Interpolis Woonverzekeringen zijn verkrijgbaar via de Rabobank

Woonverzekeringen

Met de Interpolis woonverzekeringen verzeker je je huis én alle spullen in en om je huis tegen inbraak-, storm-, brand- en waterschade. En hoe handig is het dat je je woonhuis- (opstal), aansprakelijkheids- en inboedelverzekering bij Rabobank in één woonpakket hebt in de Rabo App? 

Nu een jaar lang 10% korting op de premie van de inboedel- en of aansprakelijkheidsverzekeringAl je woonverzekeringen in de Rabo AppEenvoudig online afsluiten en wijzigen

Dit is een verzekering van Interpolis. Glashelder

Bereken mijn premie
Nu een jaar lang 10% korting op je premie

Nu een jaar lang 10% korting op je premie

Zorg jij goed voor je huis en je spullen? Met de verzekeringen van Interpolis verzeker je niet alleen schade aan je eigen huis en spullen maar ook schade aan personen en aan spullen van anderen.

Via de Rabo App kun je 24/7 je verzekeringen afsluiten en aanpassen. Bovendien heb je in de app in één oogopslag het overzicht van al je verzekeringen.

Sluit je een nieuwe inboedelverzekering en/of aansprakelijkheidsverzekering af? Dan krijg je nu een jaar lang 10% korting op de premie van je inboedel- en/of aansprakelijkheidsverzekering. Deze korting geldt ook als je het adres van deze verzekering(en) wijzigt vanwege een verhuizing. De actie geldt van 3 mei tot en met 31 augustus 2021. Wil je meer weten? Bekijk dan de actievoorwaarden voor alle details.

Bekijk de Inboedelverzekering Bekijk de Aansprakelijkheidsverzekering
Lees de actievoorwaarden (PDF)
Man en vrouw kijken naar woonverzekeringen

Ga je verhuizen?

Een verhuizing heeft gevolgen voor je verzekeringen. Denk bijvoorbeeld aan je woonhuis- en inboedelverzekering. Geef wijzigingen eenvoudig door via de Rabo App.

Vertel me meer

Op kamers gaan met woonverzekeringen

Op kamers? Denk aan je inboedelverzekering

Wanneer je gaat studeren of gaat huren is het handig om je spullen goed te verzekeren. Met een inboedelverzekering weet je zeker dat je spullen goed zijn verzekerd tegen schade en diefstal.

Meer tips voor huurders

Verzekeringen voor je koop- of huurwoning

Verzekeringen voor je koop- of huurwoning

Voor een koopwoning heb je andere verzekeringen nodig dan voor een huurwoning. Lees hier welke verzekeringen verstandig zijn om af te sluiten voor jouw koop- of huurwoning.

Bekijk de verzekeringen voor je koopwoning Bekijk de verzekeringen voor je huurwoning

Top 5 veelgestelde vragen woonverzekering

1. Wat is het verschil tussen een woonhuis- (opstal) en inboedelverzekering?

Het woord ‘inboedel’ geeft eigenlijk al het verschil aan. Met de Interpolis Inboedelverzekering verzeker je al jouw bezittingen in en rondom je huis tegen o.a. diefstal, brand- en waterschade en een ruitbreuk. De Interpolis Woonhuisverzekering zorgt ervoor dat de woning en de tuin goed verzekerd zijn tegen bijvoorbeeld een lekkage of stormschade aan de tuin en schutting. Meer informatie? Lees hier verder wat de belangrijkste verschillen zijn.

2. Betaal ik écht geen eigen risico? Of zijn er gevallen waar ik toch wel eigen risico moet betalen?

Bij de inboedel- en woonhuisverzekering betaal je geen eigen risico, behalve wanneer er sprake is van stormschade. Dan betaal je een eigen risico van € 200. Bij de aansprakelijkheidsverzekering betaal nooit een eigen risico.

3. Ik heb al verzekeringen voor mijn woning. Kan ik eenvoudig overstappen naar Rabobank?

Ja, dat kan heel eenvoudig. Via de overstapservice kun je gemakkelijk je huidige woonverzekering(en) over laten zetten. Succes!

4. Wat zijn de kosten van mijn woonhuisverzekering (opstalverzekering)?

De premie hangt af van een aantal factoren. Bereken direct je premie en bekijk wat de kosten zijn voor de woonhuisverzekering van jouw woning.

5. Welke woonverzekering heb ik nodig voor mijn huurhuis?

Bij een huurhuis ben je niet verplicht om een woonverzekering af te sluiten, maar een inboedelverzekering is altijd handig om af te sluiten. Ook als je bijvoorbeeld op kamers woont of een appartement huurt. De woonhuisverzekering (opstalverzekering) wordt verzorgd door de verhurende partij. Deze hoef je als huurder niet af te sluiten.

Meer tips voor huurders