Reisverzekering

Je gaat vaker op reis dan je denkt. Bijvoorbeeld een dagje shoppen over de grens, een midweek naar een vakantiepark in Nederland, of toch met de auto naar Frankrijk. Met de doorlopende reisverzekering van Interpolis ga je het hele jaar door verzekerd op reis. Ga je minder vaak op reis? Bekijk dan de kortlopende reisverzekering.

Sluit nu een doorlopende reisverzekering en ontvang een jaar lang 15% korting op je premie

15% korting op de Interpolis Doorlopende Reisverzekering

Sluit je een nieuwe doorlopende reisverzekering af? Dan ontvang je het eerste jaar 15% korting op je premie. Deze actie loopt van 1 juli 2020 tot en met 30 september 2020. Wil je meer weten? Bekijk dan de actievoorwaarden (PDF).

Lees meer

Doorlopende reisverzekering

voor meerdere weekendjes weg én/of je lange reis tot 5 minuten voor vertrek af te sluiten pas zelf je dekkingen aan in de Rabo App profiteer van pakketkorting met de Alles in één Polis van Interpolis
Bereken je premie

Kortlopende reisverzekering

geschikt als je 1 keer per jaar kort op vakantie gaat ook voor (vrienden)groepen, dus ideaal voor dat familieweekend of festival je betaalt premie per vakantiedag (én € 3,60 extra per verzekering)
Bereken je premie

Let op: reis je naar een gebied met een negatief reisadvies? Dan ben je niet verzekerd op de doorlopende reisverzekering. 

Sluit je een nieuwe annuleringsverzekering af? Dan is er geen dekking voor annulering op grond van het coronavirus. Meer vragen en antwoorden lees je in de de meest gestelde vragen.