In 4 stappen een lening

Zo vraagt u een lening aan

1. Online aanvragen

U wilt er vooraf zeker van zijn dat een lening past bij uw inkomsten en uitgaven. Ook in de toekomst. Weet u zeker dat u wilt lenen? Gebruik dan onze rekentool om de kosten van uw lening te berekenen, of te bepalen hoeveel u kunt lenen.

Vraag uw lening aan

Online een lening aanvragen duurt ongeveer 15 minuten. Houd tijdens het invullen gegevens over uw inkomsten, woonlasten en andere leningen bij de hand. Wilt u zo snel mogelijk uw lening kunnen gebruiken? Log dan in met uw Rabo Scanner bij uw aanvraag. Dat is gemiddeld 1 werkdag sneller.

Tip: tijdens de laatste stap van het aanvraagproces krijgt u een lijst met documenten. Sla deze op of neem hem over, dan heeft u het alvast bij de hand.

Kiest u voor aanvragen zonder inloggen? Dan volgt na uw online aanvraag eerst een telefonisch gesprek. Hierin bespreken we de details van uw aanvraag.

2. Documenten opsturen

Tijdens de laatste stap van het aanvraagformulier krijgt u een lijst met documenten. Deze vindt u later ook in uw berichteninbox. Verzamel deze documenten en stuur ze naar ons op.

Deze gegevens hebben wij nodig om een precieze berekening voor u te maken. Stuur de documenten daarom zo snel mogelijk op. Opsturen kan eenvoudig via post of e-mail.

3. Advies over uw lening

Heeft u alle benodigde documenten opgestuurd? Dan bellen wij u binnen 3 werkdagen na ontvangst*. We plannen dan zo snel mogelijk een gesprek met een adviseur.

Samen bekijken we welke lening het beste bij u past. Zo leent u nooit teveel en bent u zeker van uw leningkeuze. Zo leent u met een gerust gevoel.

*Let op: we bellen met een anoniem nummer.

4. Geld op uw rekening

Na het adviesgesprek ontvangt u een overeenkomst. Deze krijgt u per post of in uw berichteninbox.

Lees de overeenkomst rustig na. Klopt alles? Onderteken dan de overeenkomst en stuur hem terug. Dit kan ook digitaal via uw berichteninbox.

Binnen 3 werkdagen na ondertekening kunt u gebruikmaken van uw lening.