Woonverzekeringen

Met de Interpolis woonverzekeringen verzeker je je huis én alle spullen in en om je huis tegen inbraak-, storm-, brand- en waterschade. En hoe handig is het dat je je woonhuis- (opstal), aansprakelijkheids- en inboedelverzekering bij Rabobank in één woonpakket hebt in de Rabo Bankieren App? 

al je woonverzekeringen in de Rabo Appnu een jaar lang 10% korting op de premie van je inboedel- en/of woonhuisverzekering€0 eigen risico (alleen bij stormschade €200)

Dit is een verzekering van Interpolis. Glashelder

Bereken mijn premie

Inboedelverzekering

Al je spullen in huis verzekerd tegen o.a. inbraak en brandschade

nu een jaar lang 10% korting op je premie eenvoudig online afsluiten dagelijks opzegbaar
Bereken mijn premie

Woonhuisverzekering (opstal)

Verzeker je woning en tuin tegen o.a. storm- en brandschade

nu een jaar lang 10% korting op je premie € 0 eigen risico (alleen bij stormschade € 200 eigen risico) ook je tuin, een ruitbreuk en zonnepanelen zijn verzekerd
Bereken mijn premie

Aansprakelijkheidsverzekering

Verzeker je tegen schade die je per ongeluk aan anderen toebrengt

wereldwijd verzekerd tot € 2.500.000 schade door huisdieren en kinderen verzekerd € 0 eigen risico
Bereken mijn premie

Nu een jaar lang 10% korting op je premie

Sluit je een nieuwe inboedelverzekering en/of woonhuisverzekering af? Dan krijg je nu een jaar lang 10% korting op de premie van de inboedel- en/of woonhuisverzekering. Deze korting geldt ook als je het adres van deze verzekering(en) wijzigt vanwege een verhuizing. De actie geldt van 8 mei tot en met 31 augustus 2020.

Bekijk de Inboedelverzekering Bekijk de Woonhuisverzekering

Lees de actievoorwaarden (PDF)
Ga je verhuizen?

Ga je verhuizen?

Een verhuizing heeft gevolgen voor je verzekeringen. Denk bijvoorbeeld aan je woonhuis- en inboedelverzekering. Geef wijzigingen eenvoudig door via de Rabo Bankieren App.

Vertel me meer

Ga je verhuizen?

Op kamers? Denk aan je inboedelverzekering

Wanneer je gaat studeren of gaat huren is het handig om je spullen goed te verzekeren. Met een inboedelverzekering weet je zeker dat je spullen goed zijn verzekerd tegen schade en diefstal.

Meer tips voor huurders

Interpolis ThuisWacht: laat je huis met een veilig gevoel achter

Interpolis Thuiswacht: met een gerust gevoel van huis

Interpolis ThuisWacht® let op je huis als je er niet bent. Je kunt vanaf iedere locatie de situatie in je huis gaten houden met behulp van de app en de slimme camera, deur- en raamsensoren. Zo kun je meteen reageren als het nodig is. Je krijgt ook een berichtje als je kinderen weer thuis zijn.

Bekijk de Interpolis ThuisWacht®

Top 5 veelgestelde vragen woonverzekering

1. Wat is het verschil tussen een woonhuis- (opstal) en inboedelverzekering?

Het woord ‘inboedel’ geeft eigenlijk al het verschil aan. Met de Interpolis Inboedelverzekering verzeker je al jouw bezittingen in en rondom je huis tegen o.a. diefstal, brand- en waterschade en een ruitbreuk. De Interpolis Woonhuisverzekering zorgt ervoor dat de woning en de tuin goed verzekerd zijn tegen bijvoorbeeld een lekkage of stormschade aan de tuin en schutting. Meer informatie? Lees hier verder wat de belangrijkste verschillen zijn.

2. Betaal ik écht geen eigen risico? Of zijn er gevallen waar ik toch wel eigen risico moet betalen?

Bij de inboedel- en woonhuisverzekering betaal je geen eigen risico, behalve wanneer er sprake is van stormschade. Dan betaal je een eigen risico van € 200. Bij de aansprakelijkheidsverzekering betaal nooit een eigen risico.

3. Ik heb al verzekeringen voor mijn woning. Kan ik eenvoudig overstappen naar Rabobank?

Ja, dat kan heel eenvoudig. Via de overstapservice kun je gemakkelijk je huidige woonverzekering(en) over laten zetten. Succes!

4. Wat zijn de kosten van mijn woonhuisverzekering (opstalverzekering)?

De premie hangt af van een aantal factoren. Bereken direct je premie en bekijk wat de kosten zijn voor de woonhuisverzekering van jouw woning.

5. Welke woonverzekering heb ik nodig voor mijn huurhuis?

Bij een huurhuis ben je niet verplicht om een woonverzekering af te sluiten, maar een inboedelverzekering is altijd handig om af te sluiten. Ook als je bijvoorbeeld op kamers woont of een appartement huurt. De woonhuisverzekering (opstalverzekering) wordt verzorgd door de verhurende partij. Deze hoef je als huurder niet af te sluiten.

Meer tips voor huurders