Ai… je kunt je helaas niet meer aanmelden voor PASSI LIVE. De aanmeldingen stroomden binnen en alleen de eerste 200 aanmeldingen winnen kaartjes. De zaal in TivoliVredenburg zit dus vol. De winnaars ontvangen een bericht van ons.

Het programma

Er zijn top optredens van o.a. Jonna Fraser, Maël, Zoë-Jadha, Sevn Alias featuring Lucass. De hele avond wordt gehost door niemand minder dan YouTube-held Défano Holwijn. PASSI LIVE wordt georganiseerd door de Rabobank. De eerste 200 aanmeldingen krijgen twee toegangskaartjes. Éen voor jezelf en één voor je vriend/vriendin. Je kunt geen losse concertkaartjes kopen voor dit concert. Als je bij de 200 gelukkigen hoort ontvang je voor 15 mei bericht. Als je niet bij de gelukkigen hoort dan ontvang je geen bericht. Bij deze actie horen actievoorwaarden.

Lees de actievoorwaarden

Informatie voor ouders/verzorgers

PASSI LIVE wordt georganiseerd door de Rabobank. Klanten met een Rabo JongerenRekening én een PASSI-pas maken kans om bij dit concert aanwezig te zijn. PASSI staat voor exclusiviteit en dit concert is hier een voorbeeld van. De toegang voor dit concert is gratis. PASSI LIVE is op zaterdag 26 mei in TivoliVredenburg in Utrecht. De deuren zijn geopend om 19:00 uur. Het laatste optreden is afgelopen om 21:15 uur. De routebeschrijving kunt u vinden op de website van TivoliVredenburg. Gedurende het concert kunt u als ouder verblijven in TivoliVredenburg en gebruik maken van de diverse horecagelegenheden.

Meer lezen over PASSI

Contact

Rabobank