Gezin aan de keukentafel

Rabo Online Bankieren verandert

Rabo Online Bankieren (internetbankieren en de Rabo App samen), wordt binnenkort stapsgewijs vernieuwd. Het uiterlijk verandert en we voegen wat extra functionaliteiten toe die aansluiten bij de wensen van onze klanten. Het kan dus zijn dat je Rabo App of je bankieren-omgeving op Rabobank.nl er straks iets anders uit ziet dan je gewend bent. Hieronder lees je de belangrijkste wijzigingen.

nieuwe app design Rabobank

Belangrijkste veranderingen:

Ander inlogscherm

Het inlogscherm van je Rabo App en internetbankieren zien er straks iets anders uit. De kleuren zijn anders en de grote bollen waar je eerst je toegangscode invoerde, zijn kleiner geworden. Schrik dus niet als je scherm er ineens anders uitziet bij het inloggen. Dit is nog steeds jouw veilige Rabo Bankieren-omgeving.

Nieuw design

Je Rabo App en internetbankieren krijgen een ander uiterlijk. Het kleurgebruik is anders en we gebruiken minder iconen, waardoor het er moderner en overzichtelijker uitziet. Het icoon waarmee je de Rabo App opent, wordt ook vernieuwd.

Nieuwe knop: Profiel

Dit is een nieuwe knop. Hieronder staan al jouw persoonlijke gegevens, instellingen en je profielen. Hier vind je ook de knop ‘Uitloggen’ en ‘Berichten’ waar je persoonlijke berichten staan.

Overboeken (iOS)

Bankier je met een smartphone of tablet van Apple via de Rabo App? Dan vind je de knop ‘Overboeken’ straks bovenin je scherm in plaats van onderaan. Naast de knop ‘Rabo Betaalverzoek’.

Andere indeling

De indeling van de functies in je internetbankieren verandert. De rechterkolom met de opties ‘Zelf regelen’, ‘Feedback’, ‘Te verzenden opdrachten’ etc, verdwijnt. Hierdoor krijg je een eenvoudiger en rustiger scherm. De knop ‘Zelf Regelen’ verplaatsen we naar de balk net onder de pagina. De knop ‘Contact’ wordt verplaatst van rechtsboven naar een blauwe knop onderin.

Nieuw: Transacties downloaden

Je kunt straks eenvoudig transacties/afschriften downloaden met een knop boven het overzicht van transacties. Handig voor je administratie.

Nieuw: Menubalk

Aan de bovenkant van de pagina in je internetbankieren, komt straks een menubalk te staan. Via het menu kun je eenvoudig naar je producten navigeren, bijvoorbeeld naar je betaal- of spaarrekening of je hypotheek. Dit is een wens van onze klanten.

Veranderingen online bankieren Rabobank

Veelgestelde vragen

Service en Contact