Uw Rabo GoldCard - Visa

Benut de mogelijkheden van uw creditcard

Met uw Rabo GoldCard van Visa kunt u gemakkelijk en veilig (contactloos) betalen en geld opnemen. Dit kan in binnen- en buitenland, overal waar u het Visa-logo ziet. Contactloos betalen met uw creditcard is mogelijk wanneer uw creditcard het contactloos-logo met de vier boogjes naast de chip heeft. Maar dat is niet alles wat u met uw Rabo GoldCard kunt doen. Bekijk hieronder onze suggesties.

Aankoopverzekering

Veel van de aankopen die u doet met uw Rabo GoldCard zijn standaard 360 dagen verzekerd. Dit geldt voor uw aankopen in binnenland, buitenland én online. De verzekering dekt risico’s van verlies, diefstal en beschadiging. In de PDF Kenmerken verzekeringen en services bij RaboCard en Rabo GoldCard leest u meer over de dekking van de aankoopverzekering.

Kenmerken verzekeringen en services bij RaboCard en Rabo GoldCard

Veilig online betalen met Verified by Visa

Veilig online betalen met uw Rabo GoldCard doet u met Verified by Visa. Dit is een digitale handtekening die u zet met uw Rabo Scanner en uw pincode, zodat alleen u met uw creditcard kunt betalen. Steeds meer webwinkels werken met Verified by Visa.

Demo Verified by Visa met de Rabo Scanner

Inzicht in uw betalingen

Inzicht in uw betalingen

Via online bankieren heeft u inzicht in alle betalingen die u doet met uw Rabo GoldCard. Zo heeft u tussentijds een overzicht van uw bestedingen. Het transactieoverzicht in Rabo Online Bankieren (de nieuwe omgeving) en de Rabo Bankieren App is extra uitgebreid. U heeft hier extra inzicht in uw creditcardtransacties. Zo ziet u welke bedragen nog openstaan of zijn gereserveerd op uw creditcard. Openstaande bedragen zijn betalingen die nog niet zijn afgeschreven van uw betaalrekening. Een voorbeeld van een reservering is autohuur. Als u een auto huurt, kan het verhuurbedrijf via uw creditcard een bedrag reserveren om eventuele schades te dekken.

Meer lezen over Rabo Internetbankieren

Meer lezen over de Rabo Bankieren App

Meer lezen over het Rabo TotaalPakket

Meer lezen over het Rabo RiantPakket

Contact

Rabobank