Zakelijke reisverzekering

Reis jij of iemand in jouw gezin regelmatig voor je werk, bijvoorbeeld naar beurzen of congressen? Kies dan voor de aanvullende dekking Zakenreizen op je doorlopende reisverzekering. Je bent dan verzekerd tijdens al je reizen voor zakelijke doeleinden. 

  • het hele jaar door verzekerd op zakenreizen
  • verzekerd voor schade aan je spullen en medische hulp
  • makkelijk aan en uit te zetten
Bereken je premie

Zet je aanvullende dekkingen aan

Wat is de zakelijke reisverzekering?

Met de dekking Zakenreizen van de doorlopende reisverzekering ben je verzekerd op zakenreis en als je bijvoorbeeld naar een beurs of congres gaat in het buitenland. De dekking Zakenreizen is alleen mogelijk in combinatie met een doorlopende reisverzekering. Op de kortlopende reisverzekering kun je geen zakelijke reisverzekering toevoegen.

Bekijk wat wel en niet verzekerd is onder de Zakenreizen dekking

Wel verzekerd

  • De reiskosten voor maximaal 1 vervangende persoon als je de zakenreis niet kan afmaken. Bijvoorbeeld als je in het ziekenhuis ligt of een familielid ziek wordt, een ongeluk krijgt of overlijdt.
  • De kosten om terug te reizen van een zakenreis, omdat een zaakwaarnemer ernstig ziek wordt, een ernstig ongeluk krijgt of overlijdt.

Niet verzekerd

  • Als je voor werk, school of studie regelmatig de grens over gaat (woon-werkverkeer) is dat niet verzekerd met deze aanvullende dekking.

Stage, vakantie- en vrijwilligerswerk in het buitenland

Vrijwilligerswerk, studie, stage en vakantiewerk in het buitenland is meeverzekerd in de basisdekking van de doorlopende reisverzekering. Je hoeft dus geen zakenreis dekking af te sluiten als je bijvoorbeeld vrijwilligerswerk gaat doen in een Afrikaans wildpark of een paar maanden stage loopt in Spanje. Je bent verzekerd voor reizen met een aaneengesloten duur van 60 dagen. Ga je langer op reis? Verleng je maximale reisduur dan naar maximaal 180 of 365 dagen. Denk er ook aan je dekking op Wereld te zetten als je buiten Europa reist.

Ben jij al klaar voor je volgende reis?

Bereken je premie. Daarna kun je gelijk online je doorlopende reisverzekering afsluiten.

Bereken je premie

Al verzekerd via de Rabobank? Log in en wijzig je reisverzekering