Vestigingen en openingstijden

Gebruik onderstaande tabel om uw dichtstbijzijnde vestiging of automaat te zoeken

Aangepaste openingstijden wegens coronavirus

Als gevolg van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus verder tegen te gaan sluiten wij een deel van onze kantoren en hebben de overige kantoren aangepaste openingstijden.

Onze kantoren in Maastricht, Geleen en Sittard (Bergerweg 49) zijn open voor urgente zaken. Het kantoor in Maastricht is op werkdagen geopend van 8.00 – 18.00 uur, het kantoor in Geleen is op maandag geopend van 13.00 -17.00 uur, de overige werkdagen van 9.00 -17.00 uur. Het kantoor in Sittard is op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur geopend.

De volgende kantoren zijn tijdelijk (tot nader order) gesloten:

  • Valkenburg (Theo Dorrenplein 5)
  • Eijsden (Breusterhof 8)

Het mobiel kantoor is tijdelijk niet aanwezig op de weekmarkt in Grevenbicht en Born.

Vanwege Covid-19 zijn de volgende kantoren medio maart dicht gegaan en worden ook niet meer geopend.

  • Sittard (Rosmolenstraat 17)
  • Beek (Wethouder Sangersstraat 2)
  • Meerssen (Bunderstraat 40)

Aangepaste beschikbaarheid sealbagautomaten

In verband met extra veiligheidsmaatregelen is een beperkt aantal sealbagautomaten beschikbaar tussen 06.00 uur en 18.30 uur. Uitgezonderd zon- en feestdagen.

Dichtstbijzijnde beschikbare Sealbagautomaat vinden?

Kijk op de Geldmaat Locatiewijzer voor actuele beschikbaarheid van onze sealbagautomaten. Vul een locatie in, klik op 'filter' en kies voor 'Sealbag storten'. Zoom eventueel uit op de kaart om meerdere automaten in de omgeving te zien.

Open de Geldmaat Locatiewijzer

Mobiel kantoor

Mobiel kantoor

Als gevolg van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus verder tegen te gaan is ons mobiel kantoor tijdelijk niet aanwezig op de weekmarkt in Grevenbicht en Born.

Mobiele adviseur

Een vraag aan een adviseur, maar geen tijd om naar de bank te gaan? Geen probleem, dan komt de bank toch naar u toe? Niet alleen voor mensen die minder mobiel zijn, maar ook voor mensen met een volle agenda. Onze mobiele adviseur Rob Haane helpt u graag met al uw vragen over uw dagelijkse bankzaken. Van betalen en sparen tot verzekeren en internetbankieren. U kunt Rob Haane appen, bellen of mailen voor een afspraak. Rob is bereikbaar via telefoonnummer 06-510 95 646 of via Rob.Haane@rabobank.nl.

Routebeschrijvingen naar adviescentra Rabobank Zuid-Limburg West

Automaten

Vestigingen en openingstijden

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven