Aansprakelijkheidsverzekering buitenland

Ook in het buitenland verzekerd tegen schade die u anderen toebrengt

Wettelijk aansprakelijk in het buitenland

Ook in het buitenland kunt u per ongeluk schade toebrengen aan personen of hun eigendommen. Met de Aansprakelijkheidsverzekering van Interpolis bent u ook tijdens een tijdelijk verblijf in het buitenland verzekerd. Hieronder valt bijvoorbeeld:

  • letselschade en materiële schade die u toebrengt aan anderen
  • schade ontstaan tijdens het verrichten van een vriendendienst
  • schade veroorzaakt door uw huisdier of logés

Wereldwijde dekking

U bent wereldwijd verzekerd tot € 2.500.000. Het is niet nodig om aparte verzekeringen af te sluiten voor uw gezinsleden, want u kunt uw partner en kinderen meeverzekeren. De verzekering eindigt als u langer dan 12 maanden niet in Nederland verblijft of verhuist naar het buitenland.

Meer over de aansprakelijkheidsverzekering

Ook verzekerd als u uw vakantieverblijf beschadigt

Stel: u bent met uw gezin op vakantie in Zuid-Frankrijk, waar u een vakantiehuisje heeft gehuurd. Per ongeluk stoot u een brandende kaars om en voordat u het weet staat de accommodatie in brand. Uw gezin komt met de schrik vrij, maar de schade is fors. Met de Aansprakelijkheidsverzekering van Interpolis bent u ook verzekerd als u schade toebrengt aan het vakantieverblijf dat u huurt.

Dit is niet verzekerd

Schade die u op uw werk of zakenreis veroorzaakt bij anderen wordt niet gedekt door uw persoonlijke aansprakelijkheidsverzekering. Deze schade is verzekerd via uw werkgever.

Bent u ondernemer?

Ga naar de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Ook schade aan personen en spullen die u met uw auto bij een ander veroorzaakt, is niet gedekt door uw aansprakelijkheidsverzekering. Met de Interpolis Autoverzekering bent u hier wel voor verzekerd.

Meer over aansprakelijkheid

Meer over aansprakelijkheid

Schade melden op Interpolis.nl

Schade voorkomen: tips voor thuis, op vakantie en onderweg

Contact

Rabobank