BuitenDeDeur verzekering

Met de BuitenDeDeur® verzekering zijn je spullen buitenshuis verzekerd in Nederland. Je persoonlijke bezittingen zijn verzekerd voor schade, verlies en diefstal. Per gebeurtenis geldt een eigen risico voor € 100.

Dé verzekering voor alle waardevolle spullen die je meeneemt in NederlandJe mobiele telefoon, tablet, laptop en camera zijn standaard verzekerdVoor jezelf of je hele gezin
Bereken je premie Bekijk wat je verzekert

Al verzekerd via de Rabobank? Log in en bereken je premie met pakketkorting.

Dit is een verzekering van Interpolis. Glashelder

De Interpolis BuitenDeDeur verzekering verzekert je bezittingen buitenshuis

Wat is wel en niet verzekerd?

Met de BuitenDeDeur verzekering zijn je bezittingen die je mee naar buiten neemt in Nederland verzekerd. Denk aan wearables, tablets, laptops, smartphones en camera's, maar ook brillen, medische hulpmiddelen, protheses en sieraden. Met de BuitenDeDeur verzekering zijn al deze bezittingen standaard meeverzekerd. Bij schade heb je een eigen risico van € 100 per gebeurtenis.

De BuitenDeDeur verzekering is ook af te sluiten in de Rabo App.

Premie berekenen
Bekijk wat er verzekerd is met de BuitenDeDeur verzekering
Je kunt inwonende gezinsleden en uitwonende studerende kinderen meeverzekeren: je betaalt voor maximaal 3 personen. Je verzekerd bedrag is standaard € 3.000 per gebeurtenis. Als je wilt, kun je dit in stappen van € 1.000 verhogen tot maximaal € 100.000.Sieraden, foto- en videocamera’s, tablets, laptops en smartphones zijn standaard verzekerd.Contant geld en cheques zijn verzekerd, de maximale vergoeding is € 250.Je krijgt het eerste jaar na aankoop de nieuwwaarde vergoed. Daarna krijg je de dagwaarde.*

* De nieuwwaarde is het bedrag waarmee je een nieuw, soortgelijk exemplaar kunt kopen. De dagwaarde is het bedrag dat het product waard was op het moment dat de schade ontstond. Voor spullen waarvoor je een Nederlands taxatierapport hebt van maximaal zes jaar oud, ontvang je de taxatiewaarde. Maar nooit meer dan het verzekerd bedrag.

Bekijk wat er niet verzekerd is met de BuitenDeDeur verzekering
  • Je auto of andere motorrijtuigen, caravans, vouwwagens, spullen van je bedrijf en dieren. 
  • Schade, diefstal of verlies door onbewaakt achterlaten van spullen. 
  • Schade, diefstal of verlies van spullen die je zichtbaar achterlaat in de auto. 
  • Schade, diefstal of verlies van/aan spullen die je meeneemt op vakantie in het buitenland. Dit verzeker je met de aanvullende dekking Bagage op de doorlopende reisverzekering.
  • Schade aan kleren of schoenen die je op het moment van schade zelf draagt. 
  • Schade door een (poging tot) misdrijf, gebruik van drugs, alcohol of andere bedwelmende middelen.
  • Schade door eigen gebrek, veroudering of slijtage.
Lees hier de voorwaarden

Bekijk het Informatiedocument op Verzekeringskaarten.nl

Lees meer over onze dienstverlening

De Rabobank bemiddelt in particuliere schadeverzekeringen van Interpolis. Dit betekent dat je via de Rabobank een verzekering van Interpolis kunt afsluiten. Wij leggen graag uit welke Interpolis verzekeringen je kunt afsluiten en waarvoor je bent verzekerd. We adviseren je niet over je verzekeringen. Via de Rabobank kun je je verzekering afsluiten, inzien, wijzigen en opzeggen. Wil je schade melden? Dan kun je terecht bij Interpolis.

Dienstverlening schade- en zorgverzekeringen (PDF)

Nog geen klant?

Ben je nog geen klant van de Rabobank maar wil je wel zo’n glasheldere verzekering van Interpolis?Lees hier hoe je klant wordt.

Wil jij onbezorgd je spullen meenemen?

Bereken dan nu je premie. Je kunt daarna meteen je BuitenDeDeur verzekering afsluiten.

Bereken je premie