Ledenaanbiedingen

Profiteer als lid van speciale acties

Philips Museum geeft 50% korting tijdens GLOW

De Eindhovense binnenstad staat van 12 tot en met 19 november in het teken van GLOW. Er is geen betere plek om een bezoek aan dit lichtkunstfestival te beginnen dan in het Philips Museum, daar waar het verhaal van Eindhoven Lichtstad begon.

Fabriekje werd een museum

Het fabriekje in het centrum van Eindhoven, de plaats waar Philips & Co. in 1891 met de productie van gloeilampen begon, is na een grondige renovatie veranderd in een prachtig museum. Kom kijken hoe Philips zich tot een groot en toonaangevend wereldwijd bedrijf heeft ontwikkeld, vanaf de start van de onderneming in 1891 tot en met de innovaties van morgen.

Korting voor Rabobankleden

Als lid van de Rabobank krijgt u 50% korting op een entreebewijs voor het Philips Museum. Volwassenen betalen dan € 4 en kinderen (6 tot 18 jaar) € 2. De aanbieding is geldig van 11 tot en met 20 november 2016. Kaarten bestelt u op de website van het museum. Vermeld bij uw aankoop de code ‘GlowPhilips2016’. De korting op uw kaarten wordt meteen online verwerkt.

Bestel kaarten en lees meer op Philips-museum.com

Meer informatie over GLOW op GlowEindhoven.nl

Het Philips Museum in Eindhoven

Korting op sprookjesmusical De gelaarsde Kat in de Efteling

Kom vanaf oktober genieten van de nieuwste sprookjesmusical van de Efteling De gelaarsde Kat. Een swingende voorstelling vol kattenkwaad voor de hele familie in het Efteling Theater. Rabobankleden krijgen € 5 korting op toegangskaarten.

De gelaarsde Kat

In de musical laat De gelaarsde Kat zien hoe hij bij een arme molenaarszoon terechtkomt. De twee worden vrienden en de kat belooft de jongen alles wat hij zich maar kan wensen. Het enige wat de kat daarvoor wil hebben, zijn mooie kleren en leren laarzen. Wat zou zijn plan zijn? Zal hij zijn belofte nakomen? Of krijgt dit verhaal een ander staartje?

Korting voor Rabobankleden

Als lid van de Rabobank krijgt u € 5 korting op toegangskaarten voor De gelaarsde Kat in het Efteling Theater. U betaalt dan € 14,95 exclusief € 1,95 reserveringskosten. De actie is geldig voor voorstellingen van 3 oktober tot en met 11 december 2016. Kaarten zijn voor de eerste rang tijdens normale voorstellingen en op basis van beschikbaarheid.

Kaarten kopen

De kaartverkoop loopt van 1 september tot en met 7 december 2016. Kaarten reserveert u via het Efteling Contact Center op telefoonnummer 0416 - 53 77 77 (lokaal tarief, elke dag van 9.00 tot 21.00 uur). Geef in het gesprek aan dat het voor Rabobank Dichterbij is.

Bekijk datums en tijden op Efteling.com

De voorwaarden

  • De korting is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.
  • De korting is niet geldig op al gemaakte reserveringen.
  • Maximaal acht kaarten per reservering.
  • U krijgt geen geld terug op eerdere reserveringen.
  • Alleen de aangegeven dagen zijn te boeken.
  • De korting is niet inwisselbaar voor contant geld.
  • Na reservering is wijzigen niet meer mogelijk.
  • Reserveren gebeurt op basis van beschikbaarheid.
  • Annuleren is niet mogelijk.
  • De korting is exclusief € 1,95 reserveringskosten per kaart.
Logo van musical De gelaarsde Kat

Paardrijdevenement Military Boekelo met korting

Eén van de grootste evenementen in de paardensport van Nederland start binnenkort. Van 6 tot en met 9 oktober vindt de Military Boekelo Enschede plaats. Rabobankleden krijgen op zaterdag 8 oktober korting voor de crosscountry.

Topruiters rijden mee

Alle (inter)nationale topruiters zijn op het paardenevenement aanwezig. Zo ook de ruiters die net terugkeren van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro: Tim Lips en Alice Naber-Lozeman die daar met hun team zesde werden. Zij rijden op 8 oktober de crosscountry. In deze proef moeten paard en ruiter zo snel mogelijk over een aantal natuurlijke hindernissen heen, zoals een boomstam of waterval.

Korting voor Rabobankleden

Rabobankleden krijgen € 10,50 korting op de toegangsprijs voor de crosscountry. U betaalt dan € 17 per kaartje.

Bestel kaarten op Shop.ticketscript.com

Ruiter op een rennend paard

Bezoek het museum tijdens de Rabo Museumkidsweek

Wil jij iets beleven in de herfstvakantie? Dat kan in het museum! Kom tussen 15 en 30 oktober naar een deelnemend museum voor de Rabo Museumkidsweek. Nederlandse musea organiseren dan allerlei spannende activiteiten voor kinderen tot en met 12 jaar.

Fotowedstrijd

Tijdens de Rabo Museumkidsweek kunnen kinderen tot en met 12 jaar ook meedoen aan de fotowedstrijd. Zoek in het museum naar de Museumkids-mascotte Tikkit. Neem een mooie foto van jezelf met Tikkit en plaats deze uiterlijk 3 november 2016 op Museumkidsweek.nl.

Uit alle inzendingen worden vijf winnaars gekozen. Zij mogen met het hele gezin op VIP-bezoek in belevingsmuseum Wonderryck Twente in Denekamp. De Museumkidsweek wordt georganiseerd door de Rabobank en de Museumvereniging.

Bekijk alle wedstrijdvoorwaarden op www.museumkidsweek.nl

Twee kinderen voor een vitrine in het museum

Contact

Rabobank