Autoschade door vandalisme

Met de dekking Volledig Casco (all-risk) bent u verzekerd

Schade aan uw auto door vandalisme

Stel: u loopt ’s ochtends de deur uit, klaar om de auto in te stappen en naar uw werk te gaan. Tot uw schrik ziet u een paar flinke krassen op uw auto. Tot overmaat van ramp zijn uw banden lekgestoken. Helaas komt autoschade door vandalisme weleens voor. Bent u hiervoor niet verzekerd, dan zijn de druiven extra zuur.

Verzekerd met de meest uitgebreide dekking

Niet alle verzekeraars vergoeden schade aan uw auto als gevolg van vandalisme. Met de Interpolis Autoverzekering met Volledig Casco (all-risk), de meest uitgebreide dekking, bent u verzekerd voor autoschade door vandalisme. De reparatiekosten worden dus vergoed en u bent snel weer op weg in uw eigen auto.

Gevolgen voor uw premie?

Als u schade aan uw auto opgeeft aan Interpolis, bijvoorbeeld door vandalisme, heeft dat gevolgen voor uw premie. Dit heeft te maken met het opbouwen van schadevrije jaren. Hoe meer schadevrije jaren u heeft, hoe hoger uw plaats op de zogenaamde bonus-malusladder én hoe hoger uw no-claimkorting. Met andere woorden: als u schade opgeeft, daalt de korting op uw premie. 

Tip: wilt u voorkomen dat uw no-claimkorting daalt, kies dan voor de Interpolis No-Claim Garantie®. Dit is een aanvullende dekking op de Interpolis Autoverzekering. Hiermee kunt u één ‘schade met bonus-malusgevolgen’ per verzekeringsjaar claimen zonder dat het ten koste gaat van uw no-claimkorting. U kunt schade aan uw auto dan dus opgeven bij Interpolis, terwijl uw premie niet omhoog gaat.

Meer over de autoverzekering

Veelgestelde vragen over de Interpolis Autoverzekering en autoschade

Contact

Rabobank

24/7 bereikbaar