Inzittendenverzekering

Verzeker uzelf, uw passagiers en de bagage

Inzittenden en uzelf verzekeren

Als u bij een ongeluk betrokken raakt, kan het zijn dat uw autoverzekering niet alle schade dekt. Met de Inzittendenverzekering zijn u en uw passagiers verzekerd voor materiële en letselschade bij een ongeluk. Ook als de tegenpartij het ongeval heeft veroorzaakt. Er hoeft geen sprake te zijn van blijvende invaliditeit of overlijden. 

De Inzittendenverzekering kunt u aanvullend afsluiten bij de Interpolis Autoverzekering.

Verzekerde schade na een ongeval

Met deze aanvullende verzekering bent u verzekerd voor schade in of op het motorvoertuig of een aanhangwagen. Accessoires van het voertuig zijn niet verzekerd. Als u of een inzittende gewond raakt, bent u verzekerd voor lichamelijke of geestelijke schade bij verwonding, ziekte of zelfs overlijden. Medische kosten, zorgkosten, misgelopen inkomsten, smartengeld en schade aan kleding en bagage worden vergoed.

Schadebedrag bij spullen

Wanneer u schade aan spullen heeft, krijgt u maximaal het verzekerde bedrag dat op uw verzekeringsbewijs staat. Bij artikelen van minder dan 12 maanden oud krijgt u het aankoopbedrag terug. Zijn de spullen ouder dan 12 maanden, dan krijgt u het bedrag terug dat het artikel minder waard is geworden door het ongeval.

Sieraden, foto- en filmapparatuur zijn verzekerd tot maximaal € 2.300 per verzekerde per gebeurtenis.

Schadebedrag bij personen

Bij letselschade aan u of uw inzittenden krijgt u maximaal het verzekerde bedrag dat op het verzekeringsbewijs staat. Als u of uw inzittende geen veiligheidsgordel droeg, krijgt u maximaal 75% vergoed. Wanneer u niet of minder kunt werken door het ongeval, krijgt u maximaal 30% vergoed van het bedrag dat u had kunnen verdienen.

Premie berekenen

Wilt u weten wat u maandelijks betaalt voor een Interpolis Autoverzekering inclusief de aanvullende Inzittendenverzekering? Kies dan uw dekking, selecteer de aanvullende Inzittendenverzekering en bereken uw premie.

Contact

Rabobank

24/7 bereikbaar