Man en vrouw kijken samen naar een laptop

Welkom bij de Rabobank

U bent door Van Lanschot doorverwezen naar deze pagina. Op deze pagina vindt u meer informatie over onze producten en diensten. Heeft u hulp nodig? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar. Of kom gerust bij ons langs. We hopen u binnenkort als nieuwe klant te mogen verwelkomen.

Bankrekening openen

Bij de Rabobank willen we dat iedereen zo goed en voordelig mogelijk zijn bankzaken kan regelen. U kunt al voor € 1,70 per maand een bankrekening openen. Kies voor een betaalrekening bij de Rabobank en krijg.

een bankpas en online bankieren contactloos betalen met bankpas Rabo Alerts via sms en e-mailde mogelijkheid om een gezamenlijke rekening te openen korting op een Rabobank hypotheek

Open direct een rekening via de Rabo App

Heeft u nog geen rekening bij de Rabobank? Open dan eenvoudig via de Rabo App direct een betaalrekening voor € 1,70 per maand. Zo hoeft u niet meer langs kantoor.

  1. Download de Rabo App in de appstore
  2. Open de app en kies ‘Betaalrekening aanvragen’
  3. Houd uw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs bij de hand
  4. Vul uw gegevens in en identificeer uzelf
  5. Binnen 3 werkdagen ontvangt u uw bankpas met de post

Betaalpakket samenstellen

Een bankrekening is standaard onderdeel van een betaalpakket. We bieden verschillende betaalpakketten aan. Ieder pakket heeft eigen extra’s, zoals een creditcard en limieten. Stel zelf uw betaalpakket samen en betaal alleen voor wat u nodig heeft. Onze Pakketkiezer helpt u daarbij.

Start online Pakketkiezer

Spaarrekening openen

Om een spaarrekening te openen heeft u een betaalpakket van de Rabobank nodig. Daaraan zijn kosten verbonden. Voor de spaarrekening betaalt u niets. Kies de spaarrekeningen en spaarrente die passen bij uw spaardoel.

Start spaarrekeningen en spaarrente vergelijken