BuitenDeDeur verzekering®

Met de BuitenDeDeur® verzekering zijn je spullen buitenshuis verzekerd in Nederland. Je persoonlijke bezittingen zijn verzekerd voor schade, verlies en diefstal. Per gebeurtenis geldt een eigen risico van € 100.

    Dé verzekering voor alle waardevolle spullen die je meeneemt in NederlandJe mobiele telefoon, tablet, laptop en camera zijn standaard verzekerdVoor jezelf of je hele gezin

Binnen 2 minuten berekend

Logo van Interpolis
Illustratie smartphone

Je BuitenDeDeur® verzekering regel je in een paar klikken, gewoon in de Rabo App

De Interpolis BuitenDeDeur® verzekering sluit je gemakkelijk af. Je stelt de verzekering zelf samen door je gezinssituatie op te geven en een verzekerd bedrag per gebeurtenis te kiezen. Vervolgens zie je de premie en sluit je de verzekering gemakkelijk af. De BuitenDeDeur® verzekering regel gewoon in de Rabo App, net als je bankzaken.

Wat verzeker je met de BuitenDeDeur® verzekering?

Met de BuitenDeDeur verzekering zijn je bezittingen die je mee naar buiten neemt in Nederland verzekerd. Denk aan je dure telefoon, laptop, tablet en camera. Maar ook medische hulpmiddelen, protheses en sieraden zijn meeverzekerd. Met de BuitenDeDeur verzekering zijn al deze bezittingen standaard meeverzekerd. Bij schade heb je een eigen risico van € 100 per gebeurtenis.

Met een BuitenDeDeur verzekering wordt een aparte telefoonverzekering dus overbodig. Bovendien kun je inwonende gezinsleden en uitwonende studerende kinderen meeverzekeren: je betaalt dus voor maximaal 3 personen.

Bekijk wat wel en niet verzekerd is

* De nieuwwaarde is het bedrag waarmee je een nieuw, soortgelijk exemplaar kunt kopen. De dagwaarde is het bedrag dat het product waard was op het moment dat de schade ontstond. Voor spullen waarvoor je een Nederlands taxatierapport hebt van maximaal zes jaar oud, ontvang je de taxatiewaarde. Maar nooit meer dan het verzekerd bedrag.


Precies weten wat wel en niet is verzekerd? Lees dan de voorwaarden onderaan deze pagina.

BuitenDeDeur verzekering afsluiten? Dit doe je zo

Illustratie smartphone

1. Open de Rabo App of Rabo Online Bankieren

Je BuitenDeDeur verzekering regel je gewoon in de Rabo App. Liever afsluiten zonder app? Log dan in op Rabo Online Bankieren.

Illustratie tandwielen

2. Stel je BuitenDeDeur verzekering samen

Vul je gezinssamenstelling in en het verzekerd bedrag per gebeurtenis. Je ziet daarna meteen de premie.

Illustratie klembord met checklist en pen

3. Controleer je gegevens en sluit je BuitenDeDeur verzekering af

Je ontvangt je polisblad in je Berichten.

Illustratie woning verzekeren

Je bent verzekerd

Je spullen zijn onderweg in Nederland direct verzekerd, of per de ingangsdatum die je hebt opgegeven.

Bekijk de voorwaarden

Dit zijn de meest recente voorwaarden van 1 december 2023. Op het polisblad van je verzekering staat welke voorwaarden voor jou gelden. Het polisblad vind je digitaal in je Berichten. Of je hebt je polisblad per post ontvangen. Bekijk het Informatiedocument op verzekeringskaarten.nl voor een kort overzicht van de verzekering.

Voorwaarden Interpolis BuitenDeDeur verzekeringAlgemene voorwaarden Interpolis Alles in één Polis®

Je dure telefoon of andere spullen onderweg in Nederland verzekeren?

Bereken je premie. Daarna kun je direct online je BuitenDeDeur verzekering afsluiten.

phone

Hulp nodig?