Rabobank

Pechhulp en vervangend vervoer

Je kunt op vakantie te maken krijgen met een aanrijding of pech. Je autoverzekering dekt deze kosten niet altijd (volledig). Met de aanvullende dekking 'Pechhulp en vervangend vervoer' op je Interpolis Reisverzekering kun je dag en nacht rekenen op hulp bij schade en pech langs de weg met je motorvoertuig. Ook in het buitenland.

Aanvullende dekking op de reisverzekering

Pechhulp en vervangend vervoer' is een aanvullende dekking op je Interpolis Reisverzekering. Je kunt deze dekking kiezen op je doorlopende of kortlopende reisverzekering. Met de doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar door verzekerd tijdens vakanties en weekendjes weg. De kortlopende reisverzekering sluit je af voor één vakantie.

Waar geldt de dekking?

'Pechhulp en vervangend vervoer' geldt altijd bij pech in het buitenland. In Nederland geldt de dekking alleen bij geboekte overnachtingen of als je onderweg bent naar het buitenland. Net als de reisverzekering. Wil je ook graag gebruik kunnen maken van pechhulp als je niet op reis bent? Met de Interpolis Autoverzekering kun je ook kiezen voor de aanvullende dekking Voertuighulp in binnen- en/of buitenland. Daarmee krijg je onbeperkt pechhulp.

Neem je creditcard mee

Als je vervangend vervoer nodig hebt in het buitenland, heb je meestal een creditcard nodig. Veel verhuurders vragen hier om voordat je een voertuig meekrijgt.

Tip: andere pechhulpservice buitenland niet nodig

Met 'Pechhulp en vervangend vervoer' is een andere pechhulpservice of -verzekering voor het buitenland vaak niet meer nodig. Zorg ervoor dat je niet te veel betaalt.

Ben jij al klaar voor je volgende reis?

Bereken je premie. Daarna kun je gelijk online je doorlopende reisverzekering afsluiten.

phone

Hulp nodig?