Organisatie

Organisatie

Rabobank Zuidwest-Brabant wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Ed Vreman is directeur coöperatieve Rabobank Zuidwest-Brabant. Ed is ervoor verantwoordelijk dat onze leden en klanten in deze regio centraal blijven staan.

Ed Vreman

Ed Vreman

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze raad van commissarissen bestaat uit

Lieske van den Bosch Ellen Luysterburg René Mol

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Zuidwest-Brabant denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. De ledenraad bestaat uit 30 leden. Zij praten namens de meer dan 29.000 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in de gemeentes Bergen op Zoom, Hoogerheide, Roosendaal, Steenbergen en de plaats Zegge.

Onze ledenraad bestaat uit

Bergen op Zoom

Rob van den Aarsen Rian van Asten Bita Elshout-Zadeh Esmaeil Sahin Ergec Ko Nuijten Linda Prop Marc van der Steen Dominique Widdershoven Jacqueline Withagen

Roosendaal

Inge van Aalst Margreet van Dalen-van Hal Thea Jansen-van Dorst Koen Konings Dymphie de Kok-Huijps Robin Leus Corné Mangelaars Richard Pal Martijn Traas Roland van Wandelen Leon de Zwart Martijn Vogelaars

Steenbergen

Annechien Broekmeijer Joost van Eert Jack Goossens Eric Verheijen

Woensdrecht

Han Hopmans Ernest Meijlemans Gert Sikken Albert Weterings Esther van den Wijngaart
Lid worden van de ledenraad