Eigen risico aansprakelijkheidsverzekering

Geen kosten als u aansprakelijk bent voor schade

Interpolis Aansprakelijkheidsverzekering zonder eigen risico

Schade kan duur uitpakken. Met de Aansprakelijkheidsverzekering van Interpolis bent u wereldwijd verzekerd tot € 2.500.000 bij letselschade en materiële schade die u toebrengt aan anderen. 

Sommige aansprakelijkheidsverzekeringen hebben een eigen risico. Dat is een maximaal bedrag dat u bij schade zelf moet betalen. Alleen als het schadebedrag hoger is dan uw eigen risico, vergoedt de verzekeraar de rest. 

De Consumentenbond adviseert om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten zonder eigen risico. Met de Interpolis Aansprakelijkheidsverzekering heeft u € 0 eigen risico. U betaalt dan dus zelf niks voor schade die verzekerd is.

Bekijk de aansprakelijkheidsverzekering en bereken uw premie

Aansprakelijkheidsverzekering dekt schade die u veroorzaakt

Iets van iemand stukmaken of iemand verwonden doet u nooit met opzet. Maar u bent wel aansprakelijk. U laat bijvoorbeeld de tablet van vrienden vallen. Uw kind steekt plotseling de straat over waardoor een fietser ten val komt. Of een dakpan van uw huis valt op de auto van de buurman.

Met de Aansprakelijkheidsverzekering van Interpolis voorkomt u financiële zorgen als u wettelijk aansprakelijk bent voor schade die u, uw kinderen of huisdieren per ongeluk veroorzaken.

Meer over aansprakelijkheid

Contact

Rabobank