M00220774-Rabobank

Haal meer uit je Interpolis BuitenDeDeur verzekering met deze 6 tips

Heb je een Interpolis BuitenDeDeur verzekering? Als er iets in je situatie verandert vraag je je misschien af of je je verzekering ook moet aanpassen. Bijvoorbeeld als je een kind krijgt of als er juist een kind het huis uit gaat. Of misschien heb je wel een dure telefoon of laptop gekocht. En wat is er eigenlijk precies verzekerd met de BuitenDeDeur verzekering? Wij hebben 6 tips voor je op een rij gezet.

1. Schade, verlies of diefstal melden: online of via de telefoon

Heb je een BuitenDeDeur verzekering en heb je te maken met schade, verlies of diefstal buitenshuis? Laat het dan zo snel mogelijk weten aan Interpolis. Je meldt de schade gemakkelijk online. Zo kun je ook foto’s van de schade toevoegen en is je melding direct bij Interpolis bekend. Dat is lekker snel geregeld.

Meld je de schade liever telefonisch? Bel Interpolis dan op +31 13-580 12 34.

Meld je schade online

2. Samenwonen of gezinsuitbreiding?

Krijg je een kind, ga je samenwonen of gaat er een kind het huis uit? Het is belangrijk dat het aantal verzekerde personen aansluit bij jouw gezinssamenstelling. Als je situatie verandert moet je dus misschien je polis aanpassen. Dat is zo geregeld via de Rabo App of Rabo Online Bankieren.

Pas je verzekering aan

3. Als je kind uit huis gaat

Gaat je zoon of dochter studeren en op kamers? Je kunt naast inwonende gezinsleden ook uitwonende studerende kinderen meeverzekeren voor spullen onderweg. Dat is wel zo makkelijk. Als je kind klaar is met studeren en een eigen woonruimte huurt of koopt, is die niet meer verzekerd met jouw BuitenDeDeur verzekering. Wil je weten welke verzekeringen nog meer belangrijk zijn als je kind het huis uit gaat? We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Ontdek wat je kunt verzekeren

4. Pas je verzekerde bedrag aan

Heb je een nieuwe dure telefoon of laptop gekocht? Met de BuitenDeDeur verzekering ben je per gebeurtenis verzekerd tot €3000. Wil je dat bedrag ophogen? Dat kan in stappen van €1000 tot maximaal €100.000. Je regelt het makkelijk via de Rabo App of Rabo Online Bankieren.

Pas je verzekerde bedrag aan

5. Wat is er gedekt door de BuitenDeDeur verzekering?

Wat als je een dierbare ring in het buitenland verliest? Of als je laptop gestolen wordt in de trein? En is een ongeluk met je auto eigenlijk ook gedekt door de BuitenDeDeur verzekering? Ons overzicht geeft antwoord op deze vragen.

Dit is verzekerd

6. Alle antwoorden bij elkaar

Is je vraag over de Interpolis BuitenDeDeur verzekering niet beantwoord? Bekijk ons overzicht van veelgestelde vragen, daar vind je nog veel meer antwoorden.