De Rabo Tehuisdoos

In samenwerking met Terre des Hommes

Help kinderen wereldwijd

U verzamelt heel wat spullen in huis. Daarom helpen we u graag een handje als u wellicht gaat verhuizen. Stop de spullen die u niet meer gebruikt in de Rabo Tehuisdoos en wij zorgen ervoor dat ze een nieuw thuis krijgen. Dit gebeurt via de ruim 40 winkels van kinderhulporganisatie Terre des Hommes waar tweedehands spullen worden verkocht. De Rabo Tehuisdoos kunt u ophalen bij een Rabobank bij u in de buurt.

Bekijk de inzendingen op Tehuisdoos.nl

De opbrengst

Met de opbrengst steunt Terre des Hommes projecten in ontwikkelingslanden om kinderuitbuiting, zoals kinderarbeid en kinderprostitutie, te stoppen. Met uw spullen maakt u dus niet alleen iemand anders in Nederland blij, maar helpt u ook kinderen wereldwijd.

Zo werkt het

  1. Vul de doos met bruikbare oude spullen. 
  2. Lever de doos in bij een Rabobank bij u in de buurt of bij een Terre des Hommes winkel (kijk op www.tdh.nl voor een winkel in uw omgeving). 
  3. Samen met Terre des Hommes zorgen we dat uw spullen een nieuw thuis krijgen én helpen we kinderen over de hele wereld zich in een veilige omgeving te ontwikkelen.

Tips

  • Stop geen spullen in de doos die kunnen bederven.
  • Voor een veilig vervoer is het belangrijk dat de doos gesloten is en er niets uitsteekt.
  • Van kleding en accessoires tot speelgoed, boeken, cd's en dvd's: Terre des Hommes kan het allemaal goed gebruiken!

Over Terres des Hommes

Terre de Hommes werkt aan een wereld waarin alle kinderen een menswaardig bestaan hebben en kunnen opgroeien tot zelfstandige volwassenen. Een wereld waarin kinderen niet meer worden uitgebuit. Terre des Hommes gaat net zo lang door tot dit bereikt is.

Lees meer op de website van Terre des Hommes

Contact

Rabobank