Ledenaanbiedingen

Profiteer als lid van speciale acties

Speciaal Jheronimus Bosch arrangement VOLGEBOEKT

Ter ere van het vijfhonderdste sterfjaar van Jheronimus Bosch is er een unieke tentoonstelling in Het Noordbrabants Museum. Voor het eerst zijn alle werken van de belangrijkste kunstenaar uit de late Middeleeuwen samengebracht in de plaats waar hij ze ooit schilderde. De tentoonstelling Jheronimus Bosch – Visioenen van een genie is te bezoeken van 13 februari tot en met 8 mei in Den Bosch.

Arrangement

Speciaal voor Rabobankleden is op vrijdag 8 april een speciaal arrangement samengesteld. Hier kunt u de schilder beter leren kennen. 

Het onderstaande programma heeft inmiddels plaatsgevonden.

Programma
14.00 uur Inloop, ontvangst met koffie/thee mini Bosch bolletje.
14.30 uur Lezing over de werken van Jheronimus Bosch.
15.30 uur Bezoek tentoonstelling.

Drieluik Jeroen Bosch

Unieke tentoonstelling Jheronimus Bosch NIET MEER BESCHIKBAAR

Bewonder van 13 februari tot en met 8 mei 2016 het werk van de middeleeuwse grootmeester Jheronimus Bosch in Het Noordbrabants Museum. Rabobankleden ontvangen een exclusieve korting op de toegangsprijs.

Topstukken uit de hele wereld naar ’s-Hertogenbosch

Met naar verwachting 20 panelen en triptieken en 19 tekeningen is Jheronimus Bosch – Visioenen van een genie een ongeëvenaarde overzichtstentoonstelling in zijn thuisstad ’s-Hertogenbosch. De stad waar hij als Jheronimus van Aken werd geboren, zijn meesterwerken schilderde en waaraan hij zijn artiestennaam Bosch ontleende. De expositie is het hoogtepunt van het Nationaal Evenementenjaar Jheronimus Bosch 500 dat in 2016 uitbundig wordt gevierd.

Exclusieve korting

Als lid van de Rabobank ontvangt u een korting van € 4 op een volwassenenkaartje. U betaalt € 18 i.p.v. € 22. Entree voor kinderen vanaf 4 tot en met 17 jaar € 2 (geen korting mogelijk).

Bestel nu online

Koop nu uw Jeroen Bosch kaartjes met korting via de online ticketshop van Het Noordbrabants Museum. Gebruik de actiecode: RaboDichterbijBosch (let op: hoofdlettergevoelig). U voert de actiecode in voor het moment dat u gaat betalen.

Voorwaarden Toegang Jheronimus Bosch (PDF)

De Hooiwagen van Jheronimus Bosch, Madrid, Museo Nacional del Prado

Polaroidkunst in Nederlands Fotomuseum Rotterdam

Liefhebbers van fotografie kunnen hun hart ophalen bij de tentoonstelling van de Duitse kunstenaar Ulay. De Rabo Kunstcollectie maakte in samenwerking met Ulay en het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam de tentoonstelling Ulay | Polaroids. Hierin laat Ulay zijn werk uit de jaren zeventig en tachtig zien. In deze tijd kreeg hij de mogelijkheid om met de nieuwste camera’s van Polaroid te fotograferen en experimenteren. Wat u terugziet in de tentoonstelling is de ontwikkeling van zowel Polaroid als die van Ulay.

Avondvullend programma

De ledenaanbieding bestaat uit een bezoek aan de tentoonstelling Ulay | Polaroids met een korte toelichting door de curator. Aansluitend aan uw bezoek, woont u de live talkshow FOTOGASTEN bij in LantarenVenster. In deze talkshow worden interviews afgewisseld met beeldfragmenten en muziek, met deze avond een avondvullend programma waarin de tentoonstelling Ulay | Polaroids centraal staat. Dit programma heeft op 7 april plaatsgevonden.

drieluik Ulay

SeniorWeb lidmaatschap met gratis boek

Wilt u graag meer zelf online doen en regelen? Bijvoorbeeld een vakantie boeken, e-mailen met vrienden of familie of uw bankzaken regelen? SeniorWeb kan u op weg helpen in de digitale wereld.

Computerlessen

SeniorWeb geeft stap-voor-stap (online) cursussen over populaire onderwerpen. Ook biedt SeniorWeb hulp bij computerproblemen. Op de website van SeniorWeb vindt u handige tips en als lid van SeniorWeb ontvangt u ieder kwartaal het tijdschrift Enter.

Word nu lid en ontvang een boek

Speciaal voor Rabobankleden is er nu een speciale aanbieding. Voor € 29,50 per jaar wordt u lid en krijgt u het boek 'Veilig en vertrouwd online' ter waarde van € 10,50 cadeau.

Word lid via SeniorWeb

vrouw werkt op internet met werkboek

Contact

Rabobank