Ledenaanbiedingen

Profiteer als lid van speciale acties

Speciale ledendagen in de Efteling

Kom naar de wondere wereld van de Efteling. Op zaterdag 19 en zondag 20 maart 2016 genieten Rabobankleden van een speciale dag in dit sprookjesachtige park. Vanaf 7 december om 9.00 uur kunt u via deze pagina tickets bestellen voor € 18 per persoon. Op = op!

Live entertainment

De Rabo Ledendagen maken een bezoek aan de Efteling nog specialer. In het hele park wordt u getrakteerd op live entertainment, onder meer bij het sprookje ‘Feetje en de Kluis’ in het Sprookjesbos en bij de spectaculaire achtbaan Baron 1898.

En natuurlijk mag u de strijd met Joris en de Draak ook niet missen.

Voor € 18 naar de Rabo Ledendagen in de Efteling

De Rabobank geeft meer dan de helft van het entreeticket cadeau: tickets voor de Rabo Ledendagen in de Efteling kosten slechts € 18 per persoon. U kunt maximaal zes tickets tegelijk bestellen. Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis mee het park in. U kunt gratis parkeren. De ticketverkoop start op 7 december vanaf 9.00 uur. Op deze pagina komt dan de bestellink te staan waar u kaarten kunt bestellen.

Koop uw tickets

U kunt via onderstaande bestellink kaarten kopen voor de Rabo Ledendagen. Houd er rekening mee dat het erg druk kan zijn bij het bestellen en u tijdelijk in een wachtrij staat.

Koop tickets voor de Rabo Ledendagen op TicketsPlus.nl

Voordelig overnachten

Maak uw bezoek aan de Rabo Ledendagen compleet met een verblijf in het Efteling Hotel of in Efteling Bosrijk. U kunt kiezen uit drie aanbiedingen:

  • Efteling Hotel Comfortkamer (2-persoons): € 105 per kamer per nacht (vrijdag of zondag) of € 155 per kamer per nacht (zaterdag), inclusief ontbijt. 
    De kosten voor een extra kind (4-12 jaar) bedragen € 9 per nacht. Voor een extra persoon vanaf 13 jaar geldt een toeslag van € 18 per nacht.
  • Efteling Bosrijk Landhuysappartement (4-persoons): € 210 voor 2 nachten.
  • Efteling Bosrijk Boshuys (6-persoons): € 390 voor 2 nachten.

Bovenstaande bedragen zijn exclusief reserveringskosten en logiesbelasting. Uitgebreide prijsinformatie vindt u in onderstaande PDF. Bel om te reserveren naar de Efteling, telefoonnummer 0416 53 7777 (lokaal tarief).

Prijzen, voorzieningen en actievoorwaarden (PDF)

Meer informatie over de Rabo Ledendagen

Heeft u vragen over het bestellen van de tickets of over deze aanbieding? Meer vragen over het bestellen van de tickets of over deze aanbieding, vindt u in de PDF Veelgestelde vragen Rabo Ledendagen

Veelgestelde vragen Rabo Ledendagen (PDF)

Sfeerfoto in de Efteling vanwege de Ledendagen

Tot 50% korting op tickets Indoor Brabant

Paardensportliefhebbers opgelet: van 10 tot en met 13 maart 2016 vindt het paardenevenement Indoor Brabant plaats. Vier dagen lang laten nationale en internationale ruiters zich van hun beste kant zien in de Brabanthallen in Den Bosch. Rabobankleden krijgen korting op entreekaarten voor dit evenement.

Het programma

De eerste drie dagen van Indoor Brabant staan de dressuur- en de springsport op het programma. Hoogtepunten zijn de Reem Acra FEI World Cup Dressuur en de Grand Prix op zaterdag. Op zondagochtend zijn de ponyruiters’ aan de beurt. Indoor Brabant wordt zondagmiddag om 15.00 uur spectaculair afgesloten met de Rolex Grand Prix Springen.

Bekijk het volledige programma op de website van Indoor Brabant

Internationale top

Ook dit jaar kan het publiek weer de beste nationale en internationale ruitertop verwachten. Zo staat Edward Gal aan de start in de World Cup Dressuur. De internationale springtop gaat voor de hoofdprijs in de afsluitende Grote Prijs op zondag.

