Met de doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar door verzekerd

Reisverzekering

Doorlopende reisverzekering

  • 24/7 hulpverlening door de Interpolis Alarmcentrale
  • Tot 5 minuten voor vertrek af te sluiten
  • Zet je dekkingen eenvoudig aan of uit in de Rabo App

Reisverzekering

Er even tussenuit? Of je nu in Nederland blijft of naar het buitenland gaat, met een reisverzekering zijn onverwachte kosten gedekt. Met de doorlopende reisverzekering van Interpolis ga je het hele jaar door verzekerd eropuit. Ga je minder vaak op vakantie? Dan is de kortlopende reisverzekering mogelijk interessant.

Stel met hun hondje op vakantie in Nederland

Reisverzekering voor Nederland

Ook voor je vakantie en nachtjes weg in eigen land kan het verstandig zijn om een reisverzekering te hebben. Met de basisdekking ben je verzekerd voor 24/7 hulpverlening bij schade of een ongeval op je vakantie. 

Met de bagagedekking zijn de spullen die je meeneemt, zoals je laptop en smartphone, ook verzekerd tegen schade en diefstal. Een annuleringsverzekering kan handig zijn bij het onverwachts annuleren of onderbreken van je vakantie.

Wintersport

Wintersportverzekering

Ook tijdens het skiën kan er iets gebeuren waardoor je voor onverwachte kosten komt te staan. Met de wintersportdekking op je reisverzekering ga je verzekerd de piste af. Ook de aanvullende dekkingen bagage en geneeskundige kosten kunnen van pas komen tijdens je wintersportvakantie.

Bekijk de wintersportdekking

Waar moet ik op letten bij een reisverzekering?

Je kunt kiezen tussen een kortlopende of doorlopende reisverzekering. Welke reisverzekering het meest geschikt is hangt af van jouw persoonlijke situatie en behoefte.

Doorlopende reisverzekering  
Ga je wel eens een dagje naar het buitenland, een weekendje weg of ga je vaker op reis? Dan past een  doorlopende reisverzekering mogelijk bij jou. Zo hoef jij niet meer bij elke trip stil te staan of je verzekering wel goed geregeld is. Je dekkingen zijn op elk moment aan te passen in je Rabo App.

Heb je meerdere schadeverzekeringen van Interpolis? Dan krijg je mogelijk 3% extra pakketkorting op je totale premie.

Kortlopende reisverzekering
Ga je maar een keer per jaar op vakantie, of zelfs nog minder? Dan is een kortlopende reisverzekering mogelijk een betere keuze voor jou. Deze reisverzekering sluit je voor elke vakantie opnieuw af.

 

Nog geen klant?

Ben je nog geen klant van de Rabobank maar wil je wel zo’n glasheldere verzekering van Interpolis?Lees hier hoe je klant wordt.