Goed voorbereid op vakantie

8 tips om problemen te voorkomen

Met uw doorlopende reisverzekering kunt u rekenen op hulp bij onverwachte situaties als u op reis bent. Pech kan u nou eenmaal altijd overkomen. Juist daarom is het belangrijk dat u zich goed voorbereidt. Zo kunt u problemen voorkomen.

8 tips om goed voorbereid op vakantie te gaan

8 tips om voorbereid op vakantie te gaan

Interpolis biedt hulp

Soms verloopt uw terugreis door een medisch probleem niet zoals gepland. Stel: uw been zit in het gips. Of uw zoon krijgt een oorontsteking, vlak voor uw terugvlucht.

Als u in het vliegtuig met uw been omhoog moet zitten dan regelt Interpolis dit voor u. Onze reisverzekering biedt hier dekking voor.

Als u met de auto op vakantie bent in Europa, biedt de aanvullende dekking 'Voertuighulp op reis' een vervangende chauffeur of ander vervoer naar huis.

Wilt u nalezen welke schades uw Interpolis Doorlopende Reisverzekering dekt?
Kijk dan op de pagina Dekking Interpolis Doorlopende Reisverzekering, raadpleeg uw verzekeringsbewijs in Berichten in Rabo Internetbankieren, bekijk de voorwaarden of lees de veelgestelde vragen.

De Interpolis Alarmcentrale staat 24/7 voor u klaar

Soms gaat het toch fout op vakantie en heeft u hulp nodig. Dan is de Interpolis Alarmcentrale er voor u, 24 uur per dag. Zij bieden de beste hulpverlening op het moment dat het er echt toe doet. Waar ook ter wereld. Zij luisteren en zorgen voor een oplossing.

Contact

Rabobank