Workshop online bankieren

Meld u aan voor de workshop online bankieren

De Rabobank organiseert bij u in de buurt de workshop online bankieren. De workshop is bedoeld voor mensen die met hulp vertrouwd willen raken met de online bankieren omgeving van de Rabobank. In deze workshop leert u onder meer:

  • werken met de Rabo Scanner
  • inloggen en betalen in de online bankieren omgeving
  • de app downloaden en ermee aan de slag gaan
  • uw bij- en afschrijvingen bekijken en betalingen doen via de app

Zo kunt ook u straks uw bankzaken regelen met uw computer, smartphone of tablet. We gaan ervan uit dat u al bekend bent met de werking van een computer, tablet of smartphone.

Locaties workshops

Klik op een donkerblauw symbool in de landkaart hierboven om te zien waar en wanneer de workshops worden gegeven. Linksboven op de landkaart kunt u met het plusje of minnetje de kaart vergroten of verkleinen voor een goed overzicht. 
Staat er geen workshop in uw buurt op de kaart, neem dan contact op met uw Rabobank. De medewerkers kunnen u vertellen of er binnenkort ook bij u in de buurt weer een workshop plaatsvindt. Ook kunnen zij u helpen om verder vertrouwd te raken met online bankieren.

 

Meld u aan

Stap mee in de toekomst en meld u aan voor een workshop via onderstaande oranje button ‘Meld u aan’. U kunt alleen deelnemen aan een workshop als u zich van tevoren via deze button aanmeldt.

Contact

Rabobank