Jong stel bekijkt aanbod verzekeringen voor hun koopwoning op een mobiele telefoon

Verzekeringen voor je koopwoning

Bij het kopen van een huis is het belangrijk om bepaalde verzekeringen af te sluiten tegen schade of inkomensverlies. Bij een hypotheek is het zelfs verplicht om een woonhuisverzekering af te sluiten. Aan welke verzekeringen moet je nog meer denken als je een koopwoning hebt? Wij hebben de belangrijkste aandachtspunten en verzekeringen op een rijtje gezet.

Via Rabobank sluit je de glasheldere verzekeringen van Interpolis af. Bekijk de voordelen en regel alles onder één dak.

Oplopend pakketvoordeel tot 12%
24/7 inzien, afsluiten en aanpassen in de Rabo App
Klanten geven Interpolis een 8,4 voor de schadeafwikkeling uit 88.518 beoordelingen
Illustratie van een zak geld

Overlijdensrisicoverzekering: je nabestaanden achterlaten zonder financiële zorgen

Als jij er niet meer bent, kan je gezin dan nog in de woning blijven wonen? Met de Interpolis Overlijdensrisicoverzekering voorkom je dat jij of je nabestaanden achterblijven met financiële zorgen na een overlijden. Zo zorg je ervoor dat jouw gezin kan blijven leven en wonen zoals het gewend is, ook als jouw inkomen wegvalt.

Een geldbedrag voor je nabestaanden
Al vanaf een paar euro per maand
Direct online geregeld
Illustratie woning verzekeren

Woonhuisverzekering: wonen met een gerust gevoel

Je denkt er liever niet aan, maar je kunt te maken krijgen met schade aan je woning of tuin door brand, inbraak, ontploffing of storm. Met de Interpolis Woonhuisverzekering (Opstalverzekering) ben je hiervoor allrisk verzekerd. Wel zo’n gerust gevoel!

Illustratie waterschade

Inboedelverzekering: je spullen goed verzekerd

Zonder dat je er misschien erg in hebt, staat er veel van waarde in je huis. Niemand hoopt erop, maar als er iets misgaat ben je opeens veel kwijt. Met de Interpolis Inboedelverzekering is je inboedel verzekerd tegen schade en diefstal.

Illustratie ziekenhuis

Aansprakelijkheidsverzekering: voor schade aan iemand anders of hun spullen

Veroorzaak je per ongeluk schade omdat je fiets omvalt? Dan kun je voor die schade aansprakelijk gesteld worden. Maar het hoeft niet altijd jouw schuld te zijn. Denk bijvoorbeeld aan je hond die onverwacht iemand bijt. Of dakpannen die van je huis vallen op een voorbijganger. Een schadeclaim kan enorm in de papieren lopen, zeker als er sprake is van letselschade. Met een aansprakelijkheidsverzekering voorkom je dat je wordt opgezadeld met een fikse kostenpost.

Schadeafhandeling: beoordeeld met een 8,4

Heb je schade, dan maakt Interpolis het geld na de schademelding vaak binnen 48 uur over. Geen ingewikkeld gedoe met administratie, de bonnetjes kun je achterwege laten. Interpolis helpt ook bij andere praktische oplossingen, zoals de reparatie van je auto, huis of tips om schade in de toekomst te voorkomen. Het is niet voor niets dat klanten de schadeafwikkeling beoordelen met gemiddeld een 8,4.

Rechtsbijstandverzekering: je staat er niet alleen voor

Het zal je maar gebeuren: er ontstaat een conflict bij het kopen of verbouwen van je huis, bijvoorbeeld bij het afsluiten van het koopcontract of door een meningsverschil met je aannemer. Met de rechtsbijstandverzekering van Interpolis krijg je juridische hulp in zulke situaties.

Clipboard munt

Hypotheekbescherming: zekerheid in onverwachte situaties

Met hypotheekbescherming verzeker je het risico van inkomensverlies bij arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Je ontvangt een maandelijkse uitkering, zodat je je hypotheek kunt blijven betalen terwijl je zoekt naar een nieuwe baan of herstelt.

Illustratie van een mobiele telefoon

BuitenDeDeur® verzekering

Ook onderweg kun je te maken krijgen met diefstal of schade aan je spullen. In je tuin, in de trein of op een werkplek in de stad. Wat bijvoorbeeld te denken als je je dure telefoon verliest? Wat je ook hebt beschadigd of hebt verloren: het is fijn als de schade wordt vergoed.

Met de Interpolis BuitenDeDeur® verzekering zijn spullen van het hele gezin verzekerd, tot € 3.000 per gebeurtenis. Je hebt wel een eigen risico van € 100 per gebeurtenis.

Mijn verzekeringen aanpassen

Betalen voor verzekeringen die je niet nodig hebt? Dat wil niemand. Zeker niet in deze tijd. Check daarom of je verzekeringen nog aansluiten op jouw situatie. Zo blijf je goed verzekerd én betaal je niet meer dan nodig is.

Schade melden

Wil je een schade melden? Meestal wordt je schade met één telefoontje afgehandeld. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Neem online of telefonisch contact met Interpolis op. Wel zo prettig.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer