Met de doorlopende reisverzekering ben je ook verzekerd voor vakanties in Nederland

Reisverzekering

Doorlopende reisverzekering: ook voor je spontane weekendjes weg

  • tot 5 minuten voor vertrek afsluiten
  • pas zelf je dekkingen aan
  • 24/7 hulpverlening door de Interpolis Alarmcentrale

Reisverzekering

Je gaat vaker op reis dan je denkt. Bijvoorbeeld een dagje shoppen over de grens, een midweek naar een vakantiepark in Nederland, of toch met de auto naar Frankrijk. Met de doorlopende reisverzekering van Interpolis ga je het hele jaar door verzekerd eropuit. Ga je minder vaak op vakantie? Dan is de kortlopende reisverzekering mogelijk interessant.

* De Interpolis Alles in één Polis® is jouw persoonlijke verzekeringspakket met keuzevrijheid. Voor elke verzekering in een nieuwe rubriek bouw je pakketkorting op, die kan oplopen tot 12% op je totale premie.

Stel met hun hondje op vakantie in Nederland

Reisverzekering voor Nederland

Ook voor je vakantie en nachtjes weg in eigen land kan het verstandig zijn om een reisverzekering te hebben. Met de basisdekking ben je verzekerd voor 24/7 hulpverlening bij schade of een ongeval op je vakantie. 

Met de bagagedekking zijn de spullen die je meeneemt, zoals je laptop en smartphone, ook verzekerd tegen schade en diefstal. Een annuleringsverzekering kan handig zijn bij het onverwachts annuleren of onderbreken van je vakantie.

Let wel op dat er sprake moet zijn van minimaal een overnachting in Nederland, anders biedt de reisverzekering geen dekking. Een spontaan dagje weg in het buitenland is wel verzekerd.

Kinderen genieten van hun vakantie

Waar moet ik op letten bij een reisverzekering?

Je kunt kiezen tussen een kortlopende of doorlopende reisverzekering. Welke reisverzekering het meest geschikt is hangt af van jouw persoonlijke situatie. Blijf je bijvoorbeeld binnen Europa of heb je Werelddekking nodig?

Doorlopende reisverzekering 
Ga je wel eens een dagje naar het buitenland, een weekendje weg of ga je vaker op reis? Dan past een doorlopende reisverzekering mogelijk bij jou. Zo hoef jij niet meer bij elke trip stil te staan of je verzekering wel goed geregeld is. Je dekkingen zijn op elk moment aan te passen in je Rabo App.

Kortlopende reisverzekering
Een kortlopende reisverzekering is een goede keuze als je niet vaak weg gaat. Ga je maar een keer per jaar op vakantie, of zelfs nog minder? Dan is een kortlopende reisverzekering mogelijk een betere keuze voor jou. Deze reisverzekering sluit je voor elke vakantie opnieuw af.

 

Let op: reis je naar een gebied met een negatief reisadvies? Dan ben je niet verzekerd op de reisverzekering. 

Sluit je een nieuwe annuleringsverzekering af? Dan is er geen dekking voor annulering op grond van het coronavirus. Meer vragen en antwoorden lees je in de meest gestelde vragen.