Help! Hoe overleef ik al die leuke uitjes?

Een lege spaarrekening en rammelt je spaarvarken niet meer als je hem door elkaar schudt? Al die feestjes, uitjes en studieboeken zorgen ervoor dat je spaargeld er zo doorheen is. Hoe moet dat financieel nu met de voorjaarsvakantie, carnaval en wellicht nog andere plannen die je hebt? Ontdek onze tips!

Nu 40% korting op een Eftelingkaartje

Zin in een dagje Efteling? Speciaal voor alle studenten die klant zijn bij de Rabobank is er nu een te gekke actie: 40% korting op een entreeticket. Er is voor iedereen wat te beleven, van een bloedstollende rit in Baron 1898 tot sprookjes die tot leven komen in het Sprookjesbos. Zo kun je wel een leuk dagje uit met je (studie)vrienden.

Ga naar Rabostudentenspecials.nl

Nog meer korting

Heb jij alle aanbiedingen al gezien die we speciaal voor studenten hebben? Ga naar Rabostudentenspecials.nl en haal je voordeel uit bijvoorbeeld de romantische dvd Brasserie Valentijn. Of scoor een cadeau voor jezelf.

Ontdek de voordelen van Rabostudentenspecials.nl

Hoe spaar ik slimmer?

Je kunt op meerdere manieren automatisch sparen bij de Rabobank. Dit kan met een variabel of met een vast bedrag. We maken dit bedrag op vaste momenten over van je betaalrekening naar je spaarrekening. Wil je hier meer over weten? Kijk dan naar de mogelijkheden van automatisch sparen.

Lees meer over automatisch sparen

Tips om carnaval en je vakantie door te komen

Tip 1: Check je inkomsten
2017 is al begonnen, maar ben jij je al bewust van alles wat er financieel binnenkomt? Een nieuw jaar betekent misschien ook wel andere inkomsten en nieuwe uitgaven. Houd dit goed in de gaten, zo voorkom je verrassingen of teleurstellingen.

Tip 2: Altijd grip op je knip
Neem jij je voor om tijdens de feestjes, vakanties en uitjes op je geld te letten? Daarmee kun je nu al beginnen. Met de handigheidjes in de Rabo Bankieren App check je snel je saldo en krijg je inzicht in wat er binnenkomt.

Tip 3: Deel de kosten
Samen een etentje of vakantie regelen, een cadeau kopen of benzinekosten delen. Deel voortaan gezamenlijk de kosten in GRPPY. Maak een digitale pot aan en geniet, in plaats van dat je gedoe hebt over geld.

Lees meer over GRPPY

Contact

Rabobank