Niet verzekerde autoschade

Wat als (auto)schade niet verzekerd is?

Onverzekerde schade

Heeft u (letsel)schade aan uw auto of uzelf veroorzaakt? Of heeft u met uw auto autoschade of letsel bij iemand aangericht? Het kan voorkomen dat schade niet gedekt is binnen uw autoverzekering. U loopt dan het risico dat u deze schade zelf moet betalen.

Is schade niet gedekt?

De vergoeding van schade hangt altijd af van de dekking van uw autoverzekering. Zo bent u met de WA Autoverzekering en met WA + Beperkt Casco niet verzekerd voor auto- of letselschade die u bij uzelf veroorzaakt. Met WA + Volledig Casco bent u wel voor alle autoschade verzekerd, maar niet voor letselschade bij uzelf of inzittenden. Hiervoor kunt u de aanvullende Inzittendenverzekering afsluiten. 

Autoschade of letselschade die u bij iemand anders aanricht is met de Interpolis Autoverzekering verzekerd, ongeacht uw dekking. Meer weten over de (aanvullende) dekkingen?

Meer weten over de (aanvullende) dekkingen?

WA Autoverzekering

Beperkt Casco autoverzekering (WA plus)

Volledig Casco autoverzekering (all-risk)

Moet u schade zelf betalen?

Heeft een ander motorvoertuig auto- of letselschade bij u aangericht? Maar is de bestuurder onbekend, niet goed verzekerd of na het ongeval doorgereden? Dan kunt u een beroep doen op het Waarborgfonds Motorverkeer. Met de Interpolis Rechtsbijstandverzekering krijgt u juridische hulp bij problemen in het verkeer.

Voorkom onverzekerde schade met uitgebreidere dekking

Wilt u voorkomen dat u in de toekomst eventuele schade zelf moet betalen? Kies dan voor een uitgebreidere dekking van de Interpolis Autoverzekering. Of kies voor een aanvullende verzekering.

Lees alles over de Interpolis Autoverzekering

Veelgestelde vragen over de Interpolis Autoverzekering en autoschade

Contact

Rabobank

24/7 bereikbaar