Money Meets Ideas

Informal investing

  • ontmoet ambitieuze ondernemers met startende en snel groeiende ondernemingen
  • help ondernemers op weg met uw vermogen en ervaring
  • wissel ideeën en ervaringen uit met andere investeerders

Moneymeetsideas.nl

Ondernemers brengen elkaar verder

Met Money Meets Ideas verbinden we u als informal investor aan veelbelovende ondernemers op zoek naar kapitaal en expertise. Dit biedt u de kans om uw vermogen te investeren, terwijl ondernemers de kans krijgen hun ideeën te presenteren.

Bijeenkomsten

Money Meets Ideas organiseert exclusief voor klanten 20 keer per jaar bijeenkomsten op verschillende locaties in Nederland. U krijgt hiervoor een persoonlijke uitnodiging van uw vermogensmanager. Zo ontmoet u uitsluitend ondernemers die interessant voor u kunnen zijn. De ondernemers presenteren hun plannen en ideeën aan u, waarna u kunt kennismaken met hen én met de andere informal investors. Daarna is het aan u of u een volgende stap wilt zetten.

Risico's

Als informal investor zet u een deel van uw tijd, expertise en geld in om van een startende onderneming een succes te maken. Dat maakt het enerverend, maar ook risicovol. Deze ondernemingen bevinden zich immers nog in de zogenoemde 'valley of death'. In het ergste geval moet u uw gehele investering afschrijven. Daarom is Money Meets Ideas alleen geschikt voor u als u bereid bent de risico's te dragen. U dient daarom vooraf akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van het programma. Deze vindt u op Moneymeetsideas.nl.

Doe meer met uw vermogen en expertise

Als u minimaal € 1 miljoen vermogen vrij beschikbaar heeft, kan investeren in startende ondernemers via Money Meets Ideas interessant voor u zijn. Uw vermogensmanager vertelt u er graag meer over.

Ontdek de mogelijkheden op Moneymeetsideas.nl

Contact

Rabobank