Vanuit onze missie 'een financieel gezond leven voor iedereen' zetten we onze kennis en netwerk in om de (ex-)daklozen in het tv-programma de Sleutel bij te staan in hun schuldenproblematiek. Vijf Rabobank-adviseur hebben een prominente rol in de hulpverlening. Bekijk hieronder hoe zij de deelnemers helpen.

Videoportretten de Sleutel

De Sleutel: Marloes helpt Nick

Marloes is financieel adviseur bij Rabobank Almere en helpt Nick. Ze biedt hem een luisterend oor en geeft inzicht in zijn financiële situatie. Zo zorgen ze samen voor een nieuwe start.

De Sleutel: Melanie helpt Cassandra

Melanie is financieel adviseur bij Rabobank Alkmaar en helpt Cassandra. Ze biedt haar een luisterend oor en geeft inzicht in haar financiële situatie. Zo zorgen ze samen voor een nieuwe start.

De Sleutel: Robin helpt Rigo

Robin is accountmanager bij Rabobank Tilburg en helpt Rigo. Ze biedt hem een luisterend oor en geeft inzicht in zijn financiële situatie. Zo zorgen ze samen voor een nieuwe start.

De Sleutel: Gerwin helpt Sunil

Gerwin is financieel adviseur bij Rabobank IJsseldelta en helpt Sunil. Hij biedt hem een luisterend oor en geeft inzicht in zijn financiële situatie. Zo zorgen ze samen voor een nieuwe start.

De Sleutel: Bas helpt Sjaak

Bas is financieel adviseur bij Rabobank Utrecht en helpt Sjaak. Hij biedt hem een luisterend oor en geeft inzicht in zijn financiële situatie. Zo zorgen ze samen voor een nieuwe start.