Uw Rabo GoldCard - MasterCard

Benut de mogelijkheden van uw creditcard

Met uw Rabo GoldCard van MasterCard kunt u gemakkelijk en veilig betalen (contactloos) en geld opnemen. Dit kan in binnen- en buitenland, overal waar u het MasterCard-logo ziet. Contactloos betalen met uw creditcard is mogelijk wanneer uw creditcard het contactloos-logo met de vier boogjes naast de chip heeft. Maar dat is niet alles wat u met uw Rabo GoldCard kunt doen. Bekijk hieronder onze suggesties.

Aankoopverzekering

Veel van de aankopen die u doet met uw Rabo GoldCard zijn standaard 360 dagen verzekerd. Dit geldt voor uw aankopen in binnenland, buitenland én online. De verzekering dekt risico’s van verlies, diefstal en beschadiging. In de PDF Kenmerken verzekeringen en services bij RaboCard en Rabo GoldCard leest u meer over de dekking van de aankoopverzekering.

Kenmerken verzekeringen en services bij RaboCard en Rabo GoldCard

Veilig online betalen met MasterCard SecureCode

Veilig online betalen met uw Rabo GoldCard doet u met MasterCard SecureCode. Dit is een digitale handtekening die u zet met uw Rabo Scanner en pincode, zodat alleen u met uw creditcard kunt betalen. Steeds meer webwinkels werken met MasterCard SecureCode.

Demo MasterCard SecureCode met Rabo Scanner

Sparen voor Air Miles in het buitenland met uw Rabo GoldCard

Betaalt u in het buitenland met uw Rabo GoldCard (Mastercard) dan kunt u automatisch Air Miles sparen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is uw creditcard koppelen aan uw Air Miles kaart. Dit kunt u gemakkelijk regelen op www.airmiles.nl. U spaart met elke uitgave buiten Nederland per vijf euro één Air Mile. Online betalingen vanuit het buitenland tellen niet mee.

Lees meer over sparen voor Air Miles met uw creditcard

Extra voordeel met Priceless Specials

Met uw Rabo GoldCard kunt u gebruikmaken van Priceless Specials. Dit zijn bijzondere kortingen en speciale acties. Ook krijgt u als houder van een MasterCard als eerste toegang tot exclusieve voorverkopen. Op de website Pricelessspecials.nl vindt u de acties van de lopende maand. Ook kunt u het hele jaar profiteren van doorlopende Specials, die MasterCard organiseert in samenwerking met UEFA Champions League, festivalorganisator SFX en Disney.

Ga naar www.pricelessspecials.nl

Inzicht in uw betalingen

Inzicht in uw betalingen

Via online bankieren heeft u inzicht in alle betalingen die u doet met uw Rabo GoldCard. Zo heeft u tussentijds een overzicht van uw bestedingen. Het transactieoverzicht in Rabo Online Bankieren (de nieuwe omgeving) en de Rabo Bankieren App is extra uitgebreid. U heeft hier extra inzicht in uw creditcardtransacties. Zo ziet u welke bedragen nog openstaan of zijn gereserveerd op uw creditcard. Openstaande bedragen zijn betalingen die nog niet zijn afgeschreven van uw betaalrekening. Een voorbeeld van een reservering is autohuur. Als u een auto huurt, kan het verhuurbedrijf via uw creditcard een bedrag reserveren om eventuele schades te dekken.

Meer lezen over Rabo Internetbankieren

Meer lezen over de Rabo Bankieren App

Meer lezen over het Rabo TotaalPakket

Meer lezen over het Rabo RiantPakket

Contact

Rabobank