Vind een vakantiebaan via Vrienden gevraagd (m/v)

Wil jij samen geld verdienen deze zomer? Mooi! Dan past Vrienden Gevraagd (m/v) perfect bij jou. Deze online service geeft je een mooi overzicht van bijbanen bij jou in de buurt. En het leuke is dat je samen met een vriend of vriendin kunt solliciteren. Zo verdienen jullie samen een mooie zomer. Ben je tussen de 14 en 18 jaar? Dan zit er vast een toffe baan tussen voor jou.

Droombanen en meer

“Ik heb zo wa-wa-wa-waanzinnig gedroomd…”Ja, over deze droombanen van Vrienden Gevraagd natuurlijk! Dit zijn namelijk bijbaantjes die echt iédereen wil hebben. Het mooiste is dat je het werk samen met je beste vriend of vriendin gaat doen en dus kunnen jullie samen solliciteren. Kijk snel verder om de droombanen te zien.

Check jouw droombaan

Klaar voor de start

Een extra potje voor je zomervakantie of toch die vette sneakers kopen. Plezier maken is belangrijk, maar kost ook geld. En een baan zoeken staat natuurlijk niet heel hoog op jouw ‘to-do-lijst’. Daarom helpen wij je met de online service Vriendengevraagd.nl. Een smaakmaker, takkenruimer of online dichter. Op vriendengevraagd.nl vind je allerlei soorten banen. Er zit vast iets tussen voor jou! Dus solliciteer samen met een vriend of vriendin en gun jezelf die leuke zomer! Klaar voor de start....

Wie gingen je voor…

Ruim 210.000 scholieren van 15 tot 20 jaar hadden in 2016 een bijbaan. Daarmee hebben vier op de tien scholieren werk. Meestal gaat het om een baan zoals vakkenvuller en krantenbezorger. Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt dat leerlingen van de havo het vaakst werk hebben.

Meisjes verdienen iets vaker geld bij dan jongens. Meisjes zijn het vaakst werkzaam als vakkenvuller, werken achter de kassa of staan als verkoopster in een winkel. Ook bij jongens is vakkenvuller de meest voorkomende bijbaan. Daarnaast werken ze ook vaak als krantenbezorger of keukenhulp.

En jij? Voor welke baan ga jij? Ontdek meer op www.vriendengevraagd.nl.

www.vriendengevraagd.nl

Contact

Rabobank