Met de doorlopende reisverzekering ben je ook verzekerd voor vakanties in Nederland

Reisverzekering

Doorlopende reisverzekering

  • Een jaar lang 20% korting op je premie
  • Tijdelijk ook verzekerd bij dagjes weg in Nederland
  • Dagelijks opzegbaar

Reisverzekering

Er even tussenuit? Of je nu in Nederland blijft of naar het buitenland gaat, met een reisverzekering zijn onverwachte kosten gedekt. Met de doorlopende reisverzekering van Interpolis ga je het hele jaar door verzekerd eropuit. Ga je minder vaak op vakantie? Dan is de kortlopende reisverzekering mogelijk interessant.

* De Interpolis Alles in één Polis® is jouw persoonlijke verzekeringspakket met keuzevrijheid. Voor elke verzekering in een nieuwe rubriek bouw je pakketkorting op, die kan oplopen tot 12% op je totale premie.

Stel met hun hondje op vakantie in Nederland

Reisverzekering voor Nederland

Ook voor je vakantie en nachtjes weg in eigen land kan het verstandig zijn om een reisverzekering te hebben. Met de basisdekking ben je verzekerd voor 24/7 hulpverlening bij schade of een ongeval op je vakantie. 

Met de bagagedekking zijn de spullen die je meeneemt, zoals je laptop en smartphone, ook verzekerd tegen schade en diefstal. Een annuleringsverzekering kan handig zijn bij het onverwachts annuleren of onderbreken van je vakantie.

Met de Interpolis Doorlopende Reisverzekering zijn tijdelijk ook je dagjes weg in Nederland meeverzekerd tot en met 31 oktober 2021. Bijvoorbeeld je dagje naar het strand of een pretpark. Wil je meer weten? Lees dan de voorwaarden.

Actievoorwaarden extra dekking dagjes weg binnen Nederland (PDF)
Kinderen genieten van hun vakantie

Waar moet ik op letten bij een reisverzekering?

Je kunt kiezen tussen een kortlopende of doorlopende reisverzekering. Welke reisverzekering het meest geschikt is hangt af van jouw persoonlijke situatie en behoefte.

Doorlopende reisverzekering  
Ga je wel eens een dagje naar het buitenland, een weekendje weg of ga je vaker op reis? Dan past een  doorlopende reisverzekering  mogelijk bij jou. Zo hoef jij niet meer bij elke trip stil te staan of je verzekering wel goed geregeld is. Je dekkingen zijn op elk moment aan te passen in je Rabo App.

Heb je meerdere schadeverzekeringen van Interpolis? Dan krijg je mogelijk 3% extra pakketkorting op je totale premie.

Kortlopende reisverzekering
Ga je maar een keer per jaar op vakantie, of zelfs nog minder? Dan is een kortlopende reisverzekering mogelijk een betere keuze voor jou. Deze reisverzekering sluit je voor elke vakantie opnieuw af.

 

Nog geen klant?

Ben je nog geen klant van de Rabobank maar wil je wel zo’n glasheldere verzekering van Interpolis?Lees hier hoe je klant wordt.