Aansprakelijkheidsverzekering voor studenten

Verzekerd bij schade aan (spullen van) anderen

Je hebt schade bij of aan anderen veroorzaakt

Je stoot je koffie om, precies over het toetsenbord van je huisgenoot. Of je helpt een vriend verhuizen en je laat een grote spiegel van de trap vallen. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar de kosten kunnen helaas flink oplopen en jij bent wettelijk aansprakelijk. Met een aansprakelijkheidsverzekering draai je niet zelf op voor de kosten.

Meeverzekeren bij ouders of eigen verzekering afsluiten

Hoewel een aansprakelijkheidsverzekering niet verplicht is, is het wel belangrijk. Hebben je ouders een Interpolis Aansprakelijkheidsverzekering? Als student (voltijd) kunnen je ouders jou meeverzekeren als je thuis of op kamers woont. Regel je eigen aansprakelijkheidsverzekering als je bijna klaar bent met je studie of op jezelf gaat wonen.

Aansprakelijkheidsverzekering van Interpolis

Met de Aansprakelijkheidsverzekering van Interpolis ben je wereldwijd verzekerd tot € 2.500.000 voor letselschade en materiële schade die je bij anderen veroorzaakt. Je bent ook verzekerd voor schade veroorzaakt door jouw huisdier(en), eigendommen en logés. Denk aan je hond die een schoen van je huisgenoot kapot bijt, een kast die omvalt op het hoofd van een vriend of dakpannen die vallen op de auto van de buurman.

Ga naar de Interpolis Aansprakelijkheidsverzekering

Contact

Rabobank