Joyriding met uw auto

Lees hier wanneer u bent verzekerd

Schade door joyriding

Heeft u schade aan uw auto vanwege joyriding? Dat is al vervelend genoeg, dus u wilt in ieder geval verzekerd zijn. Heeft u de Interpolis Autoverzekering? Dan bent u verzekerd met de dekkingen Beperkt Casco en Volledig Casco. Daarmee bent u ook verzekerd voor onder andere:

Inbraakschade

Brandschade

Ruitschade

Diefstal

Is er sprake van schade aan andere auto's door joyriding met uw auto? Dan bent u verzekerd met de WA-dekking van uw autoverzekering. Hiervoor hoeft u dus niet de dekking Beperkt Casco of Volledig Casco te hebben.

Accessoires meeverzekerd

Als u na de inbraak schade heeft aan uw accessoires bent u verzekerd met de dekking WA + Beperkt Casco of WA + Volledig Casco. 

Denk hierbij aan diefstal van uw autoradio, autostoeltje, fietsdrager, skibox, imperial, kentekenplaat of parkeervergunning.

Geen hogere premie na schade?

Als u schade aan uw auto opgeeft aan uw verzekering, bijvoorbeeld na joyriding, daalt uw no-claimkorting mogelijk. De premie van uw autoverzekering stijgt in dat geval dus. Met de Interpolis No-Claim Garantie® kunt u eenmaal per verzekeringsjaar schade aan uw auto opgeven zonder dat dit gevolgen heeft voor uw premie.

Meer over de autoverzekering

Schade melden op Interpolis.nl

Alles over autoschade

Veelgestelde vragen over de Interpolis Autoverzekering en autoschade

Uitleg over bonus-malus en schadevrije jaren

Dekkingen autoverzekering op een rij

Interpolis pechhulp: hulp bij autopech

Contact

Rabobank

24/7 bereikbaar