Aanvullende autoverzekeringen

Extra zekerheid als aanvulling op de Interpolis Autoverzekering

Aanvullende dekkingen

Wat u met de Interpolis Autoverzekering precies verzekert, bepaalt u zelf. U kunt kiezen uit drie dekkingen: WA (wettelijk verplicht), WA + Beperkt Casco en WA + Volledig Casco (all-risk). Voor extra zekerheid kunt u kiezen voor aanvullende dekkingen.

Inzittendenverzekering

Als u bij een ongeluk betrokken raakt, is lichamelijk letsel en schade aan uw bagage normaal gesproken niet verzekerd. Verzeker uzelf, uw passagiers en de bagage in de auto met de Inzittendenverzekering van Interpolis. Zo zijn u en uw passagiers verzekerd voor materiële en letselschade bij een ongeluk.

Meer over de Inzittendenverzekering

No-Claim Garantie

Als u geen autoschade claimt bij Interpolis, bouwt u schadevrije jaren op en krijgt u steeds meer korting op uw premie. Dit is de no-claimkorting. Zodra u schade claimt, kunt u terugvallen in schadevrije jaren. U krijgt dan ook minder korting. Met de Interpolis No-Claim Garantie® kunt u één schade per verzekeringsjaar claimen en tóch uw no-claimkorting houden.

Meer over de Interpolis No-Claim Garantie®

Rechtsbijstand Verkeer

Met Rechtsbijstand Verkeer krijgt u juridische hulp bij problemen in het verkeer. Bijvoorbeeld bij het verhalen van schade op de tegenpartij. Daarnaast krijgt u onder andere hulp bij problemen tijdens de aankoop, verkoop of het onderhoud van uw auto.

Meer over Rechtsbijstand Verkeer

Contact

Rabobank

24/7 bereikbaar