Woonverzekeringen

Met de Interpolis woonverzekeringen verzeker je je huis én alle spullen in en om je huis tegen inbraak-, storm-, brand- en waterschade. En hoe handig is het dat je je woonhuis- (opstal), aansprakelijkheids- en inboedelverzekering bij Rabobank in één woonpakket hebt in de Rabo App?

Al je woonverzekeringen in de Rabo App
Eenvoudig online afsluiten en wijzigen
Klanten geven Interpolis een 8,4 gemiddeld voor de schadeafhandeling
Een product van

Bekijk onze woonverzekeringen

Ga je verhuizen?

Een verhuizing heeft gevolgen voor je verzekeringen. Denk bijvoorbeeld aan je woonhuis- en inboedelverzekering. Geef wijzigingen eenvoudig door via de Rabo App.

Op kamers? Denk aan je inboedelverzekering

Wanneer je gaat studeren of gaat huren is het handig om je spullen goed te verzekeren. Met een inboedelverzekering weet je zeker dat je spullen goed zijn verzekerd tegen schade en diefstal.

Verzekeringen voor je koop- of huurwoning

Voor een koopwoning heb je andere verzekeringen nodig dan voor een huurwoning. Lees hier welke verzekeringen verstandig zijn om af te sluiten voor jouw koop- of huurwoning.

Tips voor je woonverzekeringen

Als je onverwachte kosten wilt voorkomen is het verstandig om je huis en inboedel te verzekeren. Maar wat kun je nu wel of juist niet verzekeren? Hoe zit het met de verschillende dekkingen. Wij geven je een aantal handige tips.

Top 5 veelgestelde vragen woonverzekering

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer