Vermogensmanagement

Financiële rust bij een groot of complex vermogen.

  • uw doelen en ambities als uitgangspunt
  • uw Vermogensplan met adviezen en oplossingen op maat
  • permanente aandacht van uw team van experts
  • bijsturing als dat nodig is

Uw wensen en doelen staan centraal

Uw vermogen is meer dan een hoeveelheid geld. Het is de weerslag van uw persoonlijke geschiedenis. Wat u met uw vermogen voor ogen heeft, is puur persoonlijk. Vermogensmanagement gaat daarom over het realiseren van uw wensen en doelen. Vermogensmanagement zorgt voor rust en gemak.

Met Vermogensmanagement helpen wij u om uw financiële doelen te realiseren en u te ontzorgen.

Uw persoonlijk team met adviezen en oplossingen

Uw persoonlijk team van specialisten staat voor u klaar met adviezen en oplossingen op maat voor uw vermogen. Zij maken en monitoren uw Vermogensplan.

  • De Vermogensmanager is uw sparringpartner. Hij of zij kent en begrijpt u en uw wensen. De Vermogensmanager overziet uw situatie en werkt nauw samen met uw team van specialisten aan oplossingen voor uw wensen.
  • De Vermogensplanner geeft u inzicht in de samenstelling, de omvang en de ontwikkeling van uw inkomen en vermogen. Zo ziet u of en hoe uw financiële doelen haalbaar zijn. Daarnaast kan de Vermogensplanner diverse vraagstukken voor u uitwerken: van een estate plan of een levenstestament tot een passende structuur voor het belegbare vermogen in uw bv.
  • De Beleggingsspecialist heeft de dagelijkse zorg over uw beleggingsportefeuille. Samen met u wordt een goed gespreide portefeuille op maat samengesteld. Vervolgens heeft de Beleggingsspecialist optimale aandacht voor het beheer van uw portefeuille.

Afhankelijk van uw situatie en wensen stemt uw persoonlijk team van specialisten af met uw accountant, notaris en/of fiscalist. Het team staat altijd voor u klaar, als klankbord en vraagbaak.

Meer lezen over Vermogensmanagement

Vermogenszorg

Als u komt te overlijden, krijgen uw nabestaanden te maken met diverse financiële vraagstukken en met de afwikkeling van de nalatenschap. Vermogensmanagement biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van Vermogenszorg. Hiermee kunt u regelen dat uw nabestaanden door ons financieel en juridisch begeleid worden wanneer u komt te overlijden. Dat is een geruststellende gedachte.

Meer lezen over Vermogenszorg

Charity

Met Charity helpen wij u om invulling te geven aan uw maatschappelijke ambities. U kunt schenken en/of nalaten aan een goed doel. Dit kan direct of via het oprichten van uw eigen stichting. Wij begeleiden u bij uw keuze. Zo weet u zeker dat het goed geregeld is.

Meer lezen over uw idealen

Contact

Rabobank