Innovatie in onze regio

Rabobank Zuid-Holland Midden is de bank voor ondernemers met innovatieve plannen op welk gebied dan ook. Vanuit onze samenwerking met YES!Delft zijn wij nauw betrokken bij vele tech start ups in Delft. Ook voor vernieuwende ondernemers uit andere branches zoals de food- en agrimarkt zijn wij van meerwaarde. Naast de standaard dienstverlening die u van een bank mag verwachten bieden wij verschillende extra’s voor innovatieve ondernemers. Zo is er een innovatiedesk met specialisten die dagelijks met innovatieve ondernemers en ondernemingen bezig zijn. Daarnaast bieden wij toegang tot verschillende fondsen en netwerken. Ons doel: het helpen van innovatieve ondernemers om zo de maatschappij en het economische klimaat in de regio te versterken.

"Rabobank Zuid-Holland Midden helped us finance the scale-up of our business. They paid attention to our situation and facilitated a smooth and lean process in a very short amount of time. This was much appreciated by us as a fast growing tech company. Thanks to Rabobank Zuid-Holland Midden, we were able to take the next steps in the growth of Bird Control Group."
Steinar Henskes, Bird Control Group.

Bird Control Group

Innovatiedesk

Anneke Olthuis, Mazdak Zareei en Raymond Pors zijn de specialisten op het gebied van innovatie binnen onze bank. Zij verbinden u aan relevante netwerken en kennen nieuwe en specifieke vormen van financiering van innovatieve projecten en ondernemingen. U kunt hen bereiken via (015) 275 04 44 of mailen via bedrijven.zhmidden@rabobank.nl. Ook komt u hen tegen op verschillende evenementen en plaatsen waar innovatie centraal staat.

Innovatiefonds

Wij moedigen vernieuwende initiatieven in onze regio aan via het Innovatiefonds. Een bijdrage uit dit fonds helpt duurzame ondernemers bij het waarmaken van hun dromen. De themagroep Innovatiefonds bepaalt welke projecten een donatie ontvangen. Deze groep bestaat uit leden van de ledenraad en ervaren ondernemers.

Het fonds is gericht op sector- en productvernieuwingen in Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland. Donaties uit het fonds hebben als doel:

  • Het lokale ondernemerschap versterken
  • Duurzaamheid stimuleren
  • Werkgelegenheid laten groeien
  • De kenniseconomie bevorderen

InnovationQuarter

Onze bank werkt samen met Innovation Quarter, de voormalige ontwikkelingsmaatschappij in Zuid-Holland. Samen richten we ons op innovatieve ondernemers. Bij het Innovation Quarter klopt u aan voor kennis, netwerken en financiële middelen. Ook onze adviseurs van de innovatiedesk kunnen u in contact brengen met Innovation Quarter.

Meer informatie over InnovationQuarter

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven