Vestigingen en automaten

Gebruik onderstaande tabel om uw dichtstbijzijnde vestiging of automaat te zoeken

Aangepaste openingstijden wegens coronavirus

Als gevolg van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus verder tegen te gaan sluiten wij een deel van onze kantoren en hebben de overige kantoren aangepaste openingstijden.

Onze kantoren in Maastricht en Geleen zijn open voor urgente zaken. Het kantoor in Maastricht is op werkdagen geopend van 8.00 – 18.00 uur, het kantoor in Geleen is op maandag geopend van 13.00 -17.00 uur, de overige werkdagen van 9.00 -17.00 uur.

De volgende kantoren zijn tijdelijk (tot nader order) gesloten:

  • Sittard (Bergerweg 49)
  • Sittard (Rosmolenstraat 17)
  • Beek (Wethouder Sangersstraat 2)
  • Meerssen (Bunderstraat 40)
  • Valkenburg (Theo Dorrenplein 5)
  • Eijsden (Breusterhof 8)

Mobiel kantoor

Mobiel kantoor

Rabobank Zuid-Limburg West heeft naast haar Adviescentrum en bankwinkels ook een mobiel kantoor. Op deze manier is de bank nog steeds dichtbij.

Voor alle dagelijkse bankzaken
Voor alle dagelijkse bankzaken kunt u terecht bij het mobiel kantoor. Van vragen over internetbankieren, sparen, lenen of verzekeren tot het aanvragen of blokkeren van een pasje of aanpassen van een rekening. Alleen niet voor cash (geldzaken).

Waar staat het mobiel kantoor?

  • dinsdag van 8.00-12.00 uur op de weekmarkt in Grevenbicht 
  • woensdag van 8.00-12.00 uur op de weekmarkt in Born 

U komt ons op verschillende plekken tegen, bijvoorbeeld tijdens drukbezochte evenementen. De actuele dienstregeling van ons mobiel kantoor staat op deze pagina. Heeft u een tip waar ons mobiel kantoor kan komen te staan? Geef het aan ons door via communicatie.wm@rabobank.nl

Heeft u een vraag over uw dagelijkse bankzaken? Loop gerust binnen bij het mobiel kantoor. Een afspraak maken is niet nodig. We helpen u graag!

Mobiele adviseur

Een vraag aan een adviseur, maar geen tijd om naar de bank te gaan? Geen probleem, dan komt de bank toch naar u toe? Niet alleen voor mensen die minder mobiel zijn, maar ook voor mensen met een volle agenda. Onze mobiele adviseur Rob Haane helpt u graag met al uw vragen over uw dagelijkse bankzaken. Van betalen en sparen tot verzekeren en internetbankieren. U kunt Rob Haane appen, bellen of mailen voor een afspraak. Rob is bereikbaar via telefoonnummer 06-510 95 646 of via Rob.Haane@rabobank.nl.

Routebeschrijvingen naar adviescentra Rabobank Zuid-Limburg West

Automaten

Vestigingen en openingstijden

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven