Ledenaanbiedingen

Profiteer als lid van speciale acties

Beleef de stilte in de kunst

De tentoonstelling Silence Out Loud van Joost Zwagerman is vanaf 15 december te zien in museum KRANENBURGH in Bergen. Op 18 december wordt er een exclusieve avond georganiseerd voor Rabobankleden. Ondanks het plotselinge overlijden van Zwagerman gaan onderstaande ledenaanbiedingen door. De ledenavond wordt op onderdelen aangepast. Meer informatie volgt op een later moment. 

Silence Out Loud en Rabo Kunstcollectie

Zwagerman brengt in deze tentoonstelling kunstwerken bijeen die ‘stilte maken’, stilte verbeelden of stilte genereren. Hedendaagse kunst wordt gecombineerd met werk uit het verleden van Nederlandse en buitenlandse kunstenaars. Sommigen kunstenaars maakten speciaal voor deze tentoonstelling nieuw werk. Zwagerman mocht ook putten uit diverse museale en particuliere collecties. Uit de Rabo Kunstcollectie koos Zwagerman tien werken, die elk op hun eigen manier bijdragen aan het ‘beleven’ van stilte in de kunst. De ledenavond wordt gehouden op 18 december en kost €10 per persoon. De avond begint om 19.00 uur en eindigt om 22.30 uur.

Schrijf u in voor de ledenavond via Events.rabobank.com

Publicatie De stilte van het licht

Naast de tentoonstelling schreef Joost Zwagerman het boek De Stilte van het licht. Een onderzoek naar de immense stilte. Rabobankleden betalen in plaats van €24,99 nu €19,99. Deze kortingsactie is geldig van 10 september tot en met 10 december 2015. Print de kortingsbon en lever deze in bij de erkende verkooppunten.

Download hier de kortingsbon voor De stilte van het licht (PDF)

Lees hier de voorwaarden voor de aanbieding van De stilte van het licht (PDF)

beleef de stilte in de kunst

Leuke activiteiten voor kids in musea - NIET MEER BESCHIKBAAR

Zin in een spannende speurtocht? Of een bijzondere tentoonstelling in een museum? In de herfstvakantie organiseerden meerdere musea leuke en leerzame activiteiten voor kinderen tot en met 12 jaar tijdens Rabo Museumkidsweek.

Kunstcollecties

De Rabo Museumkidsweek vond plaats van 17 oktober tot 1 november 2015. Grote en kleine musea door het hele land deden mee aan het evenement. Ontdek samen kunstcollecties over geschiedenis, natuurhistorie, techniek en nog veel meer.

Kinderwedstrijd

In de Rabo Museumkidsweek werd er ook voor kinderen een landelijke wedstrijd georganiseerd. Verzin een verhaal in de vorm van een foto of filmpje over een favoriet museumobject uit een museum. Dat was de opdracht. Ieder kind dat een filmpje of foto met bijschrift instuurde, ontving het Gouden Boekje met museumheld Tikkit in de hoofdrol. Kinderboekenschrijver Harmen van Straaten schreef speciaal voor de Rabo Museumkidsweek een verhaal over Tikkit. Daarnaast maakten ze kans op de hoofdprijs: een vlucht in regeringsvliegtuig de Dakota.

Op de website van Museumkids vindt u het overzicht van alle activiteiten en musea die meededen.

Ontdek meer op de website van Museumkids

Lees meer over de Rabo Museumkidsweek

Musea organiseren tijdens de Rabo Museumkidsweek activiteiten voor kinderen.

Voordelig naar de Military in Boekelo – NIET MEER BESCHIKBAAR

Deze aanbieding is niet meer beschikbaar.

Eén van de grootste paardentopsportevenementen van Nederland gaat binnenkort weer van start. Van 8 tot en met 11 oktober vindt de Military van Boekelo-Enschede plaats. Rabobankleden krijgen op zaterdag 10 oktober korting op de toegangsprijs.

Korting op de Crosscountry

Alle (inter)nationale topruiters zijn op het paardenevenement. Zo ook de Militaryruiters Tim Lips en Elaine Pen. Met hun team behaalden zij brons op het Wereldruiterspelen in 2014. Beide ruiters hebben deel uitgemaakt van het Rabo Talentenplan. Het technisch en hoogstaande parcours, ook dit jaar weer ontworpen door Olympisch designer Sue Benson, is de voornaamste reden voor de wereldtop om naar Boekelo te komen. Op zaterdag 10 oktober vindt de Crosscountry plaats. In deze proef moeten paard en ruiter zo snel mogelijk over een aantal natuurlijke hindernissen, zoals een boomstam of waterval, rijden. Rabobankleden krijgen korting op de toegangsprijs voor de Crosscountry. In plaats van het voorverkoop tarief van € 20 betaalt u € 17 per kaartje.

Ruiter op paard

Beleef het sprookje van Pinokkio

Kom naar het Efteling Theater en geniet van de vrolijke Sprookjesmusical Pinokkio. Een bijzonder en ondeugend avontuur voor en door kinderen. Rabobankleden krijgen € 5 korting op een eersterangskaartje. De aanbieding is geldig voor de voorstellingen van 27 september tot en met 13 december 2015.

Vrolijke musical

Reis mee naar het Italiaanse dorp waar timmerman Geppetto al maanden werkt aan een houten pop genaamd Pinokkio. Als op een dag een fee Pinokkio tot leven tovert, kan Geppetto zijn geluk niet op. Nou ja, voor heel even dan. Goed luisteren doet Pinokkio namelijk niet! Benieuwd naar het verhaal? Deze vrolijke musical is exclusief te zien in het Efteling Theater. Ook dit keer zullen weer honderden kinderen mee spelen.

Bestel de kaarten

Boek nu uw tickets met korting voor de Sprookjesmusical Pinokkio. De korting van € 5 geldt op de reguliere prijs van € 19,50 (actieprijs: € 14,50) exclusief reserveringskosten van € 1,95. Voor de Sinterklaasvoorstellingen op 15, 22 en 29 november 2015 geldt een toeslag van € 3,50 per ticket. Voor deze voorstellingen geldt een korting van € 5 op de reguliere prijs van € 23 (actieprijs: € 18) exclusief reserveringskosten van € 1,95.

U kunt de tickets tot en met 10 december 2015 telefonisch bestellen via het telefoonnummer 0416 537 777 (lokaal tarief) onder vermelding van Rabobank Dichterbij. Het telefoonnummer is dagelijks bereikbaar van 09.00 – 21.00 uur.

Lees hier de voorwaarden voor de Sprookjesmusical van Pinokkio (PDF)

Sprookjesmusical Pinokkio in het Efteling Theater

Aanbiedingen voor studenten

Heb jij een Rabo StudentenPakket? Pak dan je voordeel met Rabo StudentenSpecials. Kies uit vele aanbiedingen in de categorieën Elektronica, Er op uit, Fit & Mooi, Koken & Tafelen en Mode.

Bekijk de actuele aanbiedingen van Rabo StudentenSpecials

Contact

Rabobank