Een hypotheekgesprek bij de Rabobank

Bel vandaag voor een afspraak, dan kunt u morgen al op gesprek

Een hypotheekgesprek aanvragen

Heeft u uw droomhuis gezien en wilt u snel inzicht in de mogelijkheden van uw hypotheek, dan kunt u de volgende werkdag* terecht voor een oriënterend gesprek. Maak vrijblijvend een afspraak.

  • oriëntatiegesprek is kosteloos
  • vrijblijvend oriënteren
  • meer dan 1 miljoen klanten gingen u voor

Tijdens het gesprek

De hypotheekadviseur van de Rabobank brengt samen met u uw persoonlijke situatie en mogelijkheden in kaart. We maken daarbij een inschatting van de maandlasten die bij uw wensen horen. U krijgt algemene informatie over onder andere onze hypotheektarieven en hypotheekvormen. Ook vertellen we hoe een hypotheekadvies bij onze bank eruit ziet en wat de kosten zijn.

*Bij grote drukte is het mogelijk dat u niet de volgende werkdag terecht kunt bij een hypotheekadviseur. Op dat moment wordt de eerstvolgende mogelijkheid met u ingepland.

Hypotheek Inloopspreekuur

U bent ook van harte welkom bij een van onze Hypotheek Inloopspreekuren. U kunt daar terecht voor een kort oriëntatiegesprek en antwoord op uw hypotheekvragen.

Bekijk de openingstijden

Een goede voorbereiding

Met het Rabobank Hypotheekdossier kunt u zich uitgebreid oriënteren op wat u kunt lenen en wat daarbij uw maandlasten worden. U kunt het dossier zelf invullen of samen met de adviseur tijdens het gesprek.

Contact

Rabobank