ulay exclusief voor de Rabobank een nieuw Polaroidwerk: de serie JOY. Dit zijn honderd op zichzelf staande foto’s, die samen één geheel vormen.

Koop uw eigen JOY

U kunt nu uw eigen JOY bemachtigen. De honderd werken uit de serie JOY zijn speciaal voor leden van de Rabobank te koop voor € 300 per stuk. De foto is geplaatst op een passe-partout niet ingelijst en inclusief een certificaat.  Het werk is bovendien gesigneerd door de kunstenaar Ulay.

Bestel hier uw gesigneerde JOY Polaroid

Polaroid fotograaf Ulay in zwembad

Contact

Rabobank