Xxxxx

Ledenaanbiedingen

Als lid van de coöperatieve Rabobank profiteer je van leuke aanbiedingen. Bijvoorbeeld duurzame producten van lokale ondernemers. Ook bieden we je korting op culturele en sportieve events zoals een bezoekje aan een theater bij jou in de buurt of tickets voor het EK Hockey. Bekijk hieronder de actuele ledenaanbiedingen.

Een closeup van een kom met muesli en fruit

Lekker en goed ontbijt

Samen bouwen Yespers en De Graanrepubliek aan de voedselketen van morgen. Gericht op een verdienmodel voor boeren, verbetering van de biodiversiteit én er gaat geen voedsel meer verloren. Benieuwd naar de heerlijke ontbijtmixen? Als lid van de Rabobank bestel je de overnight breakfast mixen met 20% ledenkorting door gebruik te maken van de kortingscode: YESPERSXRABO_2023 De korting is alleen van toepassing op de appel-kaneel en wortel-speculaas overnight breakfast mixen en geldig tot 15 april 2023. Eet smakelijk!

Een foto van Het waterwerk van ons geld door Carlijn Kingma

Handgetekende kaart

Wat is de rol van geld in de samenleving? Carlijn Kingma, architect en cartograaf, ging samen met Follow the Money-auteurs Thomas Bollen en Martijn van der Linden op onderzoek uit. Met behulp van de metafoor ‘geld als water’ maakte ze een volledig met de hand getekende kaart 'Het waterwerk van ons geld'. De kaart biedt een ontdekkingsreis door een landschap van onzichtbare geldstromen en verborgen krachten. Van deze tekening is een poster (A1-formaat) gemaakt die voor leden van Rabobank met 10% korting te bestellen is. Gebruik hiervoor de code: RABOGW498. Deze aanbieding is geldig tot 30 april 2023.

Een poster voor Kunstbende

Kunstbende sokken cadeau

Kunstbende brengt de creatieve makers van de toekomst samen. Rabobank & Kunstbende bouwen daarom samen aan het grootste creatieve platform voor jongeren in Nederland. Naast events heeft Kunstbende ook allerlei leuke producten zoals sweaters, beanies en limited edition T-shirts. Rabobank leden ontvangen bij hun aankoop in de webshop de exclusieve Kunstbende sokken als cadeau. Deze aanbieding is geldig tot 31 december 2023, zolang de voorraad strekt.

2021. Seniorweb. .Photo: Allard Willemse

Voordelig lidmaatschap SeniorWeb

Zelf je bankzaken digitaal regelen? SeniorWeb helpt! Zij leggen alles stap voor stap uit. SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 470 leslocaties en 2.800 vrijwilligers. Ze maken de digitale wereld begrijpelijk met tips, stap-voor-stap uitleg, computerhulp en cursussen. Rabobank leden die nog geen lid van SeniorWeb zijn ontvangen nu € 5 korting op het lidmaatschap voor 2023 en betalen € 31. Daarbij ontvang je ook een pasbeschermer en het boek ‘Veilig en vertrouwd’ cadeau. Dit aanbod is geldig tot 30 april 2023. Vul hieronder het formulier in of bel 030-2769965.

Boek voor wereldverbeteraars

Plastic. Het is slecht voor het milieu en voor de mens die het via voeding en cosmetica binnenkrijgt. Hoe is het zover gekomen? In dit boek vertelt Daniël Poolen over de negatieve kanten van plastic en waarom het halverwege de vorige eeuw juist razend populair was. Ook bespreekt hij manieren om de plasticberg kleiner te maken. Tot over mijn oren in het plastic’ is een urgent boek voor jonge wereldverbeteraars vanaf tien jaar. Rabobank leden kunnen het boek bestellen voor € 17,99 inclusief verzendkosten (i.p.v. € 22,99) o.v.v. actiecode: RABO1222.

Mooi door mij

De producten van ‘Mooi door mij’ doen niet alleen hun naam eer aan, ze vertellen ook het verhaal van hun maker. Ze worden namelijk met liefde en plezier gemaakt door mensen met een (verstandelijke) beperking. Door het maken van de producten krijgen zij waardering voor hun werk. Bij aankoop van een product in de webshop ontvangen Rabobank leden een gratis ‘Mooi door mij’ draagtas cadeau. Gebruik hiervoor de actie-code: tas22 in de webshop. Deze aanbieding is geldig tot 1 april 2023 zolang de voorraad strekt.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer