Rabo RendeMix Overstapservice

Stap nu over naar Rabo Beheerd Beleggen

Bekijk de voordelen en kies de beleggingsvorm die het beste bij u past. Aan het gebruik van deze overstapservice zijn geen transactiekosten verbonden.

Heeft u een keuze gemaakt? Dan kunt u eenvoudig zelf overstappen via één van de oranje 'Stap over' knoppen onderaan deze pagina.

Voordelen van Rabo Beheerd Beleggen

 • U krijgt suggesties als het nodig is om uw beleggingen aan te passen.
 • Uw portefeuille wordt beheerd door ons team van ervaren vermogensbeheerders.
 • Duurzaam beleggen is mogelijk.
 • De totale kosten van Rabo Beheerd Beleggen zijn lager dan van Rabo RendeMix.

Kies de vorm van Rabo Beheerd Beleggen die bij u past

Kies de vorm van Rabo Beheerd Beleggen die het beste bij u past. U kunt direct zelf overstappen via één van de oranje ‘Stap over’ knoppen hieronder. Houd hiervoor uw Rabo Scanner en bankpas bij de hand. Overstappen is nog niet mogelijk vanaf de oriëntatiepagina.

Basis

eenvoudig en lage kosten

 • uw beleggingen volgen de ontwikkeling van de beurzen
 • starten kan met ieder bedrag
 • wereldwijde spreiding in goedkope indexfondsen
Bekijk Basis

Actief

extra aandacht voor uw beleggingen

 • uw beleggingen volgen de beurzen en spelen in op trends en kansen in de markt
 • starten vanaf €10.000
 • wereldwijde spreiding in indexfondsen én beleggingsfondsen
Bekijk Actief

Actief Duurzaam

investeren in een duurzame wereld

 • uw beleggingen volgen de beurzen én spelen in op trends en kansen in de markt
 • starten vanaf € 10.000
 • wereldwijde spreiding in 100% duurzame indexfondsen én beleggingsfondsen
Zo werkt de overstapservice
 1. Weet u nog niet welke vorm van Rabo Beheerd Beleggen het beste bij u past? Bekijk dan de oriëntatiepagina. Wilt u overstappen? Dan kan dat alleen via één van de oranje ‘Stap over’ knoppen hierboven.
  Bekijk de oriëntatiepagina
 2. Houd uw Rabo Scanner en uw bankpas bij de hand. U kunt het aanvraagproces dan direct doorlopen. 
 3. Tijdens het aanvraagproces stellen we u een aantal vragen zodat u zeker weet dat het verstandig is om te blijven beleggen. U krijgt bij elk onderdeel uitleg (alleen als u dit nodig vindt). Bij de vraag “het bereiken van uw beleggingsdoel” kunt u bij eenmalige inleg het actuele bedrag van uw Rabo RendeMix invullen. Indien u dit wenst kunt u hier ook een periodieke inleg aangeven.
 4. Onderteken uw aanvraag met uw Rabo Scanner.
  Heeft uw nieuwe effecten- en beleggersrekening Rabo Beheerd Beleggen een tweede rekeninghouder? Dan moet deze ook tekenen voor akkoord.
 5. Wij openen een nieuwe effecten- en beleggersrekening Rabo Beheerd Beleggen voor u.
 6. Wij zetten uw volledige Rabo RendeMix portefeuille om naar uw nieuwe Rabo Beheerd Beleggen portefeuille. Wij verkopen uw positie in het BlackRock Mixfonds, dit hoeft u niet zelf te doen.
 7. Wij heffen uw oude rekening Rabo RendeMix op.
Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of het verstandig is om te blijven beleggen?

In de overstapservice stellen wij u vragen die u helpen bij het maken van de juiste keuzes. Omdat u gaat overstappen, moet u deze vragen opnieuw beantwoorden voor de beleggingsvorm van Rabo Beheerd Beleggen die u heeft gekozen. U kunt ook altijd contact opnemen met uw Rabobank.

Blijf ik beleggen in het mixfonds van BlackRock als ik overstap naar Rabo Beheerd Beleggen?

Als u overstapt naar Rabo Beheerd Beleggen wordt eerst uw positie in het BlackRock Mixfonds verkocht. De vermogensbeheerders van Rabo Beheerd Beleggen herbeleggen de verkoopopbrengst in verschillende beleggingsfondsen binnen Rabo Beheerd Beleggen die passen bij het voor u vastgestelde doelrisicoprofiel.

Kan ik tijdens het overstappen nog stoppen met de aanvraag?

Zolang u niet heeft ondertekend, kunt u nog stoppen met het aanvraagproces. U opent een nieuwe Rabo Beheerd Beleggen effecten- en beleggersrekening door de overeenkomst te ondertekenen met uw Rabo Scanner en uw bankpas. Pas daarna beëindigen wij uw rekening Rabo RendeMix.

Zijn er kosten verbonden aan de overstapservice?

Nee, de overstapservice is kosteloos.

Welke kosten betaal ik voor Rabo Beheerd Beleggen?

Voor uw nieuwe effecten- en beleggersrekening Rabo Beheerd Beleggen betaalt u een vast bedrag voor onze basisdienstverlening en voor het beheren van uw portefeuille. Daarnaast betaalt u voor de lopende kosten (managementkosten, servicekosten, transactiekosten fondsbeheerder en overige kosten) van de beleggingsfondsen zelf. U vindt meer informatie over deze kosten in de tarievenbrochure. Op de pagina’s van Rabo Beheerd Beleggen kunt u uw totale beleggingskosten berekenen. Hier vindt u ook voorbeelden van het cumulatieve effect van de kosten op het rendement.

Kan ik een tweede rekeninghouder toevoegen aan mijn nieuwe beleggersrekening?

U kunt uw nieuwe effecten- en beleggersrekening Rabo Beheerd Beleggen op twee namen zetten. Dit kan ook als u nu de enige rekeninghouder bent. Zowel u als de tweede rekeninghouder moeten de aanvraag van de nieuwe beleggersrekening dan ondertekenen met de Rabo Scanner en de eigen bankpas.

Voorwaarden en kosten

Zelf regelen & Contact

Zelf regelen Contact Chat Bel ons