Autodiefstal

Snel weer op weg

Diefstal van of uit uw auto

Elke 2 minuten wordt er in Nederland wel een auto opengebroken. De auto zelf wordt dan gestolen, of waardevolle spullen. Natuurlijk wilt u niet dat u dat overkomt. Laat staan een lange nasleep. U moet zaken regelen met de politie en misschien uw auto laten repareren.

Op dat moment biedt de Interpolis Autoverzekering met de dekking Beperkt Casco of Volledig Casco uitkomst. Daarmee voorkomt u een financiële teleurstelling. Interpolis zorgt voor snelle reparatie, zonder dat u iets voor hoeft te schieten. Zo kunt u uw vizier weer op de weg richten.

Met Beperkt en Volledig Casco bent u ook verzekerd voor onder andere:

Schade door joyriding

Inbraakschade

Brandschade

Ruitschade

€ 0 eigen risico en aankoopbedrag terug

Met de Interpolis Autoverzekering heeft u geen eigen risico bij autodiefstal. U hoeft dus geen deel van de schade zelf te betalen. Daarnaast krijgt u de eerste 3 jaar het volledige aankoopbedrag terug voor uw auto (nieuw of tweedehands). Zo kunt u een vergelijkbare auto kopen.

  • Wordt uw auto gestolen en is het langer dan 3 jaar geleden dat u hem heeft gekocht? Dan krijgt u de dagwaarde vergoed. Dat is de waarde van uw auto op het moment van de autodiefstal.
  • Heeft u meer dan € 50.000 voor uw auto betaald? Dan krijgt u de eerste 3 jaar de dagwaarde plus 10% terug (tot maximaal het aankoopbedrag).

Met de dekking Volledig Casco, oftewel all-risk, krijgt u een leenauto als uw eigen auto is gestolen.

Geen hogere premie na schade?

Moet u autoschade claimen bij uw verzekering, bijvoorbeeld na diefstal, dan daalt uw no-claimkorting mogelijk. Dat betekent dat de premie van uw autoverzekering dan omhoog gaat. Met de Interpolis No-Claim Garantie® kunt u eenmaal per verzekeringsjaar schade aan uw auto opgeven zonder dat uw premie hierdoor stijgt.

Rechtsbijstandverzekering Verkeer

Met een WA-dekking is uw auto zelf niet verzekerd. Stel: uw auto wordt gestolen. Of iemand brengt schade toe aan uw auto, maar weigert te betalen. Met de Interpolis Rechtsbijstandverzekering Verkeer krijgt u juridische hulp bij dit soort problemen.

Bekijk de voordelen van Rechtsbijstand Verkeer

Meer over de autoverzekering

Schade melden op Interpolis.nl

Alles over autoschade

Veelgestelde vragen over de Interpolis Autoverzekering en autoschade

Uitleg over bonus-malus en schadevrije jaren

Dekkingen autoverzekering op een rij

Interpolis pechhulp: hulp bij autopech

Contact

Rabobank

24/7 bereikbaar