Bestel uw kaarten online

Rabobankleden krijgen tot 50% korting op entreekaarten voor Indoor Brabant.

Bestel online toegangskaart(en) via de website van Indoor Brabant

Bekijk hier de prijzen voor Indoor Brabant 2016 (PDF)

Ruiter in actie op Indoor Brabant

Unieke tentoonstelling Jheronimus Bosch

Bewonder van 13 februari tot en met 8 mei 2016 het werk van de middeleeuwse grootmeester Jheronimus Bosch in Het Noordbrabants Museum. Rabobankleden ontvangen een exclusieve korting op de toegangsprijs.

Topstukken uit de hele wereld naar ’s-Hertogenbosch

Met naar verwachting 20 panelen en triptieken en 19 tekeningen is Jheronimus Bosch – Visioenen van een genie een ongeëvenaarde overzichtstentoonstelling in zijn thuisstad ’s-Hertogenbosch. De stad waar hij als Jheronimus van Aken werd geboren, zijn meesterwerken schilderde en waaraan hij zijn artiestennaam Bosch ontleende. De expositie is het hoogtepunt van het Nationaal Evenementenjaar Jheronimus Bosch 500 dat in 2016 uitbundig wordt gevierd.

Exclusieve korting

Als lid van de Rabobank ontvangt u een korting van € 4 op een volwassenenkaartje. U betaalt € 18 i.p.v. € 22. Entree voor kinderen vanaf 4 tot en met 17 jaar € 2 (geen korting mogelijk).

Bestel nu online

Koop nu uw Jeroen Bosch kaartjes met korting via de online ticketshop van Het Noordbrabants Museum. Gebruik de actiecode: RaboDichterbijBosch (let op: hoofdlettergevoelig). U voert de actiecode in voor het moment dat u gaat betalen.

Bestel tickets via de online ticketshop van Het Noordbrabants Museum

Voorwaarden Toegang Jheronimus Bosch (PDF)

De Hooiwagen van Jheronimus Bosch, Madrid, Museo Nacional del Prado

Kinderboek 'Ik zeg maar Zoo' - voor KiKa

'Ik zeg maar Zoo (dat is korter dan dierentuin)’ is de titel van een kleurrijk kinderboek vol voorleesverhaaltjes en verhaaltjes om zelf te lezen over allerlei dieren in een dierentuin. Het kinderboek is geschreven door de redactie van de Rabobank. De winst uit de verkoop van dit boek gaat geheel naar Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Dankzij de samenwerking met uitgever Pumbo steunt u KiKa bij aankoop van dit leuke kinderboek met € 7 per boek.

Over het boek

Binnen de Rabobank is het een goede gewoonte om als afdeling naast het werk ook maatschappelijk verantwoord bezig te zijn. De redactie van Rabobank Nederland (www.rabobank.nl, e-mails, brieven en veel meer) organiseerde daarom vorig jaar een sponsorevent voor KiKa: een boek in één dag. Hierbij werd al ruim € 1.000 opgehaald voor stichting KiKa. Het illustreren en opmaken van het boek bleek echter meer werk. Het werd dus uiteindelijk een boek in één jaar en één dag.

Onze tip: Bestel het kinderboek als hardcover

Bestel het kinderboek als paperback

Over Pumbo

Het online platform Pumbo ('publiceer mijn boek') helpt auteurs, uitgevers en professionals bij het maken en distribueren van boeken. Schrijvers krijgen hulp bij alle stadia die een boek doorloopt voordat het in de boekhandel ligt: van redactie tot drukwerk, van distributie tot promotie en alles daar tussenin. Pumbo drukt ieder denkbaar boek in kleine of grote oplage, produceert e-books en ontwikkelt auteurswebsites. De mensen van Pumbo voelen zich ook betrokken bij stichting KiKa, vandaar ook de ruime bijdrage aan dit goede doel.

Lees meer op Pumbo.nl

Kinderboek “Ik zeg maar Zoo” voor KiKa

Aanbiedingen voor studenten

Heb jij een Rabo StudentenPakket? Pak dan je voordeel met Rabo StudentenSpecials. Kies uit vele aanbiedingen in de categorieën Elektronica, Er op uit, Fit & Mooi, Koken & Tafelen en Mode.

Bekijk de actuele aanbiedingen van Rabo StudentenSpecials

Contact

Rabobank