Inboedelwaardemeter

Het berekenen van de waarde van uw inboedel

Waarde inboedel bepalen

Om de waarde van uw inboedel vast te stellen, moet u bij veel verzekeraars een inventarislijst of inboedelwaardemeter invullen. Dit is nodig om voor de juiste waarde verzekerd te zijn. De inboedelwaardemeter bevat onder andere vragen over uw leeftijd, netto-inkomen, gezinssamenstelling, de oppervlakte van uw woning en uw waardevolle spullen.

Inboedelverzekering van Interpolis zonder inboedelwaardemeter

Voor het afsluiten van een Interpolis Inboedelverzekering via de Rabobank hoeft u géén inboedelwaardemeter of inventarisatielijst in te vullen. U hoeft slechts enkele vragen te beantwoorden, bijvoorbeeld over (het gebruik van) uw woning. Sluit u de inboedelverzekering af, dan bent u automatisch all-risk én voor de juiste waarde verzekerd.

Ga naar de Interpolis Inboedelverzekering

Indexering van de inboedelverzekering

Nadat u een inboedelverzekering heeft afgesloten, kan uw inboedel natuurlijk veranderen. Om te voorkomen dat u ineens onvoldoende verzekerd bent, is het bij sommige verzekeraars nodig om de inboedelwaarde te indexeren. Het bedrag gaat dan omhoog op basis van gegevens van het CBS. Omdat u bij Interpolis automatisch voor de juiste waarde bent verzekerd, is indexeren niet nodig.

Contact

Rabobank