Vestigingen en automaten

Gebruik onderstaande tabel om uw dichtstbijzijnde vestiging of automaat te zoeken

Aangepaste openingstijden

Rondom de feestdagen hebben onze kantoren aangepaste openingstijden of zijn ze gesloten. Toch kunt u uw bankzaken 24 uur per dag, 7 dagen in de week virtueel regelen. Tijdens deze feestdagen bankiert u virtueel via tablet, computer of smartphone.

De wensen van onze klanten zijn in de loop van de tijd veranderd. U kunt zelf het kanaal kiezen wat het beste bij u past. Steeds meer bankzaken worden online of via de Rabo Bankieren App geregeld. Toch willen wij voor u naast de virtuele mogelijkheden ook via de kantoren beschikbaar zijn.

Elke dinsdagavond kunt voor al uw dagelijkse bankzaken op ons kantoor in Roosendaal en Bergen op Zoom. Indien u een afspraak maakt op een van onze kantoren kunt u ook op andere avonden dan de dinsdagavond terecht.

De wekelijkse inloopspreekuren Wonen zijn op dinsdagavond in Bergen op Zoom, Roosendaal.

Meer informatie over onze kantoren vindt u op www.rabobank.nl/zwb bij vestigingen en automaten.

Kantoor Roosendaal en Bergen op Zoom

Ma09:00 - 17:00
Di09:00 - 20:00
Wo t/m Vr09:00 - 17:00
Di 24 december09:00 -16:00
Wo 25 decembergesloten
Do 26 december gesloten
Di 31 december09:00 - 14:00
Wo 1 januarigesloten

Kantoor Hoogerheide

Ma t/m Vr09:00 - 12:00
Do17:00 - 20:00
Di 24 december09:00 -12:00
Wo 25 decembergesloten
Do 26 decembergesloten
Di 31 december09:00 - 12:00
Wo 1 januarigesloten

Kantoor Steenbergen

Ma t/m Vr
13:00 - 17:00
Ditot 20:00
Di 24 december13:00 -16:00
Wo 25 decembergesloten
Do 26 decembergesloten
Di 31 decembergesloten
Wo 1 januarigesloten

Maatregelen na groot aantal plofkraken

Nederlandse banken hebben in het afgelopen jaar verschillende keren met plofkraken te maken gehad. Deze plofkraken brachten schade toe aan de geldautomaten en aan omliggende panden. We nemen daarom een aantal maatregelen bij automaten waar sprake is van bewoning boven of naast de geldautomaat. Uitgangspunt daarbij is dat de aanwezigheid en beschikbaarheid van geld zoveel mogelijk gehandhaafd blijven, maar de veiligheid van omwonenden heeft de hoogste prioriteit.

Veiligheid voorop

We willen als bank dicht bij de mensen blijven, die contant geld blijft aanbieden via pinautomaten. Maar wij hebben ook een maatschappelijke taak en willen de schade en het risico zoveel mogelijk beperken. De veiligheid van omwonenden staat absoluut voorop”, legt Richard van Diest, directeur Particulieren & Private Banking van Rabobank Zuidwest-Brabant, uit. “De plofkraken kosten ook veel geld. Vaak is er geen buit, maar vormen de opgeblazen automaten en verwoeste puien de grote kostenpost. Daar komt bij dat ook de maatschappelijke gevolgen groot zijn. In Roosendaal was dit in januari ook merkbaar na de plofkraak bij Tolbergcentrum”.

Maatregelen

Rabobank noemt het, gezien de recente toename aan plofkraken, onontkoombaar dat in Zuidwest-Brabant maatregelen worden genomen. Een aantal geldautomaten is tijdens de nachtelijke uren afgesloten. Het is niet mogelijk een aantal automaten te bereiken tussen 23.00 en 07.00 uur. In deze tijd vinden de meeste plofkraken plaats en is het aantal pintransacties gering.”, licht Van Diest toe.

Het betreft de volgende locaties:

  • Dorpsstraat, Halsteren
  • Kerkstraat, Lepelstraat
  • Antwerpsestraat, Putte
  • Dorpsstraat, Ossendrecht

Daarnaast sluit Rabobank Zuidwest-Brabant per direct onderstaande geldautomaten. Twee plofkraken afgelopen week in respectievelijk de regio West-Brabant (Chaam) en midden-Brabant (Dongen) hebben duidelijk gemaakt dat dat het niet verantwoord is onderstaande geldautomaten langer op te houden, ondanks de extra veiligheidsmaatregelen die recent voor deze automaten zijn genomen.

  • Nieuwe Markt, Roosendaal
  • Nieuw-Vossemeer
  • Rondsel, Halsteren

Onze overige geldautomaten blijven ongewijzigd beschikbaar.

Automaten

Vestigingen en openingstijden

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven