Kosten rechtsbijstandverzekering

Verzekerd voor onverwachte kosten bij conflicten

Interpolis Rechtsbijstandverzekering voorkomt hoge kosten

Het komt vaker voor dan u wilt. Een conflict in het verkeer, met uw werkgever, uw buren of met familie. Of u wordt opgelicht door uw aannemer of online. Met de Rechtsbijstandverzekering van Interpolis kunt u rekenen op hulp en advies van onafhankelijke, gespecialiseerde juristen als u dat nodig heeft. Dat scheelt u een hoop tijd en onvoorziene kosten.

Premie rechtsbijstandverzekering berekenen

Wilt u weten wat de maandelijkse kosten zijn van de Interpolis Rechtsbijstandverzekering? De premie voor de rechtsbijstandverzekering is afhankelijk van de dekking die u kiest. Bereken makkelijk en snel online uw premie. U ziet direct op basis van uw gegevens die u invult, wat uw maandelijkse kosten zouden zijn. U kunt ook direct afsluiten.

Bereken uw premie

Kosten rechtsbijstandverzekering

De kosten van de Interpolis Rechtsbijstandverzekering hangen af van welke dekking(en) u kiest:

  • Verkeer
  • Consument & Wonen (inclusief medische geschillen)
  • Werk & Inkomen
  • Fiscaal & Vermogen

Onderdeel van verzekeringspakket: de Interpolis Alles in één Polis®

Als u een of meerdere verzekeringen afsluit, plaatsen wij deze (samen) in de Interpolis Alles in één Polis®. Dit is een pakket met één premie en één verzekeringsbewijs. Wel zo overzichtelijk.

De Alles in één Polis telt vijf rubrieken: Verkeer, Wonen, Personen, Recreatie en Rechtsbijstand. Hoe meer rubrieken u heeft, hoe hoger uw korting op álle verzekeringen. Uw korting kan oplopen tot 12%.

Meer voordelen van de Alles in één Polis

1% jaarbetalingskorting

Betaalt u de premie jaarlijks in één keer in plaats van elke maand, dan krijgt u 1% jaarbetalingskorting.

Contact

Rabobank