mensen zeggen gedag op dakterras

Woning gekocht? Ontdek welke verzekeringen je nodig hebt

Je eigen woning gekocht! Een spannende periode waarin je veel moet regelen, bijvoorbeeld je woonverzekeringen. Om het je gemakkelijk te maken hebben we de belangrijkste verzekeringen op een rijtje gezet.

Woonhuisverzekering: wonen met een gerust gevoel

Met de Interpolis Woonhuisverzekering (Opstalverzekering) ben je allrisk verzekerd. Dat geldt voor je tuin, ruiten, garages en zonnepanelen. Je eigen risico is €0, behalve bij stormschade. Verbouwingen zijn ook meeverzekerd.

Premie berekenen

Meer lezen over de woonhuisverzekering

Inboedelverzekering: je spullen goed verzekerd

Met de inboedelverzekering van Interpolis verzeker je je spullen in en om het huis tegen brand, schade en diefstal. Tijdens het verhuizen is je inboedel zelfs op het nieuwe én oude adres verzekerd.

Bereken je premie

Lees meer over de inboedelverzekering

Sluit je een nieuwe inboedelverzekering en/of woonhuisverzekering af? Dan krijg je nu een jaar lang 10% korting op de premie van de inboedel- en/of woonhuisverzekering. Deze korting geldt ook als je het adres van deze verzekering(en) wijzigt vanwege een verhuizing. De actie geldt van 8 mei tot en met 31 augustus 2020.

Bekijk de Inboedelverzekering Bekijk de Woonhuisverzekering

Lees de actievoorwaarden (PDF)

Rechtsbijstandverzekering: je staat er niet alleen voor

Bij het kopen of verbouwen van een huis kunnen conflicten ontstaan, bijvoorbeeld bij het afsluiten van het koopcontract of door een meningsverschil met je aannemer. Met de rechtsbijstandverzekering van Interpolis krijg je juridische hulp in zulke situaties.

Bereken je premie

Lees meer over de rechtsbijstandverzekering

Hypotheekbescherming: zekerheid in onverwachte situaties

Met hypotheekbescherming verzeker je het risico van inkomensverlies bij arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Je ontvangt een maandelijkse uitkering, zodat je je hypotheek kunt blijven betalen terwijl je zoekt naar een nieuwe baan of herstelt.

Lees meer over hypotheekbescherming

Je situatie verandert, zorg dat je verzekeringen mee veranderen

Als je verhuist verandert je situatie. Zijn jouw verzekeringen nog relevant voor jou? Met de verzekeringscheck zie je binnen één minuut of je over- of onderverzekerd bent. Beantwoord vijf vragen en wij vertellen je of je verzekeringen nog steeds passen bij jouw situatie.

Doe de check

Je verzekeringen regelen kan al in één avond