Klant aan het woord

"Met een klein dochtertje is het fijn om snel duidelijkheid te hebben. Dat begreep Interpolis gelukkig heel goed."

Marijke Verspeek, jonge moeder

In december waren we met onze dochter van 2 een weekend in Valencia. Eén dag voordat we terug zouden vliegen, was het in Nederland onverwacht gaan sneeuwen. We wisten daarom niet of onze vlucht naar Eindhoven wel door kon gaan.

Vliegtickets en extra verblijfskosten vergoed
We besloten Interpolis te bellen. Meteen kregen we duidelijkheid: als de vlucht geannuleerd zou worden, konden we de kosten van de nieuwe vliegtickets verhalen op de vliegmaatschappij. Mocht dat niet lukken, dan zou Interpolis deze kosten alsnog vergoeden. Net als eventuele extra verblijfskosten.

Het zekere voor het onzekere

Daarnaast kregen we meteen groen licht om alvast tickets te boeken voor de vlucht van twee dagen later. Dat was erg prettig, omdat de kans bestond dat er een run zou komen op deze tickets. Met onze kleine meid wilden we niet in onzekerheid zitten wanneer we terug naar huis konden.

Wij vonden het erg fijn dat Interpolis ons meteen hielp met de juiste informatie en persoonlijk advies. We waardeerden het ook enorm dat we al meteen nieuwe vliegtickets mochten boeken, ook al wisten we nog niet of onze vlucht werd geannuleerd. Sterker nog: uiteindelijk is onze vlucht toch doorgegaan.

Meedenkend en klantgericht

Met een klein dochtertje is het fijn om snel duidelijkheid te hebben. Dat begreep Interpolis gelukkig heel goed. Wij waren dan ook heel blij met hun opstelling: meedenkend en klantgericht.

Meer over de Interpolis Doorlopende Reisverzekering

Contact

Rabobank