Wijzigingen Rabo JongerenRekening

Gratis betaalrekening voor jongeren van 0 tot 18 jaar

Wij zijn altijd bezig om betalen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Voor onze jonge klant, maar ook voor u als ouder of verzorger. Daarom worden er vanaf begin december 2017 een aantal wijzigingen aangebracht in de Rabo JongerenRekening van uw kind. Met de nieuwe wijzigingen in de betaalrekening kunt u samen met uw kind nóg meer bankzaken voor uw kind zelf regelen. Dit kan gemakkelijk en snel in de Rabo Bankieren App en via Rabo Internetbankieren.

Nog meer gemak voor u

Als ouder of verzorger kunt u samen met uw kind vanaf begin december 2017 nog meer zelf regelen voor de rekening van uw kind.

  • Een eigen pas voor uw kind (her)aanvragen en pincode pas aanvragen
  • Online bankieren aanzetten
  • Paslimieten instellen
  • Contactloos betalen aan- en uitzetten
  • Gebruik bankpas buiten Europa instellen
  • Alerts voor u en uw kind instellen

Nieuwe voorwaarden per 1 januari 2018

Omdat we u als ouder of verzorger meer mogelijkheden geven om de rekening van uw kind te beheren, zijn de voorwaarden voor de Rabo JongerenRekening hierop aangepast. Daarnaast zijn de voorwaarden gewijzigd omdat er vanaf 1 januari 2018 geen rente meer vergoed wordt op de vernieuwde Rabo JongerenRekening. Deze nieuwe voorwaarden gelden vanaf 1 januari 2018. Hieronder leest u wat de mogelijkheden zijn om te sparen voor en door uw kind.

Lees de nieuwe voorwaarden van de Rabo JongerenRekening

Sparen voor nu en later

Een rijbewijs, een studie of een leuke vakantie. Voor uw kind staan er mooie gebeurtenissen op de planning, maar ook gebeurtenissen die geld kosten. Wij hebben daarom voor u een aantal van onze spaarrekeningen op een rij gezet. Geen idee welke spaarrekening voor u geschikt is? Geen paniek. Wij hebben de keuzehulp. Hierin beantwoordt u vragen die u belangrijk vindt bij het sparen voor uw kind. Handig omdat u dan ziet welke spaarrekening het beste bij u past. De keuzehulp is een hulpmiddel en geeft u geen advies.

Ga naar de keuzehulp

Uniek en nieuw: PASSI!

Voor onze klanten in de leeftijd 12 tot en met 17 jaar is er PASSI. PASSI is een gewone bankpas die uw kind gratis kan aanvragen. En het leuke is dat er in deze bankpas meer zit dan u denkt! Uw kind kan er met uw toestemming natuurlijk mee betalen en andere financiële zaken mee regelen, maar speciaal voor PASSI-houders is er ook exclusiviteit. Nieuwsgierig geworden wat PASSI biedt?

Lees meer op Rabobank.nl/passi

Contact

Rabobank