Mijn verzekeringen

Bekijk of wijzig je Interpolis Alles in één Polis® online via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Waar en wanneer het jou uitkomt. Dat is het gemak van bankzaken en verzekeringen onder één dak.

Je kunt online:

je verzekeringen bekijken en wijzigenje premie berekenen en nieuwe verzekeringen afsluitenverzekeringen opzeggen
Naar mijn verzekeringen Schade melden

In de Rabo App

Deze verzekeringen kun je afsluiten, bekijken, wijzigen en opzeggen in de app:

Voertuigen, zoals auto, fiets en motorReizen, zoals de doorlopende reisverzekering en doorlopende annuleringWonen, zoals woonhuis, inboedel en BuitenDeDeurZorg, zoals ZorgActief en ZorgCompactGezin, zoals aansprakelijkheid en rechtsbijstand

Download de Rabo App

Tip: log in met de juiste bankpas

Heb je de Alles in één Polis samen met je partner? De verzekeringnemer kan de polis online bekijken en wijzigen. Je hebt hiervoor je bankpas nodig.

Nog geen klant?

Ben je nog geen klant van de Rabobank maar wil je wel zo’n glasheldere verzekering van Interpolis?Lees hier hoe je klant wordt.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt online wijzigen?

Schadeverzekeringen

De verzekeringen op je Alles in één Polis zijn je schadeverzekeringen. Deze verzekeringen kun je als volgt bekijken en wijzigen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren:

ga naar het overzicht van je verzekeringen in de Rabo App of Rabo Online Bankierenkies de verzekering die je wilt aanpassenkies voor het aanpassen van je verzekering

Vijf minuten na een wijziging is je polis weer online te bekijken.

Zorgverzekering

Je kunt je aanvullende verzekeringen en eigen risico weer wijzigen. Eenvoudig via de Rabo App, Rabo Online Bankieren of door te bellen met de Interpolis Zorglijn: (013) 462 20 25. Regel het voor het einde van het jaar.

Je zorgverzekering: bekijken en wijzigen

Waarom kan ik mijn verzekeringen niet inzien?

In de volgende situaties kun je je verzekeringen niet online bekijken:

als je niet inlogt met de bankpas van degene die de verzekering heeft afgeslotenals je geen gebruik maakt van Rabo Online Bankieren of internetbankiert bij een andere Rabobank dan de Rabobank waar je verzekering loopt. Vraag dan de Rabobank bij wie je online bankiert of zij je Alles in één Polis willen koppelen aan Rabo Online Bankieren.als je verzekering net is afgesloten of op korte termijn wordt verlengd
Hoe kan ik Rabo Online Bankieren aanvragen?

Je kunt Rabo Online Bankieren aanvragen als je een betaalrekening hebt bij de Rabobank.

Rabo Online Bankieren aanvragen