Vrienden op de fiets

Ledenaanbiedingen

Profiteer als lid van speciale acties

Een klassiek concert

Klassieke meesterwerken

Beleef de prachtige muziek van o.a. Bach, Mozart en Händel in schitterende kerken en concertzalen door het hele land. En profiteer als lid van Rabobank van een mooie actie. Naast een korting van ruim 50% ontvang je ook een gratis cd én programmablad. 

Ruim 120 concerten om uit te kiezen door heel Nederland 

Beleef dynamische klassieke concerten, uitgevoerd door the Bach Choir & Orchestra of the Netherlands. Dit gezelschap is met jaarlijks 120 concerten door heel Nederland te beluisteren. Bezoek een uitvoering in Het Concertgebouw Amsterdam of een van de prachtige kerken en kathedralen door heel Nederland. Er is altijd wel een locatie bij jou in de buurt. 

Wat kun je onder andere verwachten?

De Classical Christmas met pianist Jan Vayne en groot orkestHändels Messiah door the Bach Choir & Orchestra of the NetherlandsMozart's Requiem (bekend van de film Amadeus)De Matthäus Passion van Bach o.l.v. dirigent Pieter Jan LeusinkUitvoeringen van de Russiche top-sopraan Olga Zinovieva.

 

Zo werkt het

Speciaal voor leden hebben we een mooie actie. Je ontvangt op alle concerten per ticket ruim 50% korting. Daarnaast ontvang je gratis:

Het programmabladEen CD van the Bach Choir & OrchestraEen meet and greet met solistenGratis garderobeIn Het Concertgebouw Amsterdam: gratis ontvangst en pauze consumpties

Meer informatie & bestellen kan online via beleefklassiek.nl/rabo of telefonisch 0900-8191. Tickets bestellen? Gebruik de actiecode RABO19


Actievoorwaarden

Niet geldig i.c.m. andere acties of op reeds gekochte tickets.Servicekosten bedragen €6,95 per volledige bestelling.Door heel NederlandGeldig t/m eind 2020
SeniorWeb

SeniorWeb

De digitale wereld maakt het leven leuker en makkelijker. SeniorWeb helpt je je weg te vinden in de snel veranderende digitale wereld met tips en stap-voor-stapuitleg. Rabobankleden zijn de rest van 2019 gratis lid en betalen in 2020 slechts € 33,-.

Word lid van SeniorWeb

Wil je graag meer zelf online doen, zoals een vakantie boeken of je bankzaken regelen? SeniorWeb helpt je op weg in de digitale wereld. Zo bieden zij onder andere stap voor stap (online) computercursussen aan, maar ondersteunen ze je ook bij computerproblemen. Zowel op afstand als aan huis. Daarnaast staat de website vol met handige computertips en krijg je ieder kwartaal het tijdschrift Enter thuisgestuurd.

Speciale aanbieding

Rabobankleden kunnen de rest van 2019 gratis lid worden en betalen in 2020 slechts € 33,-. Interesse? Ga naar seniorweb.nl/rabobank of bel 030 – 276 99 65.

Actievoorwaarden

Waar: Door heel Nederland

Geldig: t/m eind 2020

Naar SeniorWeb

Rijks academie OPEN

RijksakademieOPEN

De Rabobank heeft oog voor talentvolle jonge kunstenaars en een lange samenwerking met de Rijksakademie in Amsterdam. Voor het weekend RijksakademieOPEN (22-24 november) mogen we 50 kaarten weggeven. En jij kunt kans maken.


Wat is de RijksakademieOPEN?

De Rijksakademie in Amsterdam is al sinds 1870 een belangrijke plek voor de ontwikkeling van talent in de beeldende kunst. Twee jaar lang kunnen de kunstenaars hier in alle rust werken aan de ontwikkeling van hun werk zonder al te veel invloeden van buitenaf. Een keer per jaar opent de Rijksacademie haar deuren tijdens de RijksakademieOPEN. Dit is het moment waarop de kunstenaars de bezoekers een blik laten werpen in hun studio’s. Vaak is het de eerste keer dat ze hun werk aan publiek tonen, een bijzonder moment voor zowel de kunstenaars als de bezoekers.

De Rabobank heeft oog voor talentvolle jonge kunstenaars en een lange samenwerking met de Rijksakademie in Amsterdam. Menig kunstenaar uit de Rabo Kunstcollectie heeft in zijn/haar carriere tijd doorgebracht op de Rijksakademie. 


Hoe werkt het?

Voor het weekend RijksakademieOPEN (22-24 november) mochten we 50 kaarten weggeven. Inmiddels zijn alle 50 kaarten weggegeven. In de week van 18 november ontvang je bericht of je bij de eerste 50 inzendingen zit. 


Actievoorwaarden

  • Waar: Sarphatistraat 470, 1018 GW Amsterdam
  • Geldig: t/m 21 november 2019 of zolang de voorraad strekt