Twee dames shoppen voor nieuwe eetborden

Ledenaanbiedingen

Als lid van de coöperatieve Rabobank profiteer je van leuke aanbiedingen. Bijvoorbeeld duurzame producten van ondernemers. Ook bieden we je korting op culturele en sportieve events zoals een bezoekje aan een theater bij jou in de buurt of tickets voor het EK Hockey. Bekijk hieronder de actuele ledenaanbiedingen.

Medewerker van SeniorWeb helpt een senior op de computer

Voordelig lidmaatschap SeniorWeb

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 500 leslocaties en 2.800 vrijwilligers. Ze maken de digitale wereld begrijpelijk met tips, stap-voor-stap uitleg, computerhulp en cursussen. Rabobank leden die nog geen lid zijn van SeniorWeb betalen voor het lidmaatschap voor de rest van 2024 slechts € 14 (Rabobank leden ontvangen 5 euro korting). Ook ontvang je een pasbeschermer cadeau. Wil je gebruik maken van deze aanbieding? Dit aanbod is geldig tot 31 augustus 2024. Vul hieronder het formulier in of bel 030-2769965.

Vrouw op een SociBike bakfiets

SociBike bakfiets

Een SociBike bakfiets is meer dan alleen een vervoersmiddel. Iedere tocht is weer een ritje minder met de auto. En iedere verkochte bakfiets draagt bij aan het doel van SociBike om zoveel mogelijk banen te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De stabiele, driewielige elektrische bakfietsen van SociBike zijn geschikt voor gezinnen, hondeneigenaren en ondernemers. Ze passen door iedere standaard deur én hebben een handig klepje aan de voorkant. Benieuwd? Maak een gratis proefrit aan huis. Leden van Rabobank ontvangen 500 euro korting op een SociBike bakfiets met de code SOCIRABO24.

Museum Nienoord

Ontdek Museum Nienoord

Sinds 1958 biedt het landgoed Nienoord in Leek onderdak aan Museum Nienoord. In de Tuinhal is de expositie "Koetsen en kastelen" te bezichtigen en de expositie "Fiep op wielen". In deze tentoonstelling is een koppeling gemaakt tussen het werk van Fiep Westendorp en de rijtuigen en sleden uit de nationale collectie. Elk hele uur start er een gratis rondleiding door het depot waar 250 rijtuigen staan opgeslagen. Op vertoon van de Rabobankpas mag één betalende bezoeker een introducé gratis meenemen. Geldig tot 1 september 2024.

Wildlands

Bezoek WILDLANDS

Stap in de truck en maak een safaritocht over de Savanne, sta oog in oog met ijsberen en pinguïns of maak een boottocht door de tropische jungle. In WILDLANDS beleef je het allemaal. Als lid van de Rabobank bezoek je WILDLANDS extra voordelig. Volwassenen en kinderen (3 t/m 9 jaar) betalen € 22,50. Kinderen tot 3 jaar hebben gratis toegang. Maximaal 5 personen. Niet geldig i.c.m. andere acties, (groeps)kortingen, Air Miles of elders verkregen entreebewijzen. Reserveer nu je tickets met de kortingscode RABO-2024. Geldig tot en met 30 september 2024.

Vis a vis

Zomers theaterspektakel op Almeerderstrand

In het jaar 2060 wist Dr. Wolff de herinneringen van de bewoners van verzorgingstehuis SILO 8. Maar zij blijken veerkrachtiger dan gedacht en verzetten zich op inventieve wijze tegen de naderende onwetendheid. SILO 8 is een zinderend theaterspektakel vol humor, verrassing en ontroering, waarin de kracht van de herinnering het opneemt tegen de harteloze efficiëntie van de maatschappij. SILO 8 wordt opgevoerd op het theaterlandje naast het Almeerderstrand. Leden van Rabobank ontvangen 15% korting op reguliere kaarten met de code ‘RABO2024’. (max. 6 kaarten per bestelling).

The Upside Down Amsterdam

The Upside Down

The Upside Down Amsterdam is een van de grootste social media experiences van Europa. In meer dan 20 interactieve kamers en decors leren bezoekers meer over de hedendaagse Nederlandse cultuur. En dat doen ze natuurlijk niet alleen door te kijken, maar door zelf onderdeel van de ervaring te worden. Laat je creativiteit de vrije loop, maak originele foto’s en video's en deel ze op je eigen social media. Rabobank leden krijgen 20% korting op de entree met de code RABOxTUD. De actie is geldig tot 31 december 2024.

Oorlogsmuseum medemblik

Oorlogsmuseum Medemblik

Ontdek iets unieks bij Oorlogsmuseum Medemblik met de Experience Tours, gebaseerd op het concept van een escape­room. Geniet samen met je gezin, familie of vrienden van een interactieve ervaring waarbij je vijf onbekende militaire operaties verkent in de expositie 'Weg naar Vrijheid'. Of ga op zoek naar de geheime gang, schuilzolder en decodeer de boodschappen van Radio Oranje in de expositie 'Keuzes in Almersdorp'. Deze tours zijn geschikt voor iedereen. Natuurlijk kun je ook op je eigen tempo het museum verkennen zonder de Experience Tour. Reserveer je ticket(s) met de actiecode RABO2024 en ontvang 10% korting.