Xxxxx

Ledenaanbiedingen

Als lid van de coöperatieve Rabobank profiteer je altijd volop van aanbiedingen waar jij én je omgeving beter van worden. Dit kan gaan om duurzame producten van lokale ondernemers. Maar ook om korting op culturele en sportieve events. Zoals een bezoekje aan een theater bij jou in de buurt, of tickets voor het EK Hockey. Ook helpen we je graag op weg om jezelf te ontwikkelen en om bij te dragen aan jouw buurt. Bijvoorbeeld met gratis online trainingen of korting op cursussen. Goed voor jou & goed voor de wereld om je heen.

Cursus Online wegwijs

Online wegwijs

Wil jij (of je ouders) graag meer zelf online doen, zoals een vakantie boeken of je bankzaken regelen? SeniorWeb helpt senioren op weg in de digitale wereld. Stap voor stap geven ze uitleg en bieden ze hulp bij computerproblemen. Zo biedt SeniorWeb onder meer computercursussen aan en geven ze handige computertips in de nieuwsbrief en het tijdschrift Enter. Word nu gratis lid in 2021. In 2022 betaal je €35,-.

Cadeau voor kinderen

Ieder kind verdient een verjaardag

In Nederland zijn er ieder jaar kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

Man en vrouw doen samen online een cursus

Volg een online cursus en ontvang €20,- korting

Leren schilderen, fotograferen of heb je een andere creatieve hobby? Volg een digitale les van ervaren trainers en leer op jouw eigen tempo. Nu voor slechts €35,-* in plaats van €55,-. Gebruik de kortingscode ‘rabo20’ op Etadoro.nl. De aanbieding geldt t/m 31-10-2021.

Voor de cursus Assertiviteit betaal je €49,95 i.p.v. €69,95Voor de cursus Moestuin betaal je €59,95 i.p.v. €79,95