Besteed bewust

Houd grip op uw geld

Hoeveel kleine en grote uitgaven doet u op een dag? En kent u de gevolgen daarvan op langere termijn? Veel uitgaven doen we zonder er echt bij stil te staan. Met de campagne ‘PortemoJA, PortemonNEE’ wil Nibud mensen bewust maken van hoe ze met hun geldzaken omgaan.

Kortom: besteed bewust. Wij hebben verschillende handige hulpmiddelen die kunnen helpen bij het besparen van geld en het bereiken van financiële doelen.

Extra inzicht in uw geldzaken

Grip op uw geld begint met een goed overzicht van uw inkomsten en uitgaven. Dit overzicht bereikt u met Extra inzicht, een hulpmiddel in Rabo Internetbankieren. Maak kosteloos gebruik van Extra inzicht en stel uw eigen online huishoudboekje samen. U bepaalt zelf welke onderdelen voor u belangrijk zijn.

Ontdek Extra inzicht

Creditcard

Rabo Bankieren App

Saldo checken, geld overmaken zonder Rabo Scanner of een bankpas blokkeren. Met de Rabo Bankieren App regelt u online uw bankzaken, waar en wanneer u maar wilt. En heeft u een vraag? In de app neemt u direct contact op met een medewerker van uw bank via chat, e-mail of telefoon.

Lees meer over de Rabo Bankieren App

Kindje op komst

Krijgt u een baby of is uw kindje net geboren? Proficiat! Bij een gezinsuitbreiding verandert er veel, ook op financieel gebied. Check wat u moet regelen en houd uw bankzaken op orde als uw gezinssituatie verandert.

Doe de Gezinsuitbreidingscheck

KidsGeldWijs App

De KidsGeldWijs App leert kinderen spelenderwijs verstandig omgaan met geld. Door hier al op jonge leeftijd mee bezig te zijn, is het risico om later in financiële problemen te komen kleiner.

Ontdek de KidsGeldWijs App

De 18 jaar check

Word je binnenkort 18 jaar? Dan ben je officieel volwassen! Bekijk wat je allemaal moet weten en regelen als je 18 jaar wordt.

Doe de 18 jaar check