Vestigingen en openingstijden

Gebruik onderstaande tabel om uw dichtstbijzijnde vestiging of automaat te zoeken

Update 29 juni: lokale maatregelen omtrent coronavirus

Gezondheid en veiligheid blijven voorop staan. Voor uzelf, maar uiteraard ook voor onze medewerkers. Wij voelen de verantwoordelijkheid om samen met u de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en volgen daarin de richtlijnen van het RIVM. Om die reden hielden wij tot op heden in ons werkgebied alleen locatie Roosendaal open voor dringende zaken.

Nu er vanuit de overheid enige versoepeling wordt gegeven, zijn we blij u te informeren dat vanaf maandag 29 juni ook ons bankkantoor in Bergen op Zoom weer geopend is. U kunt op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur met uw vragen terecht bij onze medewerkers in de bankhal en tevens gebruikmaken van de automaten binnen. Uiteraard nemen we daarbij de nodige voorzorgsmaatregelen in acht. Wij vragen u zich te houden aan deze maatregelen wanneer u het kantoor bezoekt. De inloopavond op dinsdag komt tot nadere berichtgeving te vervallen.

Onze kantoren in Hoogerheide en Steenbergen blijven vooralsnog gesloten. Door het openen van ons kantoor aan de Jacob Obrechtlaan in Bergen op Zoom hopen we u enige verlichting te geven in reistijd en moeite om ons te bezoeken.

Kantoor Roosendaal, Laan van Limburg 2 geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 17 uur;
Kantoor Bergen op Zoom, Jacob Obrechtlaan 1 geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 17 uur;
Kantoor Hoogerheide, Ouwe Raedthuysplein 24 vooralsnog gesloten;
Kantoor Steenbergen, Fabrieksdijk 6 vooralsnog gesloten.

Aangepaste telefonische openingstijden wegens coronavirus

Door de tweede golf van corona wordt er momenteel vaker naar de bank gebeld. Hierdoor staat onze telefonische bereikbaarheid onder druk. Dit zorgt voor langere wachttijden voor onze klanten en een hoge werkdruk bij onze adviseurs. Daarom passen we onze telefonische openingstijden aan.

Vanaf maandag 2 november zijn onze telefonische openingstijden:

  • maandag t/m vrijdag van 08.00 – 18.00 uur
  • zaterdag van 08.30 – 17.30 uur

Chatten blijft wel mogelijk in de avond op maandag t/m vrijdag tot 21.00 uur.

Buiten deze openingstijden zijn wij altijd telefonisch bereikbaar voor nood, zoals verlies of diefstal van een bankpas of creditcard via onze 24/7 dienstverlening. 

Aangepaste beschikbaarheid sealbagautomaten

Dichtstbijzijnde beschikbare Sealbagautomaat vinden?

Kijk op de Geldmaat Locatiewijzer voor actuele beschikbaarheid van onze sealbagautomaten. Vul een locatie in, klik op 'filter' en kies voor 'Sealbag storten'. Zoom eventueel uit op de kaart om meerdere automaten in de omgeving te zien.

Open de Geldmaat Locatiewijzer

Geldmaat

Dit jaar maken de geldautomaten van ABN AMRO, ING en Rabobank langzaamaan plaats voor de geldautomaten van Geldmaat. Deze automaten worden gelijkmatiger over Nederland verspreid zodat iedereen gemakkelijk geld kan blijven opnemen en storten.

Waarom Geldmaat?

We betalen steeds minder contant. Hierdoor neemt het gebruik van geldautomaten af. Om contant geld toch voor iedereen beschikbaar te houden, werken ABN AMRO, ING, Rabobank en Geldmaat aan een efficiënter, bankonafhankelijk netwerk van geldautomaten. Dit jaar ziet u steeds meer geldmaten verschijnen. En de automaten zien er straks niet alleen hetzelfde uit, ze werken ook allemaal hetzelfde. Handig!

Vind een geldautomaat in uw buurt

Wilt u geld opnemen of storten? Dan is er altijd een automaat in de buurt. Kijk op de locatiewijzer voor een overzicht van alle automaten van Geldmaat, ABN AMRO, ING en Rabobank. Zo vindt u eenvoudig een automaat bij u in de buurt. Benieuwd naar wat er verandert in uw gemeente? Bekijk dan de planning.

Geldmaat.nl

Locatiewijzer

Planning

Automaten

Vestigingen en openingstijden

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven