Inboedel nooit te laag ingeschat

Automatisch voor de juiste waarde verzekerd

Standaard uitgebreid verzekerd

Bij schade aan of diefstal van uw inboedel wilt u niet zelf opdraaien voor (een deel van) de kosten. Daarom wilt u ook niet onderverzekerd zijn. Met de Inboedelverzekering van Interpolis hoeft u niet bang te zijn dat u onderverzekerd bent en dat uw inboedel te laag is ingeschat. U heeft standaard een ruime dekking en geen inboedelwaardemeter nodig.

Standaard inboedel

Op de Inboedelverzekering van Interpolis geldt geen maximale uitkering voor standaard inboedel, zoals kleding en meubels. Ook bent u onbeperkt verzekerd tegen diefstal van sieraden, horloges, edelmetaal, edelstenen en munten. U moet dan wel zorgen dat deze zijn opgeborgen in een kluis die voldoet aan de vooraf gestelde eisen.

Meer over de inboedelverzekering

Diefstalgevoelige inboedel

Uw diefstalgevoelige spullen zijn standaard verzekerd tot € 35.000. Onder diefstalgevoelige spullen vallen bijvoorbeeld elektronica zoals uw laptop, mobiele telefoon en foto- en filmapparatuur, maar ook kunst en schilderijen.

Waarde hoger dan € 35.000?

Als uw diefstalgevoelige inboedel meer waard is, kunt u het bedrag zelf verhogen. Wij vragen dan wel om extra beveiligingsmaatregelen. Bij het bepalen van de waarde gaat u uit van de nieuwwaarde. Behalve als de waarde van de spullen lager is dan 40%. Dan gaat u uit van de dagwaarde; het bedrag dat uw spullen vandaag waard zijn.

Nieuwe spullen

U hoeft niets door te geven als u nieuwe spullen koopt. Uw premie blijft gelijk, ook als de waarde van uw inboedel verandert.

Bereken uw premie

Inboedelverzekering wijzigen

Mocht het nodig zijn, dan kunt u wijzigingen eenvoudig online aan ons doorgeven via Rabo Internetbankieren. Bijvoorbeeld als u gaat verhuizen of als uw gezinssamenstelling verandert.

Uw woonverzekeringen bij een verhuizing: zo zit dat

Inboedelverzekering wijzigen

Contact

Rabobank