Tips voor jouw financiën

De maand mei is zo goed als voorbij. Juni komt eraan en voor je het weet zitten we al op de helft van het jaar. Hoe kijk jij terug op jouw uitgavepatroon? Tevreden of had je liever iets meer willen sparen? Misschien baal je wel van een onvoorziene uitgave. Een aantal tips om het tweede gedeelte van het jaar goed voorbereid door te komen.

Houd je studielening laag
Studeren kost geld, veel geld. Je wilt nadat je de kosten voor je studie betaald hebt natuurlijk nog wat overhouden om een leuk leven te leiden. Dit is geen probleem wanneer je bewust nadenkt over hoeveel en waarom je leent. Maar, hoeveel lenen is verstandig? Vijf tips om je studieschuld zo laag mogelijk te houden, zodat je niet jarenlang hoeft terug te betalen.

Lees de tips om je lening laag te houden

Houd overzicht
Lijstje, lijstjes, lijstjes; Nederlanders houden ervan! En jij? Heb jij overzicht wat er dit half jaar nog aankomt qua grote uitgaven? Maak een overzicht en kijk waar je geld voor apart wilt zetten.

Ontdek de voordelen van Studentenspecials
Moederdag is net geweest, maar Vaderdag staat alweer voor de deur. Bekijk de studentenspecials of er nog een leuk vaderdagcadeau tussen zit. Ontdek de cadeaus en de kortingen speciaal voor studenten.

Bekijk de aanbiedingen van studentenspecials

Contact

Rabobank