Vrienden op de fiets

Ledenaanbiedingen

Hessel en Tess Live

10 euro korting op concerttickets Hessel en Tess Live in Ahoy

Op zaterdag 14 maart staat de Terschellinger kroegbaas Hessel, samen met zijn dochter Tess, voor zijn allerlaatste grote concert in Ahoy Rotterdam.


Cirkel is rond

In 1991 wist Hessel menigeen te verbazen door Ahoy tweemaal compleet te vullen. Het was het begin van een geweldig avontuur, zegt Hessel: “Daarna volgden shows in Thialf, Vredenburg en de Heineken Music Hall. En in 2017 de Ziggo Dome, samen met Tess. Dat is toch een jongensdroom?” ‘De cirkel is rond.’ vertelt Hessel: ‘Nog één keer uitpakken en dan létterlijk terug naar Terschelling’.


180 jaar geleefd

‘Het wordt een vette show, qua muziek en visueel. We hebben ras-muzikanten op het podium en rocken erop los.’ zegt Tess. ‘Maar we kiezen ook ‘kleine momenten’. Kampvuurmomenten zoals op een strand, met ballads, verbondenheid en misschien wel een traan’. Dan zal ook Tess’ nieuwste single klinken: 180 Jaar Geleefd. Een bijzonder nummer over de bijzondere band tussen vader en dochter; over vallen, opstaan en weer doorgaan. Tess: ‘Wij zijn mensen die alles geven in wat we ondernemen en willen, en dat is best heel veel, iedere dag wéér. Als we ons dan weer ergens doorheen geworsteld hebben, dan zeggen we altijd ‘Mochten we ooit de 90 halen, dan hebben we 180 jaar geleefd!’. Dat we alles eruit hebben gehaald wat er in zit vinden wij een prettige gedachte.’


Speciaal aanbod

Speciaal voor onze leden is het mogelijk om voor dit unieke concert van Hessel en Tess tegen een gereduceerde prijs kaartjes kaartje te kopen. Je ontvangt €10,- korting op tickets naar keuze voor de Ahoy Arena vloer of de 1e ring op de tribune (regulier: €49,-/€46,-). Ben je fan van Terschelling, goede muziek en een lekker avondje uit, dan wil je dit concert niet missen!

Wees er snel bij want Op=Op.

Kaartjes kan je bestellen via de speciale ‘rabo-link’

Bekijk de speciale website van Ahoy

Klassieke meesterwerken
Een klassiek concert

Klassieke meesterwerken

Beleef de prachtige muziek van o.a. Bach, Mozart en Händel in schitterende kerken en concertzalen door het hele land. En profiteer als lid van Rabobank van een mooie actie. Naast een korting van ruim 50% ontvang je ook een gratis cd én programmablad. 

Ruim 120 concerten om uit te kiezen door heel Nederland 

Beleef dynamische klassieke concerten, uitgevoerd door the Bach Choir & Orchestra of the Netherlands. Dit gezelschap is met jaarlijks 120 concerten door heel Nederland te beluisteren. Bezoek een uitvoering in Het Concertgebouw Amsterdam of een van de prachtige kerken en kathedralen door heel Nederland. Er is altijd wel een locatie bij jou in de buurt. 

Wat kun je onder andere verwachten?

De Classical Christmas met pianist Jan Vayne en groot orkestHändels Messiah door the Bach Choir & Orchestra of the NetherlandsMozart's Requiem (bekend van de film Amadeus)De Matthäus Passion van Bach o.l.v. dirigent Pieter Jan LeusinkUitvoeringen van de Russiche top-sopraan Olga Zinovieva.

 

Zo werkt het

Speciaal voor leden hebben we een mooie actie. Je ontvangt op alle concerten per ticket ruim 50% korting. Daarnaast ontvang je gratis:

Het programmabladEen CD van the Bach Choir & OrchestraEen meet and greet met solistenGratis garderobeIn Het Concertgebouw Amsterdam: gratis ontvangst en pauze consumpties

Meer informatie & bestellen kan online via beleefklassiek.nl/rabo of telefonisch 0900-8191. Tickets bestellen? Gebruik de actiecode RABO19


Actievoorwaarden

Niet geldig i.c.m. andere acties of op reeds gekochte tickets.Servicekosten bedragen €6,95 per volledige bestelling.Door heel NederlandGeldig t/m eind 2020
SeniorWeb
SeniorWeb

Computerhulp van SeniorWeb

De digitale wereld maakt het leven leuker en makkelijker. SeniorWeb helpt je je weg te vinden in de snel veranderende digitale wereld met tips en stap-voor-stapuitleg. Word nu voor slechts € 33,- lid van SeniorWeb: Rabobankleden ontvangen het boek Veilig en vertrouwd online én een SeniorWeb Pasbeschermer cadeau.

Word lid van SeniorWeb

Wil je graag meer zelf online doen, zoals een vakantie boeken of je bankzaken regelen? SeniorWeb helpt je op weg in de digitale wereld. Zo bieden zij onder andere stap voor stap (online) computercursussen aan, maar ondersteunen ze je ook bij computerproblemen. Zowel op afstand als aan huis. Daarnaast staat de website vol met handige computertips en krijg je ieder kwartaal het tijdschrift Enter thuisgestuurd.

Speciale aanbieding

Rabobankleden betalen in 2020 slechts € 33,- en ontvangen het boek Veilig en vertrouwd online en een SeniorWeb pasbeschermer cadeau. Interesse? Ga naar seniorweb.nl/rabobank of bel 030 – 276 99 65.

Actievoorwaarden

Waar: Door heel Nederland

Geldig: t/m eind 2020

Naar SeniorWeb